Psikolog İzel Öztürk, İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuş aynı zamanda Mersin Üniversitesi Aile Eğitim ve Danışmanlığı yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Şu ana kadar TPÖÇG, Öğrenci Kariyeri, TOG, HavacılıkPsikolojisi.net, Ev Okulu Derneği, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Nirengi Derneği, Kim Psikoloji, Toros Devlet Hastanesi, Uzay Eğitimi Kurumları ve çeşitli kliniklerde çalışmalar yürütmüştür.

EMDR, 100 Saatlik İleri Düzey Bilişsel ve Davranışçı Terapiler, 480 Saatlik Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi eğitimlerini almış ve uygulayıcısıdır. Devam eden uygulayıcı eğitimleri bulunmaktadır.

Profesyonel meslek hayatına; kendi kliniği bünyesinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanları ile beraber devam etmektedir.

Psikolog İzel Öztürk

Çiftlikköy Mahallesi 32231 Sok. Ekinci Akademi Ofis Kat:3 Daire:7 Yenişehir/ Mersin, Yenişehir, Mersin 33150

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Çiftlikköy Mahallesi 32231 Sok. Ekinci Akademi Ofis Kat:3 Daire:7 Yenişehir/ Mersin, Mersin

Makaleler

Psikolojik sağlık adına şu ana kadar gittiğim, alanında uzman en iyi kişi, İzel hocam. Daha 2 seans gitmeme rağmen bazı şeylere olan inancım çok arttı. Kendisinden çok memnunum.

• Psikolog İzel Öztürk Stres Yönetimi  •

• Ş

İzel Hoca'mla psikiyatrımızın yönlendirmesi ile tanıştık.Oğlum atipik psikoz ön tanısı almıştı 6 ay önce.Yaklaşık iki aydır hocamla çalışıyoruz,emdr tekniği ile başladığımızdan bu yana çok güzel gelişmeler oluyor hayatımızda. Kendisinin mesleğini aşkla yaptığı o kadar belli ki,bu durum da bizlere yansıyor,yüzümüzü güldürüyor. Bugün oğlum bana:"Keşke daha önce başlasaydım anne psikolog görüşmesine." dedi.Tedavimize devam ediyoruz,görüyorum ki daha güzel olacak her şey bizim için.İzel Hoca'm kesinlikle doğru adres,kendisine minnettarım

• Psikolog İzel Öztürk Diğer  •

• B

İzel hocamdan iki aya yakın bir süredir EMDR terapisi alıyorum. İlk geldiğim halimle şu anki halim arası inanılmaz. Özellikle çalışkanlığı ve samimiyetiyle iyi ki İzel hocamla bu yola çıkmışım diyorum.

• Psikolog İzel Öztürk Bireysel Terapi  •

• B

Merhaba, İzel hocamla tanısmamız ve şuanki sürecimiz herşey o kadar güzel ilerledi ki. İlk ben dahil oldum sonra eşim sonra çift şuanda da tek olarak devam ediyorum. İzel hocam bizim bir parcamız oldu, onunla bu hayatta herseyın halledebilinecegine inanmak ve bunu gerçekleştirmek harika bir duygu. Keşke daha önce gelip onun o güzel bilgisine,vizyonuna, bir doktordan daha fazlası olan sevgısıne, sefkatıne, anlayışına,nail olabilseydik.Biz onu çok seviyoruz. Bize çok çok iyi geldi. İnsanların hayatına dokunarak ve çözüm odaklı çalışarak işinin hakkını fazlası ile veren tatlı bir hekimdir kendisi. Onu en güzel yerlerde, üstün başarıları ile görmek, daha fazla insana dokunup kendisinin mutlu olduğunu görmek en büyük temennimiz. Ne olursa olsun lütfen izel hocama uğrayın, kahvesini için.

• Psikolog İzel Öztürk Psikoloji Randevusu  •

• R

İyi ki terapiye başlamışım İyi ki İzel hocayı tercih etmişim Birlikte çok yol kat ettik

• Online Danışmanlık Randevu  •

İlk seansa başlamam Disleksi belirtileriydi fakat emdr çalışmaya başladıktan sonra hayatım değişti. Randevuları iple çeker oldum, ayrıca İzel Hocam o kadar ilgili ki her anımda yanımda olduğunu hissediyorum ne zaman ona ulaşmak istesem bir telefon uzağımda. Olaylara farklı bakış açılarından bakmayı öğrendim, şuan 27 yaşındayım ve kendimi İzel Hocayla tanıştıktan sonra tanımaya başladım.

• Psikolog İzel Öztürk Normal Randevu  •

• I

Psikoloğum, terapi sürecim boyunca bana güvenli bir alan sundu. Anlayışlı yaklaşımı, uzmanlığı ve dikkatli dinleyiciliği sayesinde kendimi keşfetme yolculuğumda büyük bir destek sağladı. Her görüşmeden sonra daha güçlü hissettim. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Online Danışmanlık Diğer  •

Başladığımız yerden bu güne her zaman yoluma ışık oldu. Hayata bakış açımı değiştirdi, ben bile bana inanmazken hep inandı. Kesinlikle bir hayat borçluyum

• Psikolog İzel Öztürk Psikoloji Randevusu  •

• B

Harika bir uzman kendisi. Gerçekten danışanlarına olan ilgisi alakası çok iyi. Hem bireysel hem de eşim ile katılıyoruz. İkimiz de çok memnunuz. Gereksiz tanı koymuyor, tanıları çok iyi. EMDR terapisi alıyoruz. Sağlıklı veya sağlıksız her insanın İzel Hanım'ı tanışması gerekiyor. Sürece devam etmeyi düşünüyoruz, her dakika kendisine ulaşabiliyoruz bu mükemmel bir şey. Keşke daha erken tanıyıp başlasaymışız.

•  •

Aile danışmanlığı için başvurduk. Çift olarak seanslara katılıyoruz. 2 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. İzel Hanım çok iyi bir uzman. İlgili ve alakalı, memnunuz kendisinden. Dört dörtlük bir uzman.

•  •