Dr. İsa İbrahim, Özel Egemed Söke Hastanesi'nde Ortopedi Ve Travmatoloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke 09200

• Sigortası olan hastalar

• Ç

Ayağımdaki problem için gittim. Kimse tanı koyamamıştı. Ayağında kitle var dedi. Denizli'deki doktorda aynı teşhisi koydu. İsa Bey'den çok memnun kaldım. Birçok doktora gittim; hiçbiri kitleden bahsetmedi. Çok iyi ve bilgili bir doktordu. Birçok doktorun göremediğini kendisi gördü. Denizli'deki doktorda aynı tanıyı koymuştu. Gitmemiş olsaydım kendisiyle ameliyat olurdum.

• B

Dizim ağrıyordu; bu sebepten dolayı başvurdum. Menisküsüm yırtıldı; ameliyat önerildi. 1 hafta egzersiz yapmamı söyledi. Egzersizlerle çok rahatladım. Farklı bir yerde ameliyat oldum. İsa Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Süreci çok iyi açıklayan bir doktor. Ben kendisinden çok memnun kaldım.

• Ö

Kol ağrısı ve uyuşma sebebiyle başvurdum. Daha önce de kendisine gitmiştim. İlgili bir doktor. Tüm tetkikleri uyguladı. Hasta takibini yapıyor. İlaç ve atel kullandım. Daha sonra ağrılarım ve uyuşmam tamamen geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Yaklaşımı güzel, ilgili bir doktor. Yabancı kökenli olmasına rağmen dil bariyeri yok dediklerini anlayabiliyorum. Bir sorun yaşamadım.

• O

Menisküs sebebiyle tavsiye üzerine kendisine gittim. Fizik tedaviyi önerdi; onları yapıyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İsa Bey gayet ılımlı ve açıklayıcı bir doktor. Her şeyi çok iyi bir şekilde ifade etti; tedavim devam ediyor.

• Z

Diz ağrılarım için gittim. İlaç tedavisine başladık. İlaç tedavisinden sonuç alamadım. İsa Bey'in nasıl bir doktor olduğuna karar veremedim. İltihaplanma var dedi, tedavi öncesinde ve sonrasında her şeyi anlattı.