Hakkımızda

Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi, farklı branşlarda sağlık hizmeti sunan bir sağlık kuruluşudur. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan hastane, ameliyathaneleri, yoğun bakım üniteleri, laboratuvarı ve acil servisiyle hizmet vermektedir.

İhtisaslarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı

Genel Cerrah

Genel cerrah

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Göz Doktoru

• Unico Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Asiye Hocam ‘a rahim çevremde oluşmuş bir kist için gitmiştim.Kendisi rahim çevremi bana muayene esnasında ayrıntılı bir şekilde anlatarak oradaki kistin tehlike arzetmediğini ve düzenli takip etmem gerektiğini söyledi.Hasta ile kurduğu iletişim ve alan hakimiyeti çok güven vericiydi.Hastanın önceki bilgilerini detaylı olarak bilmek istemesi teşhis ve tedavi süreci açısından benim önemsediğim bir tutum.Hekim olarak çalışma şeklini çok beğendim.Görevinde başarılar diliyorum

K

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kızım 15 aylık bu süreçte alerjileri konusunda bize destek oldu ve doğru yönlendirmeler yaptı.

• Dr. Öğr. Üyesi Ömer Akçal Çocuk İmmünolojisi Randevusu  •

U

İlk olarak Diclehan Hoca benimle harika bir iletişim kurdu. Sonra lazer talebimi iletince bunun yaşın ve göz yapım baz alındığında uygun olmayacağını bana uzun uzun anlattı. Göz muayenemi bitirip recetemi ve bundan sonraki yol haritasını sundu. Bence ülkemiz için kıymetli bir hekim, bir değer.

• Op. Dr. Diclehan Ali Dicle Göz Hastalıkları Randevusu  •

Asiye Hanım'ın süreç boyunca sergilediği profesyonel yaklaşım ve sakinleştirici tavrı sayesinde her şey çok kolay ve huzurlu ilerledi. Hastasıyla kurduğu iletişim, her aşamada verdiği güven ve samimi ilgisi takdire şayan. Sürecin her anında kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Kendisine saygılarımı sunarım.

K

Normal doğum sürecim boyunca düzenli kontrollerim yapıldı ve süreç hakkında bilgilendirildim. Muayenelerde merak ettiğim konuları sorabildim ve gerekli açıklamaları aldım. Doğum öncesinde ve sonrasında yapılan takipler sayesinde süreci daha rahat yönetebildim. Deneyimimi paylaşmak isteyen biri olarak bu yorumu bırakmak istedim.

• Doç. Dr. Asiye Uzun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Sezaryen doğum sürecim boyunca yapılan açıklamalar sayesinde neyle karşılaşacağımı biliyordum. Muayenelerde sorularımı rahatlıkla sorabildim ve süreç hakkında bilgi alabildim. Doğum öncesi ve sonrasındaki kontroller düzenli şekilde gerçekleştirildi. Deneyimimi paylaşmak isteyen biri olarak bu yorumu yazmak istedim.

• Doç. Dr. Asiye Uzun Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Myomektomi ameliyatı sürecimde Dr. Asiye Uzun tarafından takip edildim. İlk muayeneden itibaren süreç hakkında detaylı bilgilendirildim ve aklımdaki sorulara açıklayıcı yanıtlar aldım. Ameliyat öncesi ve sonrasında düzenli kontrollerim yapıldı. Sürecin planlı ve düzenli ilerlemesi benim için önemliydi. Benzer bir tedavi süreci yaşayacak kişilere deneyimimi paylaşmak istedim.

Z

memnumum isinde iyi biri tedavimin ilerleyen zamaninda da gelmeyi dusunuyorum

• Uzm. Dr. Hamide Tuna Dermatoloji Randevusu  •

Hastalığımla ilgili teşhisi ve tedavi yönetimi içimi rahatlattı.

• Uzm. Dr. Aysun Halaçoğlu İç Hastalıkları Randevusu  •

Canım seymin hocamız Hamilelik sürecimde her soruma sabırla yaklaşan, güler yüzü ve ilgisiyle beni çok rahatlatan bir doktor oldu. Kendimi her kontrolde güvende hissettim. iyi ki yollarımız kesismiş

• Dr. Öğr. Üyesi Seymin Turan Ayvaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •