Eğitim süreçlerim sonunda Sakura Sağlıklı Yaşam Merkezini kurdum ve 2023 yılına kadar Beslenme Uzmanı ve Yoga Eğitmeni olarak hizmet verdim.
2020 yılı içinde Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimimi tamamladım. Aynı yıl içinde PNI Europe – PsikoNöroİmmunoloji alanında yüksek eğitim programına da başladım ve 2022 yılında bu programdan mezun oldum.
2023 yılında kendim için bir dönüşüm süreci olan Hindistan seyahatim sonrasında çalışma sistemimi sadece online danışmanlık olacak şekilde güncelledim.
2023 yılından itibaren online olarak SİBO, İBS ve beslenme, Otoimmun Hastalıklar ve Beslenme süreci gibi konulara eşlik ederek danışanlarımla çalışmaya devam ediyorum.
Meslek hayatım süresince birçok kişi ile özel olarak çalıştım. Herkesin kendine özgü bir süreci olduğuna şahitlik ettim ve danışanlarımla her zaman bunu dikkate alarak çalıştım.
Beslenme ve beslenmede zorlandığımız kısımlar, yaşam tarzı değişiklikleri, doğru bildiğimiz yanlışların değişmesi ve bütün bu kısımların süreç içinde konuşuluyor olması benim için oldukça önemli.
‘’Diyet’’ kelimesini duyduğumuzda kafamızda canlanan süreçler yerine herkesin doğrularının ve yapabilirlik seviyelerinin farklı olduğunu biliyorum.
Yaşam koşullarımızı, sağlık süreçlerimizi ve stres koşullarımızı da göz önünde bulundurarak size uygun planlamayı birlikte oluşturabiliriz.
Herhangi bir hastalığınız varsa ve bu süreci nasıl geçireceğiniz konusunda kafası karışık ve yalnız hissediyorsanız,
Motivasyona ve doğru ve yaşam tarzınıza göre sürdürülebilir beslenmenin nasıl olduğunu öğrenmeye ihtiyacınız varsa,
Kendiniz için sürdürülebilir değişiklikler yapmak istiyor ve kendi doğrularınızı öğrenmek istiyorsanız yardımcı olmak için sadece bir tık uzağınızdayım.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
g...
İrem Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Midemde gastrit, bağırsaklarımda da düzensizlik vardı. Yaklaşık 5 aydır çalışıyorum ve hem 15 kg verdim hem de tüm sıkıntılarım geçti. Kendisinin danışanlarına yaklaşımı hem çok nazik ve sıcak hem de hoşgörülü. Ayrıca bilgi birikimi de güven veriyor. Çevreme de tavsiye ettim ve ediyorum.
e...
Yaklaşık 5 yıl önce birlikte çalışarak ideal kiloma ulaşmıştım. Bu yıl yoğun seyahatlerim ve bozulan dengem için ama en önemlisi ruh sağlığım için kendisiyle yeniden çalışmaya başladım ve iyi ki başlamışım diyorum. İrem Hanım'la bir kez çalıştıktan sonra, her ihtiyaç durumunda kendisinin size yeniden iyi geleceğini, dengenizi sağlayacağını bilmek müthiş bir konfor.
En sevdiğim yönlerinden biri, beslenme programlarını benim yoğun iş tempoma göre planlaması.
Bunun yanında uzun zamandır yaşadığım bağırsak sorunlarımın düzelmesinde de çok büyük katkısı oldu. Kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra hem bedenimin hem de stres yönetimimin belirgin şekilde dengelendiğini hissediyorum.
Her görüşmede sadece bir diyet listesi almıyorum; aynı zamanda beslenme, metabolizma ve sağlıklı yaşam hakkında yeni şeyler öğreniyorum.
Kendisiyle çalışmaktan son derece memnunum. Sağlıklı, sürdürülebilir ve kişiye özel bir beslenme süreci arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• • •
Ş
ş...
Daha önce birçok diyet denemiş biri olarak ilk kez sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturabildim. İrem Hanım, yasaklarla ilerlemek yerine süreci bana göre planlıyor ve her kontrolde ihtiyaçlarıma göre düzenlemeler yapıyor. En sevdiğim yanı ise sadece kilo vermeye odaklanmaması; sindirim problemlerimin nedenlerini de önemseyerek ilerlemesi. Yaklaşık 4 ayda hem 9 kg verdim hem de kendimi çok daha enerjik hissetmeye başladım. Her soruma sabırla cevap veren, ilgili ve işini gerçekten özenle yapan bir uzman. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m...
İrem Hanım'ı sosyal medyada gördüm. Kabızlık, şişkinlik ve mide yanması gibi problemlerimden dolayı kendisine ulaştım. En büyük sebebim, bağırsaklar çalışmıyorsa koca bir salata ye gibi işe yaramayan önerilerde bulunmamasıydı. İlk ay kendisinin her dediğine harfiyen uyduğum için şişkinlik problemim hafiflemeye başladı, sonrasında bağırsaklarım yavaş yavaş çalışmaya başladı. Kendisi inanılmaz bilgili; sorduğum her şeye detaylıca, tatmin edici cevaplar verdi ve asla bana bu süreçte kendimi kötü hissettirmedi. Bir süredir verdiği listeye düzenli uymadığım hâlde şikayetlerim geri gelmedi ve kilo almadım. İnanılmaz bilgili, donanımlı ve sempatik birisi. Böyle bir insanla tanıştığım ve bu sürece dahil olduğum için çok şanslı hissediyorum. Kilo verdirirken nasıl bilinçlendiririm, karşımdakine nasıl alışkanlık kazandırırım ve onu nasıl sağlığına kavuştururum odaklı; tartıdaki rakam bu süreçte önceliğimiz hiçbir zaman olmadı ama aynalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
m...
İrem hocam işinde çok bilgili ve danışanıyla ilgili bir diyetisyen. Yaklaşık 4 aydır beraber ilerliyoruz. İnsülin direnci ve bağırsak rahatsızlığımdan dolayı kendisiyle çalışmaya başladık. Her sorumu geçiştirmeden detaylı açıklayarak özenli listeler hazırlıyor. Bu sayede kendisine güvendim ve hocamın yönlendirmesi sonucunda ishal şikayetlerim ciddi derecede azaldı, artık daha rahat hissediyorum. İrem hocam çok ilgili ve danışanlarının sağlığını hep öne koyuyor. Aynı zamanda çok kibar ve sabırlı, hiç sıkılmadan her konuda tam destek veriyor. Ben süreçten çok memnunum, o yüzden tüm ihtiyacı olanlara İrem hocamı tavsiye ederim. Güvenilir, çalışkan ve işinde çok başarılı bir beslenme uzmanı. Beraber bu süreci geçirdiğimiz için mutluyum.
e...
İrem Hanım'ı ilk olarak sosyal medyadaki videolarından görmüştüm. Tam olarak aslında benim çözmek istediğim bir problemle ilgili videolar çekiyordu ve o yüzden de iletişime geçtim. Kilo vermekten ziyade aslında biraz daha sindirim sistemimle ilgili kaygılarım vardı. Totalde 2-3 ay çalıştık, doğrudan nokta atışı çözümleri ve destekleri oldu. Ben sürecimizden memnun kaldım.
b...
İrem Hanım’ın bir süredir sosyal medya içeriklerini zaten takip ediyordum ve beslenmeye bakış açısı çok hoşuma gittiği için kendisiyle çalışmaya karar verdim. Mart ayından beri, yani yaklaşık 5 aydır kendisiyle çalışıyoruz ve beslenme konusunda farkındalığımı çok geliştiren bir kişi oldu benim için. İnsülin direnci, yüksek kolesterol, bilmediğim ve anlamadığım intoleranslarım vardı ve ne tüketsem vücudum tepki gösteriyordu. İrem Hanım doğru takviyeler ve diyet kültürüne karşı duran bakışıyla vücuduma şefkat ve sağlıkla bakmamı sağladı. Kendisini kesinlikle herkese öneririm!
n...
İrem Hanım'a uzun zamandır yaşadığım bağırsak ve kabızlık problemleri ile ilgili başvurdum, öncesinde araştırdığımda özellikle bu alanda uzman olduğunu fark ettim ve ilk seansta da ne kadar doğru bir karar verdiğimi görmüş oldum. İrem Hanım, yıllardır doktor doktor gezip öğrenemediğim bir şeyi bende tespit etti ve beslenmemizi buna göre düzenledik. 3 ayın sonunda istediğimiz sonuca da ulaştık. Bunun yanı sıra İrem Hanım her zaman çok samimi ve aynı zamanda bilgilendiriciydi, çok memnun kaldığımı ve çevreme tavsiye edeceğimi kesinlikle söyleyebilirim.
a...
İrem Hanım ile doktor yönlendirmesi ile tanıştık. Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi üzerine birlikte çalışmaya başladık. Kesinlikle tavsiye ederim, 2 arkadaşıma da tavsiye ettim. İrem Hanım, dönemsel ihtiyaçlarımıza yanıt verecek şekilde, diyet stresine gitmemize izin vermeden, tamamen kişiye ve o kişinin ihtiyacına yönelik planlar, listeler ve tarifler oluşturuyor. Örneğin ben toz formunda takviyeleri tüketmekten hoşlanmadığım için beni hemen tablet formuna yönlendiriyor. Sadece besin diyetine yönelik değil, sosyal yaşam ve tatillere de uygun çözümleri paylaşıyor. İletişim açısından kesinlikle çok pozitif, gerekli noktalarda sürecin tamamını etkileyecek müdahalelerde bulunuyor. Tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum, hatta sosyal medyada takip ettiğim insanlara dahi tavsiyede bulunuyorum.
g...
İrem Hanım ile doktorumun tavsiyesi üzerine tanıştım. Yaklaşık 6 ay süren danışmanlık sürecinde, önce sindirim problemim olan sıvıyı atlatmamda ardından da kilo verme sürecimde bana büyük destek sağladı. Mesleki bilgisi, olaylara bütüncül ve anlayışlı yaklaşımı, farklı tarifleri ve her aşamada verdiği detaylı bilgilendirmeleri sayesinde çok güven veren bir süreç geçirdik. Farklı şehirlerde olmamıza rağmen ileride yeniden ihtiyaç duyarsam hiç tereddütsüz kapısını çalacağım bir diyetisyendir.
İrem İlbakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem İlbakan, Diyetisyen. Size İrem İlbakan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İrem İlbakan adresi nerede?İrem İlbakan adresini belirtmedi. İrem İlbakan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İrem İlbakan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem İlbakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem İlbakan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem İlbakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem İlbakan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem İlbakan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem İlbakan hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, İrem İlbakan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.