- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Bahçelievler
- Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Acil tıp doktoru daha fazla
Tüm Branşlar
Uzmanlık alanlarımız
- Acil tıp doktoru
- Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı
- Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı
- Kalp ve damar cerrahı
- Genel cerrah
- Beyin ve sinir cerrahı
- Biyokimya uzmanı
- Çocuk cerrahı
- Çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzman
- İmmünolog
- Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
- Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt
- Enfeksiyon hastalıkları uzmanı
- Fizik tedavi uzmanı
- Göğüs hastalıkları doktoru
- Göz doktoru
- Hematolog
- Nefrolog
- Nörolog
- Ürolog
- Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı
- Diş hastalıkları uzmanı
- Romatolog
Bahçelievler 1 adres
Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterKadın hastalıkları ve doğum uzmanı
Kardiyolog
Kulak burun boğaz doktoru
Ortopedi ve travmatoloji uzmanı
Genel cerrah
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru
Göz doktoru
- Robotik Cerrahi
- Dijital Anjiyografi
- Eko
- Ultrasonografi
- Bilgisayarlı Tomografi (BT)
- Mamografi
- Unico Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İçeride kalma süresi ne kadar kısaltılabilirse o kadar kısa tutulmaya çalışılıyor. 2 yardımcı vardı. oğlum çığlık çığlığa korkuyor diye ağlarken, oğlumu kaldırıp sakinleştirmem zaman kaybı gibi görüldü. Pişiğini ve sünnetini göstericektim. Öyle hızlı bakıldı ki pişiği söyledim sünneti unutmuşum. Bezi çıkarıp kontrol edilse aklıma gelecek, ama hız için belki de bez üstündeyken kontrol edildi. Söylediklerini hızlıca yazmaya çalışıyorum diye ( öğle yemeğimde kaçtı.. herşeyi yazmanıza gerek yok, dışarıda hastalar bekliyor.. vb)gibi cümlelerle daha da acele ettirildim. Güler yüzlü bir doktor aslında ama acele bir muayeneden inanın farkına varamadım. Sorularımı yazmıştım ve buyrun sorunuz varsa dinliyorum dedi. Ben sordum kendisi cevap verdi. Ama ben pek tatmin olamadım.
s....a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doğum sürecim boyunca yanımda olan doktoruma minnettarım. Hem işine son derece sadık hem de her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıklayan, insanı gerçekten rahatlatan bir yaklaşımı var. Tüm süreçte kendimi güvende, anlaşılmış ve desteklenmiş hissettim.
İlgisi, sabrı ve profesyonelliği sayesinde hamilelik ve doğum deneyimim çok daha huzurlu geçti.
İyi ki yollarımız kesişmiş.
ms...ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor hanımın sakin, kendinden emin ve profesyonel yaklaşımı büyük bir güven duygusu oluşturdu. Muayene sırasında gerçekleştirdiği isabetli değerlendirmeler ve detaylı bilgilendirmeleri, benim için güven verici ve rahatlatıcı oldu. Uzmanlığı ve özenli yaklaşımı ile gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir kadın doğum hekimidir
i̇...u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
6 ay öncesinde Asiye Uzun hocaya normal doğumlarımdan sonra idrar kaçırma şikayeti ile gitmiştim kendisi benimle çok ilgilendi sürecin bütün detaylarını anlattı aklımda soru işareti kalmadı işini titizlikle yaptı ve ameliyat süreci hakkında çok fazla güven verdi iyi ki onu araştırıp bulmuşum kendisinden ve ekibinden çok memnunum
a....u
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doç. Dr. Asiye uzun hocaya sezaryen sonrası normal doğum isteğim nedeniyle gittim çok güzel bir doğum gerçekleşti kendisine ve ekibini çok sevdim sezaryen sonrası normal doğum gönül rahatlığıyla tercih ettim
z....y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
polikistik overim yaşım 28 olduğundan dolayı gebelik hakkında çok fazla olumsuz şey duymuştum asiye hocayı çok önermişlerdi bu konuda uzmanlığı olduğunu duydum asiye hoca beni hiç diğer Doktorlar gibi yönlendirmedi içimi çok rahatlattı daha öncesinde çok fazla strese girmişim onu fark ettim şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum
es...l
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Çok uzun zamandır tanıdığımız ve aynı hastanede çalışma imkânı bulduğumuz değerli hocamızın ilgisi, naifliği ve profesyonelliği tartışılmaz. Annemin trafik kazası sonrası bacağındaki ciddi sorunda yaptığı ameliyatla büyük bir iyileşme sağlamıştı. Hem tedavi süreci hem iletişimi her zaman çok özenliydi. Ailemizden birçok kişi de kendisine ameliyat oldu ve hepsi çok memnun kaldı. Kesinlikle güvenle tavsiye ediyoruz.
fy...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
11 yaşındaki oğlumuzu genel kontrol ve gelişim değerlendirmesi amacıyla Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Çocuk Endokrinolojisi bölümünde Dr. Ahu Türköz Paketçı’ya götürdük. Muayene sırasında kullanılan iletişim tarzı ve yaklaşım, tarafımızca yeterince empatik ve çocuk merkezli bulunmamıştır. Yapılan bazı yorumların hem yersiz olduğu hem de çocuğun yanında gereksiz kaygı oluşturacak şekilde ifade edildiği kanaatine vardık.
Akraba evliliği konusuna gereğinden fazla odaklanılması ve mevcut bir şikâyet olmamasına rağmen risklerin abartılı biçimde aktarılması nedeniyle çocuğumuz olumsuz etkilenmiştir. Bu durum, muayene kapsamında beklediğimiz açıklamaların ve tavsiyelerin aktarılmasını da gölgelemiştir.
Bu nedenle, profesyonel yaklaşım ve iletişim beklentilerimizi karşılamadığı için tavsiye etmemekteyiz.
mi...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
3,5 yaşındaki kızımda 7 aydan uzun şiddetli karın krampları, kaka da kan ve ishal durumu yaşıyorduk. Gitmediğimiz dr kalmadı. Hocamız güler yüzü ve engin tecrübesiyle kolonoskopi işlemi gerçekleştirdi .2,5 cm büyüklüğünde polip farketti ve işlemle aldı. Çok şükür sayesinde kızım rahatladı. Çocuk gastroentroloji alanında güvenle her ebeveynin tercih edebileceği bir hekim
f.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
İkinci doğumum için kendisine gittim, ilk doğumum çok zorlu olmuştu fakat eli gerçekten çok hafif ameliyat sonrası sezaryen yerimde çok az ağrı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim fakat doktorunuzdan ekstra özel ilgi ve üslup bekliyorsanız başka doktora gidilebilir, kesinlikle işinin ehli.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi, Bahçelievler şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi, Bahçelievler şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, İmmünolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Hematolog, Nefrolog, Nörolog, Ürolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Psikiyatrist, Göğüs Cerrahı, Radyolog, Romatolog.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi, toplam 391 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta/danışan, Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi nerede?Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi adresi Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8 Bahçelievler şeklindedir.
- Bahçelievler bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Bahçelievler Katarakt
- Bahçelievler Kıl Dönmesi
- Bahçelievler Kist
- Bahçelievler Kolon Kanseri
- Bahçelievler Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
- Bahçelievler Mide Ekşimesi
- Bahçelievler Mide Genişlemesi (gastrektazi)
- Bahçelievler Mide Kanseri
- İstanbul bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri