- Diş Çürükleri ,
- Diş Gıcırdatma ,
- Diş Ağrısı ,
- Diş Eksikliği ,
- Diş Eti Kanaması ,
Hoşnudiye mahallesi İsmet İnönü 1 Bulvarı Otman Aprt. No :27 Kat 4 D 8, Tepebaşı 26170
Galeri
İrem Beceren Muayenehanesi
e....̇
İrem Hanıma bir tavsiye üzerine gittim ve iyiki gitmişim. Diş taşı temizliği, diş beyazlatma daha sonrasında iki kanal ve 6 kaplamayı kısa sürede yaptı. Tüm aşamalarda da çok titizlikle çalıştı. Çok güler yüzlü ve işini çok iyi yapan,hastayı dinleyen bir hekim. Dişlerimle çok mutluyum.. Kesinlikle
ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.• İrem Beceren Muayenehanesi • Diğer •
se...y
Doktor hanıma tavsiye ile geldim. Diş taşı temizliği yaptırdım. Mesleğinde başarılı, çok ilgili ve sabırlı bir diş hekimi. Herkese tavsiye ediyorum
• İrem Beceren Muayenehanesi • Randevu •
Dt. İrem Beceren Kurt
“Geri bildiriminiz bizim için çok kıymetli. Memnuniyetiniz, en büyük motivasyonumuz. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.”
Diş taşlarımı temizletmek için gittim. Daha önce kötü bir deneyimim olması sebebiyle tedirgindim ama İrem hanım nazik tavrıyla beni rahatlattı. Eli gerçekten çok hafifti hassasiyet olan yerlerde bile acı duymadım. Bundan sonra da hep ona gitmek isterim.
h...
Doktorum İrem Hanım ile çok büyük bir süreç geçirdik. El becerisi elinin hafifliği anlatılamaz. Bir panik atak hastası olarak yazıyorum ve aşırı memnundum doktorumdan. Kanal , dolgu ,kron kaplama işlemleri yapıldı. En son kaplama yaptık, çok memnunum tüm içtenliği ile ona güvenebilirsiniz. Sağlığınız açısından da tereddüt etmeden o koltuğa oturabilirsiniz. Diş sağlığınız emin ellerde...
Z
z...
Kendisine başka bir hastası referansı ile ulaştım. Bir tane zirkon kaplama, köprü, iki kanal tedavisi ve dolgu işlemleri yapıldı. Tedaviden ve İrem Hanım'ın hasta psikolojisinden anlaması beni çok rahatlattı tedavim de oldukça başarılı oldu. Oldukça başarılı ve sabırlı bir hekim.
m...
İrem Hanım hem benim hem de ailemizin doktorudur, herkese tavsiye ederim. Genellikle bütün diş tedavilerimizi yaptı, dolgu ve kanal tedavisi dahil. Mükemmel bir iş çıkarıyor ve bütün hastalara tavsiyemdir.
h...
İrem Hanım'ı ağız ve diş sağlığı polikliniğinde tanıdım. İyi ki de tanımışım. Kırık ve çekilmesi gerektiği söyleyen dişi, bana kullanabileceğim bir diş yaptı. Halen 4 sene geçmesine rağmen kullanıyorum. İrem Hanım benim doktorum, arkadaşım, ailem gibi oldu o sıcaklığı her daim gösterdi. Özgüvenli, iletişim odaklı , yaptığı mesleğe, hastalarına değer veren , en önemlisi de empati kurabilen diş doktorudur İrem Hanım. Eskişehir kalbi gibi güzel mesleğini özveriyle yapan diş doktoruna sahip şu an. İrem Hanım işinde başarılı bir diş hekimidir. Tavsiye ederim. Başarılarının devamını diliyorum.
e...
Ön dişim kanal tedaviliydi ve tekrar iltihapla İrem Hanım'a başvurdum. Kanal yenileme+zirkonyum tedavisinde 2-3 ay birlikte sürecimiz oldu hayatımda tanıdığım en ilgili diş hekimi. Eli mükemmel hafif ve aşırı ince işçilik gerçekleştiren bir hekim. Herkese tavsiye ederim.
O
on...m
Diş taşı temizliği ve 8 adet dolgu tedavisi uyguladı. Hem güler yüzlü hemde yaptığı bilgi paylaşımı ile sizi rahatlatan, güven veren bir hekim, İstanbul' da 2 gün süreceği belirtilen işlemi 1 günde bitirdi. Kendisine tedavi olabilmek için Eskişehir' e gelmeyi tercih ederim.
er...ş
20 lik diş çekimim ve dolgum yapıldı. Özenle sabırla uğraştı.
Dt. İrem Beceren Kurt
İrem Beceren Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Beceren Kurt, Diş Hekimi. Size İrem Beceren Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İrem Beceren Kurt adresi nerede?İrem Beceren Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye mahallesi İsmet İnönü 1 Bulvarı Otman Aprt. No :27 Kat 4 D 8 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Beceren Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Beceren Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Beceren Kurt hangi dilleri konuşuyor?İrem Beceren Kurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Beceren Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Beceren Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Beceren Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, İrem Beceren Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.