Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Kumlu, Hatay
Memorial Dicle Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaFırat Mah. Urfa Yolu 3. Km. 507. Sok. No: 150, Diyarbakır • Harita
Memorial Dicle Hastanesi
Rızaiye, Tatlı Sk. No:1, 23200 Elâzığ Merkez/Elazığ, Elazığ • Harita
Özel Elazığ Hayat Hastanesi
Rauf Orbay Caddesi Ataköy 2-5-6. Kısım Yalı Ataköy C Blok Daire: 50., İstanbul • Harita
Düzgün Korkmaz Muayehanesi
Yüzyıl Mah. Barbaros Cad.No:81, İstanbul • Harita
Doygun Dalgıçoğlu Muayenehanesi
Özel Optimed Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti, Metabolik cerrahi · Daha fazlaAtatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Özel Optimed Hastanesi
• Harita