- Diş Ağrısı
- Diş Çürükleri
- Diş Çapraşıklığı
- Diş Eti Kanaması
- Diş ve Diş eti hastalıkları
Ragıpbey Mahallesi Orhan İlker Caddesi 21 sokak no 121/1 kat 1 daire 2, Akhisar 45200
Diş Eti Estetiği
Diş Dolgusu
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi
Tecrübesine güvenerek arkadaş tavsiyesi ile gittim çok memnun kaldım
• Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi • Hassas Bağlantılı Protezler •
ha...z
Çok memnun kaldım. Dolgu yaptırdım o kadar kusursuz ve güzel oldu ki işlemler esnasında hiç bir sorunla karşılaşmadım
f.....
Kadir Bey’e 21.05.2025 tarihinde diş dolgusu yaptırdım. Kaplama dişime de işlem uyguladı. Kendisi ve ekibi çok ilgi ve alakalı..
Z
ze...n
14 Şubat günü düştüm ve bir ön dişim kırıldı. Diğer tüm dişlerinde de sallanmalar ve kırıklar vardı. Tavsiye üzerine Kadir beye ile tedaviye başladık ve bu gün tamamladı. Şahane oldu ve hatta harika bir gülüşe kavuşmamı sağladı. Kadir bey ve ekibine minnetarım.
• Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi • Diğer •
I
i̇...i
Kadir Bey mükemmel bir diş hekimi. 20’lik diş çekimi ve 3 adet dolgu yaptırdım. Hiçbir işlemim sırasında ağrı hissetmedim, çekim esnasında her seferinde ağrı var mı diye sordu. Hastasına önem veren, işinin ehli doktorlardan kesinlikle. Ayrıca ben inanılmaz korkuyordum, panik atak ve anksiyetemde var üstelik, buna rağmen güleryüzü, anlayışıyla beni rahatlattı.
• Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi • •
ba....
Kadir hocama ilk kez gittim.zor bir dis olmasına rağmen dolguyla dişimi kurtardı.agrim sızım olmadı eli hafif. Akhisar da güvenebileceğiniz bir hekim.
TEŞEKKÜR EDERİM
nu...
Eski diş dolgumun beni rahatsız etmesi üzerine internet üzerinden doktor arayışına girip Kadir Bey'i buldum. Sadece İnternet yorumlarını referans alarak randevu aldım. Güler yüzlü bir ekip karşıladı. Doktor bey süreci detaylı bir şekilde anlattı. Açıkcası beni korkutan bi süreçti fakat hemşire hanımların pozitif enerjileri beni cesaretlendirdi ve dolgu işkemim yapıldı. Çok memnunum. Benim gibi internetten yorumları okuyanlara demek istediğim gidin ve gözünüzü kapatın. Kendinizi profesyonel ve güler yüzlü bi ekibe emanet edeceksiniz. Sağlıklı günler diliyorum herkese.
• Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi • •
L
l....a
Normalde çok korkan birisiyim. Hatta giderken bile ağladım ama çevreden aldığım geri dönütler o kadar olumluydu ki gönlüm olabildiğince rahattı. Yaptırdıktan sonra bunun için mi bu kadar korkmuşum dedim. 2. Günüm yarı gömülü dişim çekildi, hiç bir şişme veya ağrı yok çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir diş hekimi. Başka şehire taşınsam bile sırf Kadir hocam için buraya muayeneye gelirim
• Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi • 20'lik Diş Çekimi •
ha...
yaptığı dolgular, porselen diş tedavisi ve yapımında hiç acı hissettirmediği için. Güler yüzlülüğüyle , iş tecrübesi ile işinin ehli bir diş hekimi .
ba...0
6 tane protez diş yaptırmaya gelmiştik güzel yapmıştı tavsiye ederim
• Diş Hekimi Kadir Arat Muayenehanesi • Tam Diş Protezi •
Teşekkür ederim
Kadir Arat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Arat, Diş Hekimi. Size Kadir Arat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Eti Estetiği, Köprü, Hassas Bağlantılı Protezler, 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Çekimi.
Kadir Arat adresi nerede?Kadir Arat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ragıpbey Mahallesi Orhan İlker Caddesi 21 sokak no 121/1 kat 1 daire 2 Akhisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Arat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Arat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Arat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Arat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadir Arat hangi dilleri konuşuyor?Kadir Arat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Arat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Arat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kadir Arat hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Kadir Arat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.