Real AVM Karşısı Ahmet Ergüneş sokak Altun İş Merkezi No.21 Kat : 4 Daire : 15 İZMİT, İzmit , Kocaeli
Uzm. Dr. İsmail Pehlivan Özel MuayenehaneRandevu
Astım
Aşı Takibi +12 daha fazla
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
!967 Hendek/Sakarya doğumlu. 1984 Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun, 1990 Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'den mezun. 2001 Kocaeli Üniversitesi Tıp...
Daha fazlaOkullar / eğitimler
- KABATAŞ ERKEK LİSESİ
- ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ - BURSA - 1990
- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ- ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ABD. 2001
Bilinen diller
İngilizceHizmetler
Real AVM Karşısı Ahmet Ergüneş sokak Altun İş Merkezi No.21 Kat : 4 Daire : 15 İZMİT, Kocaeli
Astım
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. İsmail Pehlivan Özel Muayenehane
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Alaka
Mekan
ha...n
Katı gıda,grip,genel kontrol
Kesinlikle işinin ehli bir doktor.Ben zaten bir çok şey sormak için gittim sabırla kibarlıkla hepsini cevaplamasının yanı sıra kendisi bebeğimi küçük çaplı bir check up tan geçirdi.İlk defa bir doktorda bukadar rahat ettim ve Güvende hissettim.Çok teşekkür ediyorum kendisine
öm....
Her zaman ki gibi ilgili alakalı ve en ufak ayrıntılara dahi dikkat ederek muayenesini yaptı. Bir kaç senedir kendisine götürüyoruz çocuklarımızı gayet memnunuz. Başlangıçta büyük oğlumda ki kansızlık problemi için gitmiştik kendisi sadece kan değerleri değil çocuğun genel durumunun enerjisinin gelişiminin gayet iyi olduğunu bize ileterek buna takilmamazi söyledi. Ama değerlerin cok düşük olduğu dönemde kan ilacı kullandık yine. Bunun dışında üşütme gibi durumlarda hemen antibiyotik veren bir hekim değil hatta bazen ilaç yazıyor ama durum kötüye giderse 3 güne geçmezse kullanın gibi tavsiyelerde bulunuyor. Emzirme konusuna çok onem veriyor. Her detayı dikkatlice dinliyor ebeveynlerden biz söylemesekte kendisi soruyor zaten muayanenin ilk 5 dakikasi falan size sorduğu sorularla geçiyor. Kısacası kesinlikle tavsiye ederim...
ze...6
Öksürük
İkizlerimin doğumundan itibaren takipli doktorudur
Bugün olduğu gibi Her muayenesini hiç birşeyi atlamadan gerçekleştirir Tanı ve tedavisinde hiç bir zaman yanılmamıştır Teşekkürler
se...y
Çocuk hastalıkları
2 çocuğu da doğdukları günden beri İsmail beye götürüyorum ve çok memnunum. Antibiyotiğe karşı sınırlı yaklaşımı ve çocuklara olan tutumu ile içimizi herzaman rahatlatan bir doktordur. Kendisine bu kutsal görevinde herzmaan başarılar dilerim.
at...4
Hasta çocuk muayenesi
Doktor Beye bebeğimin ateşlenmesi sonucu gitmiştik.Çocuğumla ilgilenmesinden, muayene yönteminden,detaylı inceleme ve bilgilendirmesinden çok memnun kaldık. Ayrıca bebeğimdeki kalp rahatsızlığı ile ilgili erken teşhis için teşekkür ederiz.Başarılı ve bilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
Aylık rutin kontrol
Bebeğimiz 20 günlük. Baska doktorlarda ilk muayenesi yapıldı. Ama Ismail bey gormeden içimiz rahat etmedi. 2 cocugumuz var insallah hasta olmazlar ama olurlarsa adresimiz belli. Kendisine teşekkür ederiz
ha...4
El ayak ve beta virüsü
Oğlumun bebekliğinden beri doktoru. Tam teşhis ve çocuklara yaklaşımı mükemmel. Başarıları daim olsun
c.....
İki çocuğumun da doktoru.Allah onun gibi doktorları başımızdan eksik etmesin, çocuklarımı kendisine getirince önce Allah’ın izniyle sonsuz bir güven içinde oluyorum. Teşhisleri çok iyi bir hekimimiz.Allah razı olsun kendisinden
ya...3
Bebek takibi ve aşılar
Doktor bey gayet mutevzzi ve cok ilgiliydi cocugumu guvenli ellerine birakmak beni oldukca rahatlati ve artik rutin kontroleri guvenli bi sekilde doktor beyin yaninda yapicagz insallah
bu...i
Yenidoğan takibi
Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Çok memnun kaldım . Çocuğun her yerini çok güzel inceledi. Sıkılmadan uzun uzun yapılması gerekenleri anlattı. Çok teşekkür ediyorum
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / eğitimler