Eroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1, Edremit • Harita
Cumhuriyet Mah. Zübeyde Hanım Caddesi, No:38, Van • Harita
Lokman Hekim Hastanesi
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle • Harita
Medical Park Ankara Hastanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Şehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas, Sivas • Harita
Medicana Sivas Hastanesi
Hançerli Mahallesi F. Sultan Mehmet Caddesi No:155, İlkadım • Harita
Liv Hospital Samsun
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Medicana International İzmir Hastanesi
Kadın hastalıkları ve doğum, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri · Daha fazlaYenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak • Harita
Medicana International İzmir Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şanlıurfa bölgesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Selçuklu bölgesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları