Mustafa Kemal Mah 2139.Cad. No:15/11, Çankaya, Ankara

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Alerjisi Randevusu

Alerjen Immünoterapisi +18 daha fazla

Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi

Alerji Testi

Allerjik Deri Testleri

Çocuk Alerjisi Randevusu

Prof Dr İlknur Bostancı

Prof. Dr. İlknur Bostancı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Alerji ve İmmünoloji, Çocuk Göğüs Hastalıkalrı Alanında Özel Muayenehanesinde Hizmet Vermektedir.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Çocuk Alerjisi Randevusu

İlknur hocamız ile 5 yaşındaki kızımızın sürekli tekrarlayan üst solunum yolları enfeksiyonunun ilerleyerek alt solunum yollarına inmesi ve tekrarlayan öksürük sebebi ile tanıştık. Bir sene içerisinde çok sayıda antibiyotik kullanan kızıma, ilk önce öksürük ve astım alevlenmesi söndürecek şekilde tedavi vermesi ve sonrasında da grip ve zature aşısı yaparak hem kızımı hem bizleri antibiyotik döngüsünden kurtardı. Kızımın bağışıklığı yükseldi. Hastalık yüzünden her ay 1 hafta okula gidemeyen kızım, artık hastalıkları daha hafif ve antibiyotiksiz atlatmaya başladı. Hasta olmasa da her kışa girerken kızımızı İlknur hocamıza götürüp hem muayene olup hem de grip aşımızı oluyoruz.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Randevu

Kızımın sürekli tekrarlayan kulakta sıvı birikmesi şikayetiyle sürekli kbb gezdiğimiz, bitmeyen antibiyotik serüveni ve tekrarlayan şikayetlerimizden sonra son gittiğimiz bir uzman tavsiyesiyle tanıştık.Uzun bir arayışın ardından bir doktorumuz asıl sorunun kulak değil alerji olduğunu söyleyip bizi İlknur Hocama yönlendirdi. Tanıştığımız andan itibaren her sorunumuzda bizi gerçekten dinledi.Kızımın toz akarı ve bazı otlara alerjisi olduğunu öğrendik ve gerekli tetkik ve tedbirleri hocamız sayesinde aldık.Küçük kardeşi oğlumun da farklı bir şikayeti vardı. 3.ayından itibaren sürekli tekrarlayan hırıltı şikayetleri. Oğluma da her gittiğimiz yerde antibiyotik veriliyordu.Hocamızın tecrübeleriyle antibiyotik ve gereksiz ilaçlardan kurtulduk. Artık olması gerektiği zaman, gerektiği gibi tedavi alıyorlar. Uzun bir süredir her şikayetimizde doktorumuzlayız ve her zamanda ilk durağımız. Aynı şikayetleri yaşayan , çaresini hocamızın bulacağı tüm çocukların umarım yolları hocamla kesişir.

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Bu güzel ve içten yorumunuz için teşekkür ederiz. Kızınıza ve sizlere sevgiler. Sağlıklı günler dileriz.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi

Çocuğum dondurma yemeğe korkardı gectiğimiz yıllarda hasta olacak diye taki İLKNUR HOCA ile tanışana kadar şimdik nerdeyse hergün yiyor ve çokta rahat

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Görüşleriniz bizim için değerli. Bizimle duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederiz. Çocuğunuza sizlere sevgilerimle.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi

iyiki gitmisiz oglumun hic bilmedigimiz alerjisini ogrenmis olduk hocamiz cok detayli aciklamalar yapti , cok ilgili ve samimi hocamizin emeklerine saglik

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Olumlu bir deneyim yaşamanıza çok sevindim. Bu denli içten yorumlarınız bizler için çok değerli. Oğlunuza ve sizlere sağlıklı güzel günler dileriz.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Alerji Testi

Çok memnun kaldım alerji testini yapıp bizi alanım değil diye bizi göndermedi ilk defa kanlarımızı detaylı istedi bizi çok güzel dinledi ve yönlendirdi Allah razı olsun sayesinde oğlumun rahatsızlığı ortaya çıkmış oldu herkese tavsiye ediyorum

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Deneyimlerinizi ve duygularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yorumunuz bizim için çok değerli. Oğlunuza ve sizlere sevgiler, sağlıklı günler dileriz.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Çocuk Alerjisi Randevusu

Öncelikle doktor hanım çok sabırlı ve ilgili. Solunum testini yapmakta zorlanan oğluma sabırla acele ettirmeden defalarca kez tekrarlamasına olanak sağladı. Bu sayede astım olmadıgını anlamış olduk. Ayrıca oğlumun ilaç alerjisi sanılan durumunun beşinci hastalık olduğunu da teşhis etti hocam. Alerji sanmaya devam etseydik muhtemelen bundan sonraki her hastalıgında çok zorlanacaktık. Hamile bir anne olarak benim konforum için de her türlü desteğin sağlandığı bir randevu deneyimiydi. Yurtdışında uzun yıllar yaşamış biri olarak hekimlerimizin kıymetli bilgi ve teşhisleri alerjik çocuklarımızda hayat kurtarıcı oluyor gerçekten.

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Merhaba olumlu bir deneyim yaşadığınızı duymak beni çok sevindirdi. Oğlunuzun astım olmadığını ve ilaç alerjisinin beşinci hastalık olduğunu öğrenmek doğru tedavilerin belirlenmesi açısından çok önemliydi. Doğru teşhis ve tedavi ile sağlık sorunlarının önüne geçmek veya etkilerini azaltmak mümkün olabilmektedir.

Hamilelik sürecinde sağlık hizmetleri alırken rahat ve güvende hissetmek de annelerimiz için oldukça önemlidir.
Sağlıklı bir hamilelik süreci ve çocuğunuzun da sağlıklı bir şekilde büyümesi dileğiyle, sağlık dolu günler dilerim. Yaklaşmakta olan bayramınızı kutlarım.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi

Mükemmel bir hoca oğlum 7 yaşında 3 yaşından beri bitmeyen öksürük krizleri ve ardından gelen kusmaları bizi çok yıpratıyordu araştırarak İlknur hocamıza ulaştım ve verdiği tedavi yöntemiyle 1 ayda öksürük krizlerimiz ve kusma sorunumuz bitti. Küçük oğlum için de İlknur hocamıza muayene ettirdik ve olası hastalık sorunlarımızda tek hekimimiz olarak İlknur hocamıza geleceğiz. İyi ki siz İlknur hocam iyi ki

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Çok sevindim sizin ve oğlunuzun yaşam kalitesi artmış görünüyor. Öksürük krizleri ve kusma gibi sürekli tekrarlayan sağlık sorunları hem çocuğunuzun hem de ailenizin yaşamını olumsuz etkileyebilir. Yaklaşmakta olan Bayramınızı kutlarım.

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Çocuk Alerjisi Randevusu

Hem vizyon hem misyon olarak değerli bir hekim. Kızımı sürekli olan geniz akıntısı ve alerjik rinitten ötürü burun tıkanıklığı şikayetiyle kendisine götürdüm. Yaptığı nokta atış tetkikler ile altta yatan kaynağa erişti. Kısa vadeli kullanımlık verdiği ilaçla tedavi etti ve 1 yıldır kızım gayet sağlıklı. Gönlünü bu kutsal mesleğe adamış ender hocalardan. Ömrünüz sağlıkla, uzun soluklu olsun hocam.
Saygı ve sevgilerimizle..

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Merhabalar, çocuğunuzun hak ettiği düzeyde tedavisini sağlayabildiğimizi duyduğumuza çok mutlu olduk. Geri bildiriminizi sağlamak için bize zaman ayırdınız gerçekten çok teşekkür ederiz. Size ve çocuğunuza iyi dileklerimle. Sağlıklı günler

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi

13 yaşındaki kızımın geçemeyen sinüziti vardı. Alerji testinde duyarlılık olduğunu öğrendik. Tedaviyle ikinci haftadan itibaren kızım düzeldi . Tekrarlanmaması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. İyiki sizin gibi bir profesör hocayla tanışmışız. İlgileriniz için minnettarız .

Prof. Dr. İlknur Bostancı

Merhabalar , öncelikle bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Güzel kızımızın sağlığına kavuşmasına çok sevindik. Hayat kalitesinin artması ve daha sağlıklı olması için sizlere eşlik etmekten mutluluk duyarız. Değerli yorumunuzu bize bildirdiğiniz için şükranlarımızı iletiyoruz. Sağlıkla , mutlulukla kalın. Sevgiler...

Konum: Prof Dr İlknur Bostancı Alerji Değerlendirmesi Ve Tedavisi

5 yaşındaki kızım için yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğümüz astım tedavisinin İlknur hanımın yapmış olduğu test ve tanılarla aslında astım olmadığını öğrendiğimiz ve şoka girdiğimiz bir süreç oldu. İlknur hanımın sayesinde ve dikkati ile doğru teşhis konularak tedavimize devam edeceğiz. Kendisinin bizim için, ülkemiz için bütün hasta çocuklar için, varlığına şükredeceğimiz, iyi ki yollarımız kesişmiş diyebileceğimiz bir insan. Yapmış olduğunuz mesleğin hakkını verdiğiniz için rahat nefes almasını sağladığınız her bir çocuğun her bir nefesi için çok iyiki varsınız.