Feritpaşa mah. ifa Sk. No:3, Selçuklu, Konya 42090
Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi
Sülük Tedavisi
K
k.....
İsmail beye alerji testi yaptırmıştım tedavim süreci boyunca bana çok yardımcı oldu kesinliklee gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir hekim..
• Safa Sağlık Merkezi • Hacamat (Kupa) Tedavisi •
s....s
Hocama kızım için gelmiştim dikkat eksikliği için bu süreçte ismail hocamız çok ilgili ve planlı bir şekilde tedaviyi sürdürdü 10 seans sonrası kızımdaki farklılıkları görmeye başladım kesinlikle tavsiye ediyorum Dr. İsmail hocamızı ve safa sağlık ailesini..
• Safa Sağlık Merkezi • Fonksiyonel Tıp •
ha...z
yedisuya gelmiş gecmiş en iyi ve en dürüst Dr.' muzdur sizi çok seviyoruz amirimmmmmmmmmmmmmmmmm
İsmail Atçeken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İsmail Atçeken, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat). Size İsmail Atçeken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Otoimmün hastalıklar, Rezonans Terapileri, Sülük Tedavisi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu, Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi, Ozon Tedavisi, Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi, Detoks.
İsmail Atçeken adresi nerede?İsmail Atçeken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feritpaşa mah. ifa Sk. No:3 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İsmail Atçeken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İsmail Atçeken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İsmail Atçeken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İsmail Atçeken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İsmail Atçeken hangi dilleri konuşuyor?İsmail Atçeken ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İsmail Atçeken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İsmail Atçeken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İsmail Atçeken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İsmail Atçeken hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İsmail Atçeken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İsmail Atçeken hangi sigortaları kabul ediyor?İsmail Atçeken tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.