İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Akatlar Mahallesi Cebeci Caddesi No: 18 Etiler, İstanbul • Harita
Akasya AVM A2 Kule Kat: 36 Daire: 246, İstanbul • Harita
Assoc. Prof. Dr. M. Besir OZTURK / Trendest Clinic
Acıbadem, Tekin Sk. No:8, • Harita
Acıbadem Kadıköy Dr. Şinasi Can Hastanesi
Barbaros Mah. Akzambak Sok. No:3A Uphıll Towers B Kule Daire: 141, İstanbul • Harita
Op.Dr. Ali Cemal Yılmaz Plastik Cerrahi
Cevizli Mh. Tugayyolu Cd. Ofisim İstanbul Plazaları B Blok Daire 19, İstanbul • Harita
Op.Dr.Emel Yurdakul Sıkar
Aşık Veysel Mah. Süleyman Demirel Cd. No:1, İstanbul • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Bahçeşehir Hastanesi
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Psikoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Suadiye Mahallesi Noter Sokak No: 21/2, Kadıköy • Harita
Op. Dr. Mahmut Muhsin Yılmaz Muayenehanesi
Atakent, 4. Cd. No:36, İstanbul • Harita
BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi
Harbiye Mah. Abdi İpekçi Caddesi No: 1 K:5 D:12 Park Apartmanı, • Harita
Op. Dr. Erkin Önsal Muayenehanesi
Teşvikiye Mahallesi,Sezai Selen Sokak,No: 24 Kılıç Apartman,A Blok Kat: 1 Daire 9 Nişantaşı, İstanbul • Harita
DR. DERYA BİNGÖL MUAYENEHANESİ
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Biruni Üniversite Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
Suadiye mah. Bağdat cad. No:499/1 Kat:1 D:9, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mert SEÇER Muayenehanesi
Caddebostan Mahallesi, Ethem Efendi Caddesi, No:3, Daire:11 Uğur apartmanı, İstanbul • Harita
Doç Dr Sinem Eroğlu Kliniği
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikolojik Danışmanlar ve Rehberler