Dt.İpek Taşkın,Lisans ve yüksek lisans eğitimi süresince edindiği akademik bilgi birikimini, mesleki deneyimleriyle pekiştirerek hasta odaklı hizmet anlayışını benimsemiştir. Eğitim süreci boyunca modern diş hekimliği uygulamalarını yakından takip eden hekim, estetik ve fonksiyonel çözümler sunmaya odaklanmaktadır.

Şu anda özel bir klinikte aktif olarak hizmet vermeye devam etmekte olan İpek Taşkın hastalarına güvenilir, güncel ve etik değerler çerçevesinde tedavi hizmeti sunmaktadır. Mesleğinde sürekli gelişimi ve hasta memnuniyetini ön planda tutarak kariyerini sürdürmektedir.

ANB DENTAL

Subaşı Mahallesi Çevre Yolu, Antakya, Hatay 31000

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Muayene de sorunu tespit edip. Doğru tedavi yöntemini kullandı.

• ANB DENTAL Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

Dt. İpek Taşkın

Yorumunuz için teşekkür ederim..

İlgili, güleryüzlü, samimi, eli çok hafifti, oğlum korkuyordu ipek hanım herşeyi anlatarak yaptığı için oğlumda rahatladı.

Dt. İpek Taşkın

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

• G

5 yasindaki kızımı ikna edip 4 tane dolgu yapti
    Cok guleryuzlu sakin ve sabırlıydı.
    Eli o kadar hafif ki Kızıma dolgu yaparken uyuyakaldı.
    Tavsiye ederim .Biz cok memnun kaldik.

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

• C

İpek hoca bahsedildiği gibi gerçekten danışanlarıyla ilgili, tedavi sırasında ciddi anlamda beni rahatlattı, bilgilendirme ve önerilerde bulundu.İşini severek ve özenle yaptığına şahit oldum.

• ANB DENTAL Kanal Tedavisi  •

Dt. İpek Taşkın

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

• Z

Dolgu işlemi için başvurdum. Tedavim iyi geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İpek Hanım ilgili bir uzman, memnunum kendisinden.

•  •

Dt. İpek Taşkın

Ne mutlu :) Değerli yorumunuz için teşekkürler..

7 yaşındaki oğlum tarafından her sorulan soruya itinayla cevap veren ve ilk diş sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan ipek hanım

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

• N

İpek abla işini çok severek yapıyor ve rahat bir şekilde tedaviyi atlatmanızi sağlıyor bence.

Dt. İpek Taşkın

Güzel yorumun beni çok mutlu etti..

• G

İpek hanım iyiki tanıdım sizi oğlumun dişine yaptığınız dolgu gerçekten sorunsuz oldu. Güler yüzünüz, tedavi sürecinde olan sabrınız oğlumu rahatlatmanız, tedaviyi titizlikle yapmanız ve elinizin çok hafif olması harika , sizi tercih ettiğim için çok mutluyum . Herkese tavsiye ederim.

• ANB DENTAL Çocuk Diş Tedavisi  •

Rica ederim :) Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

• C

İpek hanım işinde son derece profesyonel, bir o kadar da size bilgi verirken samimi. Pek çok diş hekimine başvurmuş biri olarak dişlerimi bugünden itibaren güvenle emanet edeceğim tek hekim.

Dt. İpek Taşkın

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizin için her zaman buradayız..

• I

Çocuklarım için gittim dolgu yaptı doktorumuzun sabrına hayran kaldım sorularım da cevapsız kalmadı işlemlerde güzel elinize sağlık

Dt. İpek Taşkın

Rica ederim güzel yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim