0850… Ücret öğren

Dt.İpek Taşkın,Lisans ve yüksek lisans eğitimi süresince edindiği akademik bilgi birikimini, mesleki deneyimleriyle pekiştirerek hasta odaklı hizmet anlayışını benimsemiştir. Eğitim süreci boyunca modern diş hekimliği uygulamalarını yakından takip eden hekim, estetik ve fonksiyonel çözümler sunmaya odaklanmaktadır.

Şu anda özel bir klinikte aktif olarak hizmet vermeye devam etmekte olan İpek Taşkın hastalarına güvenilir, güncel ve etik değerler çerçevesinde tedavi hizmeti sunmaktadır. Mesleğinde sürekli gelişimi ve hasta memnuniyetini ön planda tutarak kariyerini sürdürmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Röportaj

ANB DENTAL

Çevre Yolu Bilgin Sokak, Subaşı Mahallesi, Antakya, Hatay 31000

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • F

3 çocuğumu da götürdüm hatta birisi otizmli o kadar sevecen ve kibar ki elide çok hafif çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim

Dt. İpek Taşkın

O kadar güzel kalpli ki hastalarım ben de onlara hastayım teşekkür ederim

• B

İnanılmaz ilgi ve inanılmaz detaylı açıklamalarla dedavi sürecini yönetiyor.

• ANB DENTAL Diş Hekimi Randevusu  •

Dt. İpek Taşkın

Yorumlarınız benim için çok değerli teşekkür ederim

İpek Hanım gayet işinin ehli, güler yüzlü bir hekim. Oğluma iki seans tedavi uyguladı ve ikisinde de çok mutlu bir şekilde ayrıldık. Toplamda 4 diş çekimi, 4 dolgu işlemi yapıldı. Tedavi süreci bitince oğlum İpek ablamı tekrar göremeyeceğim diye üzüldü...

•  •

Dt. İpek Taşkın

Bu içten yorumunuz benim için çok değerli çok teşekkür ediyorum

Dt. İpek Taşkın Hanım'a 9 yaşındaki kızımın diş çürükleri için başvurduk. İki diş çekimi, iki MTA yöntemiyle diş dolgusu yapıldı. Tedavimiz çok güzel ve rahat geçti. Kızımla çok güzel bir iletişim kurdu, korkusunu unutturdu. En önemlisi de buydu bizim için. Ayrıca kullandığımız ilaçla ilgili hafta sonu olmasına rağmen iletişime geçebildik. Kendisi hem çok iyi bir diş hekimi hem de çok nazik bir insan. Kızım da, anne baba olarak biz de çok memnun kaldık.

•  •

Dt. İpek Taşkın

Ne mutlu böyle güzel geri dönütler almak çok teşekkür ediyorum..

• K

İpek hocamız çocuklara yaklaşımı mükemmel ve en ince ayrıntıya dikkat eden bir hekim

• ANB DENTAL Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

Dt. İpek Taşkın

Güzel yormunuz için teşekkür ediyorum

• K

Bugün yaptırdığım işlemden fazlasıyla memnun kaldım. Bu kadar özenli ve büyük bir titizlikle çalışan bir hekimle karşılaşmak gerçekten çok değerli. Eli çok hafif, yaklaşımı güven verici. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dt. İpek Taşkın

Değerli yorumunuz da beni çok memnun etti. Teşekkürler.

Muayene de sorunu tespit edip. Doğru tedavi yöntemini kullandı.

• ANB DENTAL Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

Dt. İpek Taşkın

Yorumunuz için teşekkür ederim..

İlgili, güleryüzlü, samimi, eli çok hafifti, oğlum korkuyordu ipek hanım herşeyi anlatarak yaptığı için oğlumda rahatladı.

Dt. İpek Taşkın

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

• G

5 yasindaki kızımı ikna edip 4 tane dolgu yapti
    Cok guleryuzlu sakin ve sabırlıydı.
    Eli o kadar hafif ki Kızıma dolgu yaparken uyuyakaldı.
    Tavsiye ederim .Biz cok memnun kaldik.

Dt. İpek Taşkın

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler

• C

İpek hoca bahsedildiği gibi gerçekten danışanlarıyla ilgili, tedavi sırasında ciddi anlamda beni rahatlattı, bilgilendirme ve önerilerde bulundu.İşini severek ve özenle yaptığına şahit oldum.

• ANB DENTAL Kanal Tedavisi  •

Dt. İpek Taşkın

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim