Dt. Işıl Öztürk, Maltepe Dentopol Ağız ve Diş Sağlığı Grubu’nda görev yapmakta olup, protetik diş tedavisi alanında çalışmalarını sürdürmektedir.

1991 yılında Rize’de doğan Dt. Öztürk, ilk, orta ve lise öğrenimini Rize’de tamamlamıştır. 2009–2014 yılları arasında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. 2015 yılında Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı’nı (DUS) kazanarak Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. 2019 yılında monolitik zirkonya restorasyonlarının mekanik özelliklerine yönelik tez çalışmasını tamamlayarak uzmanlığını almıştır.

Mesleki çalışmaları protetik diş tedavileri üzerine yoğunlaşmakta olup, bu alanda bilimsel yayınları ve kongrelerde sunulmuş bildirileri bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanan çalışmaları ile akademik faaliyetlere katkı sağlamıştır.

Çeşitli kongre, sempozyum ve eğitim programlarına katılım göstermiş; mesleki gelişimine yönelik farklı alanlarda eğitimler almıştır. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir.

Dt. Işıl Öztürk, mesleki çalışmalarına Maltepe Dentopol Ağız ve Diş Sağlığı Grubu bünyesinde devam etmektedir.

Yetişkin

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dt. Işıl Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle