İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden doktorlar/uzmanlar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İstanbul, İstanbul • Harita
Psk. Zeynep Cantekin
Merkezi-Meşrutiyet Mah. Valikonağı Cad., Şehit İsmet Armağan Sok. No:3 Kat:3 Daire:15/A Nişantaşı, İstanbul • Harita
Mor Mavi Psikolojik Danışmanlık
Bağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaAlemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi No:683, Sultangazi • Harita
Beyaz Işık Diş Polikliniği Sultangazi Şubesi
Bağdat Cad. No: 257 Caddebostan-Kadıköy, Kadıköy • Harita
Veni Vidi Göz Merkezi Caddebostan
Koşuyolu Mahallesi Cenap Şahabettin Sokağı No:114 Daire:3 Güney Apartmanı, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Çağdaş Yokuşoğlu Muayenehanesi
Hedef Sokaği, İstanbul • Harita
BezmiAlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi
Suadiye Mah. Bağdat Cd. No:401, İstanbul • Harita
Psk. Melike Serra Ulusel
Gülizar Göl Özel Derin Aile Danışmanlık Merkezi
Psikoloji, Pedagoji, Aile danışmanlığı
, Psikolojik danışma ve rehberlik, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi No:57/4 Kaya Aksoğan Apartmanı, Kağıthane • Harita
Gülizar Göl Özel Derin Aile Danışmanlık Merkezi
Bağdat Caddesi No:201 İkar Plaza Daire:5 Kat:2 Çiftehavuzlar, Kadıköy • Harita
Bağdat Psikiyatri
NB Kadıköy Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1993 Sokak No:22 Ferah Residence, İstanbul • Harita
Mida Psikoloji
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Caddebostan Mahallesi Kavaklı Sokak No:2/2 Aliye Hanım Apartmanı, Kadıköy • Harita
World Therapy Center
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler