Hakkımda
1975 doğumluyum. İlk ve orta eğitimimi yurt dışında tamamladıktan sonra, hep hayalim ve idealim olan diş hekimliği okumak amacı ile Türkiye’ye geldim ...
Okullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2000)
- Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı (2007)
Fotoğraflar
Zirkonya Restorasyonlar
Çene Bozuklukları
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
tu...
Dişlerimin düzeleceğini hiç ummuyordum fakat Ahmet hocamın sayesinde bambaşka dişlere sahip oldum Allah razı olsun kendisinden güler yüzlülüğü ve cana yakınlığyla çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim
Dişlerim gülüşümü engelliyordu ve beraberinde de sağlık sorunları getiriyordu. İlk önce damak tedavisi daha sonra 2 yıl da tel tedavisi gördüm. Dişlerim cok güzel oldu. Beklediğim cok ağrılı ve acılı bi tedaviydi fakat beklediğim kadar acı çekmedim. çok iyi bir tedavi süreci geçirdim. Her randevuda güler yüzlü oluşu, dakik oluşu, her soruma önemle cevap verişi olsun cok iyi bir doktor. Her şey için teşekkür ederim.
n ...ç
40 yaşımda eksik dişim ve kaplamalarım olduğu halde diş teli tedavimi dediği tarihte ve problemsiz bir şekilde bitirdi güler yüzlü çözüm odaklı harika bir hekim şiddetle tavsiye ederim çok teşekkür ederim Ahmet hocam iyiki varsınız
Dr. İmat Ahmet Tercüman
Çok teşekkür ederim. Nazik sözleriniz beni mahcup etti. Sizin mutlu olmanız beni huzurlu kılar. Hep sağlıkla gülün.
We went to him for a braces treatment in 2020 and the treatment has finally ended in 2022 and I can’t have been happier. He was very gentle throughout and would always make sure we understood the treatment and were comfortable. I am very happy with his performance with us.
Dr. İmat Ahmet Tercüman
Tank you vere much for your nice words. It was a great plesure to medet and treat you and your family ;)
Hekim arkadaşımın tavsiyesiyle miadente gittim, Dr.İmat bey tüm tedavi süreci boyunca benimle çok ilgilendi, detaylı açıklamalarda bulundu. Dişlerimle ilgili başka problemler olduğunda da diğer hekimlere beni yönlendirdi, hemen tedavilerim yapıldı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
h....t
Tel tedavisinin anlatıldığı kadar çekilmez ve zor bir süreç olmadığını, hocanın dediklerine harfiyen uyuduğunda bir yılda çok güzel sonuç alınacağını gördüğüm diş hekimim, emekleriniz için teşekkürler
fe...a
Ahmet bey işinde uzman, dakik, hastasına ehemmiyet veren, gerçekten severek bu işi yapan bir doktor. Ben diş teli tedavisi gördüm ve çok memnun kaldım. Her şey için teşekkür ederim.
a....y
Merhaba
Dişlerimdeki çarpıklık şikayetiyle Ahmet bey e gittim yapılması gerekenleri,tedavi şeklini ve sürecini detaylıca anlattı ve bu şekilde tedaviye başlamış olduk.Aylık rutin kontroller ve olağandışı gerçekleşen bazı durumlarda her zaman alaka göstererek yardımcı olmuştur.Tüm tedavi süreci boyunca göstermiş olduğu ilği,alaka ,samimiyet ve güler güzden dolayı kendisine çok teşekkür ederek meslek hayatı boyunca başarılar dilerim.
Oğlumuzun dişlerinde ciddi anlamda şekil bozukluğu bulunduğundan Ahmet hocam ile iletişime geçtik. Diş gelişimine bağlı olarak süreci takip edip doğru zamanı bekleyerek diş teli tedavisini başlatarak, periyodik kontroller ve açıklayıcı bilgilendirmeler ile 2 yıllık bir süreçte tedavisi tamamlanarak koruyucu evreye geçtik. Gerek hocamız, gerekse klinikteki personelin ilgisinden ve süreçte bizi doğru yönlendirmesi/bilgilendirmesi tedavi sürecinde hem bizi hem de oğlumuzu rahatlattı ve güven verdi. Hocamıza ve ekibine tekrar teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
me...
Ortodontri tel tedavisine başlamak için gitmiştim ve tedavimin başlangıcından birimine kadar olan süreç güzeldi sonu güzel oldu çok memnun kaldım . Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim .
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (2000)
- Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı (2007)
Fotoğraflar
Videolar