İzmir Ekonomi Üniversitesi %100 İngilizce Psikoloji bölümünden mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca özel anaokulu, özel psikiyatri kliniği ve devlet hastanesi gibi kurumlarda gönüllü ve zorunlu stajlarımı tamamladım. Mezuniyetimin hemen ardından Kuşadası Neşe Erberk anaokulunda tam zamanlı psikolog ve müdür yardımcısı olarak görev aldım. Aynı zamanda Üsküdar Üniversitesinde Adli Psikoloji alanında yüksek lisansımı tamamladım. Yüksek lisansımın ardından hem Kuşadası vitamind psikolojide hem de online bir platformda yüzyüze ve online olarak danışanlarıma psikolojik hizmet verdim.
Eğitimlerim:
Yıldız Teknik Üniversitesinden 6 ay süre ile aile danışmanlığı eğitimi aldım.
Deneyimsel Oyun terapisinin yaratıcısı olan Dr. Byron Norton' dan ve Nilüfer Devecigil'den Deneyimsel Oyun Terapisi 1. ve 2. düzey eğitim aldım. Halen ara ara süpervizyonlarım ve workshop eğitimlerim devam etmekte.
Prof.Dr. Ebru Şalcıoğlundan 8 ay süre ile İleri Düzey Bilişsel Davranışçı Terapiler eğitimi aldım.
Moxo Türkiyeden Dikkat ve Dürtüsellik testi eğitimi aldım.
Dr. Nevin Dölek'ten Kısa süreli çözüm odaklı terapi eğitimi aldım.
Alanımızdaki en önemli isimlerin konferanslarına katıldım ve halen katılmaya, mesleki olarak gelişmeye devam etmekteyim.
Lösev İzmir gönüllü üyesiyim.
Ucim üyesiyim.
Türk psikologlar derneği izmir şubesi üyesiyim.
- Baş Dönmeleri
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
- Stres
Türkmen Mah. Candan Tarhan Bulvarı. Capital Ege Dekor Rezidans Kat:1 Daire:4, Kuşadası, Aydın 09400
- Sigortası olan hastalar
Türkmen Mah. Candan Tarhan Bulvarı. Capital Ege Dekor Rezidans Kat:1 Daire:4, Aydın
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
a....)
Kızım çok içine kapanıktı, korkuları vardı. Bana olan düşkünlüğünü aşamadık. Bu sebepten dolayı destek almak istedik. Oyun terapisi seansları aldık. Seanslar iyi geldi. Özgüveni gelişti, bireysel olarak kendisini ifade etmeye başladı. Biz çok memnun kaldık. Herkese sonsuz tavsiye ederim.
s....)
Eşimi kaybettim, oğlum için başvurduk. Seanslarımız çok güzel geçiyor. 5 seans oldu, sürecimiz devam ediyor. İmren Hanımdan çok memnunuz. Çok faydası oldu bize.
d....)
Kaygı sorunu için çocuğumu götürdüm. 1.5 yıldır gidiyoruz. Seanslarımız çok güzel geçiyor. İmren Hanım profesyonel ve danışanına sadık bir uzman. Söyledikleri şeyleri yaşıyoruz. İyileşme sürecindeyiz. İmren Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
s....)
Çocuğum için başvurdum. Oyun terapisi seanslarına katılıyoruz. 3 seans gittik, sürecimiz devam ediyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Her konuda bana yardımcı oluyor. Ne zaman aklıma bir şey takılsa arayıp soruyorum. Oldukça memnunum kendisinden.
se...t
İmren hanımla birkaç seanstır çalışıyoruz . Kendisini çok ilgili ve çok güzel yönlendirmeler yapıyor. Harika tavsiyelerde bulunuyor. Kızımda oyun terapilerine çok severek gidiyor. Seanslara biyük bir mutlulukla devam edecez.
• Psk. İmren Akbabalı • Deneyimsel Oyun Terapisi •
be....
İmren hanımla 3 yaşındaki oğlumun agresif tepkileri,tuvalet eğitimi sürecinde yaşadığımız sıkıntılar ve anne baba- çocuk ilişkisindeki iletişimde yaşadığımız sıkıntılar için tanıştık.Özellikle çocuğa inanılmaz güleryüzlü,enerjik,sıcakkanlı ve en önemlisi sabırlı yaklaşımı çok kıymetli oldu bizim için.Her seans sonrası detaylıca seans değerlendirmesi,önerileri her kafamıza takılan soruda detaylıca geri dönüş yapması da çok güzel.Biz sürece hala devam ediyoruz ve çok güzel yol aldık oğlum da severek heyecanla İmren ablasına gideceği günü bekliyor.Kendisinden çok memnunuz.Kafasında soru işareti olan her ebeveyne de gönül rahatlığıyla öneririm
• Psk. İmren Akbabalı • Oyun Terapisi •
İmren Akbabalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İmren Akbabalı, Psikoloji. Size İmren Akbabalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuklarda Yeme Problemleri.
İmren Akbabalı adresi nerede?İmren Akbabalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mah. Candan Tarhan Bulvarı. Capital Ege Dekor Rezidans Kat:1 Daire:4 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan İmren Akbabalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İmren Akbabalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İmren Akbabalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İmren Akbabalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İmren Akbabalı hangi dilleri konuşuyor?İmren Akbabalı ile İngilizce, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
İmren Akbabalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İmren Akbabalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İmren Akbabalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İmren Akbabalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İmren Akbabalı hangi sigortaları kabul ediyor?İmren Akbabalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.