Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesinden mezun oldu. Tıp Fakültesi eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde tamamladı. Mecburi hizmetini Bingöl/ Yedisu'da yaptıktan sonra Kırıkkale Üniversitesi Halk Sağlığı A.D' nda 4 yıllık uzmanlık eğitimi aldı. Kayseri'de bütünsel tıp yaklaşımıyla hizmet veren Atçeken Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni Psikolog Tuğba Atçeken ile birlikte kurdu. Sonraki yıllarda memleketi Konya'ya dönüş yaptı. Halen Konya'da bütünsel ve tamamlayıcı tıp bakış açısıyla kronik hastalıklar, obezite, bağımlılıklar ve çocuklarda öğrenme güçlüğü alanlarında hasta kabul etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Feritpaşa mah. ifa Sk. No:3, Selçuklu, Konya 42090

• Sigortası olan hastalar

Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu

Fonksiyonel Tıp

Nöralterapi

• K

İsmail beye alerji testi yaptırmıştım tedavim süreci boyunca bana çok yardımcı oldu kesinliklee gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim..

• Safa Sağlık Merkezi Hacamat (Kupa) Tedavisi  •

Hocama kızım için gelmiştim dikkat eksikliği için bu süreçte ismail hocamız çok ilgili ve planlı bir şekilde tedaviyi sürdürdü 10 seans sonrası kızımdaki farklılıkları görmeye başladım kesinlikle tavsiye ediyorum Dr. İsmail hocamızı ve safa sağlık ailesini..

• Safa Sağlık Merkezi Fonksiyonel Tıp  •

• H

yedisuya gelmiş gecmiş en iyi ve en dürüst Dr.' muzdur sizi çok seviyoruz amirimmmmmmmmmmmmmmmmm

•  •