- İstanbul Abdi İpekçi İlkokulu 1981-1982
- Bursa Merinos İlkokulu 1982-1986
- İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi ( 1986-1993 )
- İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ( 1993-1999 )
- İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
I. Nöroşirürji Kliniği ( Beyin ve Sinir Cerrahisi İhtisası ) ( 2000-2005 )
- Ruprecht-Karls University Heidelberg – Lomber Transforaminal Endoskopik Belfıtığı Cerrahisi Kursu ( 2010 )
MESLEKİ KARİYER
- İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi I. Nöroşirürji Kliniği ( 2000-2005 )
- Erzincan Asker Hastanesi - Nöroşirürji Uzmanı ( Kasım 2005-Ekim 2006 )
- Gümüşhane Devlet Hastanesi - Nöroşirürji Uzmanı ( Kasım 2006- Mayıs 2008 )
- Özel Medicana Çamlıca Hastanesi - Nöroşirürji Uzmanı ( Haziran 2008 - Ocak 2009 )
- Özel Göztepe Şafak Hastanesi – Nöroşirürji Uzmanı( Şubat 2009 – Ocak 2010 )
- Özel Pendik Remedy Hospital – Nöroşirürji Uzmanı( Mart 2010 - Mayıs 2012 )
- Özel Tuzla GİSBİR Hastanesi - Nöroşirürji Uzmanı ( Haziran 2012 - 2023)
- Özel Gebze MerkezPrime Hastanesi - Nöroşirürji Uzmanı ( Kasım 2015 - ......)
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kraniotomi
Laserasyon Onarımı
Lobektomi
Özel Merkez Prime Hastanesi
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
a....s
Ben kendisine bel ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, sinir sıkışması gibi rahatsızlıklarımdan dolayı senelerdir düzenli olarak devamlı gidiyorum ve bu süreçte her konuda bana gerçekten çok yardımcı oluyor, her yönüyle çok iyi bir doktor olduğunu söyleyebilirim, gerektiği yerlerde beni ilgili yerlere de yönlendiriyor, daha önce patolojiye yönlendirmişti, o tip konularda da bana gerçekten çok yardımcı oldu. Türkiye’de kendisi gibi doktorlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
o....ö
Ben belde daralma rahatsızlığımla alakalı kendisiyle bir ameliyat süreci geçirdim. Kadir Bey’in benimle ilgilenmesi, ameliyat öncesi ve sonrası benim için gerçekten çok iyiydi, çok memnun kaldım, Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Ameliyatım olalı bir buçuk sene gibi bir süre oldu, şuanda da hiç bir sorun yaşamıyorum, gayet rahatım.
a....k
Ben kanser hastasıyım ve bununla alakalı kendisine kemoterapi tedavisi görüyorum, buu ay üçüncü seansımı alacağım, tedavi sürecim gayet güzel gidiyor, bu anlamda Kadir beye de teşekkür ediyorum. Kendileri bu süreçte benim canlarım oldular, gitmediğimde özlüyorum, kendisi bu süreçte benim canlarım oldu diyebilirim özlüyorum, doktorumuzun bana karşı olan davranışı bambaşka diyebilirim, bu anlamda çok memnunum.
n....u
Ben uzun zamandır kendisini tanıyorum. 2019 yılında kendisine bel fıtığı operasyonu geçirdim. Bu süreçte örnek vermem gerekirse beni muayene ettiğinde benim nasıl bir ağrı çektiğimi ve nasıl bir halim olduğunu her zaman gördüğü anda bilirdi, bu yönden kendisinden çok memnun kaldım, benim için çok iyi bir süreçti, tedavi sürecim de sonlandı, şu an herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.
m....g
Ben kendisine yaklaşık beş sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum, Kadir beyden gerçekten çok memnunum, çevremde de bir çok kişiyi kendisine yönlendirdim. Kadir bey kişilik olarak çok güleryüzlü bir doktor, Allah kendisinden razı olsun, her şey için çok teşekkür ederim. Türkiye’de hemen hemen bel fıtığı ameliyatlarında üstüne bir doktor yok diyebilirim, yaptığı ameliyatlar da çok başarılı ve tecrübeli olduğunu düşünüyorum, aynı zamanda işinin arkasında olan bir doktor olduğunu söyleyebilirim. Şu anda da Allah'a şükür çok iyiyim, çevremde de farklı doktorlara ya da farklı hastanelere bu rahatsızlığından dolayı ameliyat geçiren yakınlarım var fakat hala aynı sıkıntıları duyuyorum, hemen hemen hepsi hala ağrım var gibi şikayetlerde bulunuyor fakat ben öyle bir problem yaşamıyorum, kendisine ameliyat olan diğer arkadaşlarımda da herhangi bir sıkıntı yok.
h....k
Ben düşük ayak rahatsızlığımla alakalı kendisiyle bir tedavi süreci geçirdim, ayağımda his kaybı ve sinirlerde zedelenme durumu vardı, yüzde kırk oranında bir durumla kendisine gitmiştim. Bu süreçte kendisinden çok memnun kaldım, rahatsızlığım boyunca beni çok net bir şekilde yönlendirdi ve doğru ilaçları da verdiğini düşünüyorum çünkü çok hızlı bir şekilde ilaçların etkisini gördüm. Benim rahatsızlığım zor bir hastalıktı, iyileşme oranı düşüktü, bundan dolayı başta çok umudum yoktu. Bu süreçte bana en büyük etkisi de yaklaşım tarzıydı, hem moral olarak bana motivasyon sağladı, hem de beni gereksiz beklentilere sokmadı, gayet farkında ve bilinçli bir tedavi süreci geçirdim, çok da faydasını gördüm, rahatsızlığım üzerine büyük bir gelişim oldu, çevremde de herkese kendisini öneriyorum.
c....a
Ben Kadir beyle yaklaşık 2013 yılında tanıştım, benim için tesadüf oldu. Sağ ayağımla alakalı bir düşme kazası geçirdim, sonrasında komşum apar topar beni hastaneye götürdü, ilk gittiğimde kendisini tanımıyordum. Kendisi ameliyathanede hastası olmasına rağmen hastasını çıkardı ve onun ameliyatını bir gün sonraya erteleyerek beni apar topar ameliyata aldı, ameliyatım da gayet başarılı geçti. Bu süreçte hem manevi hem de fizyolojik olarak bana gerçekten çok destek oldu, sonrasında ameliyattan sonraki dinlenme sürecimi de dinlenemeden geçirdim, annem rahatsızlandı ve o dönem ona bakmak zorundaydım, dinlenemediğim için omurilik kaslarımda sertleşme ve gerilme oldu, kendisi bu rahatsızlığımı da tek tek iğnelerle tedavi etti. Şu anda da çok iyiyim, iyi ki kendisiyle tanışmışım, kendisinden sonra üç beş arkadaşımı da kendisine yönlendirdim. Kendisi sadece bir beyin cerrahı değil, aynı zamanda hastalarına psikolojik rahatlatma da sağlayan bir doktor, eğer bir hasta ameliyat olması gerekiyorsa ameliyatını yapıyor, gerekmiyorsa parasını almak adına hastasını ameliyata sürüklemiyor, en son raddeye kadar bekletiyor, ben kendisiyle tanıştığım için çok mutlu ve çok memnunum.
b....y
Ben 2019 yılında kendisine bel fıtığı ameliyatı oldum, onun öncesinde başka doktorlarlara da iki defa bununla alakalı ameliyat olmuştum. Daha önce bir çok doktora gittim fakat kendisinin yaptığı ameliyat gayet başarılıydı ve bu süreçte bir gün bile ağrı çekmedim, çevremdeki herkesi de elimden geldiği kadar kendisine yönlendiriyorum, gerçekten çok iyi bir süreç geçirdim, Allah kendisinden razı olsun, benim için bulunmaz bir doktor diyebilirim, İzmir’den bile ablamı kendisine götürdüm, bütün hastalara da kendisini tavsiye ederim.
fe...a
Kadir hocada iki defa ameliyat oldum boyun fıtıgı ve bel fıtıgı dan çok memnunum ilgi alaka davranış çok güzel bilgilendirme olsun gerek hemşireler olsun çok ilgileniyolar allah kadir hocadan razı olsun
bu...t
Kadir bey çok iyi ve işinin ehli bir doktordur.Kendisine geldiğimde yürümez haldeydim bir çok doktora gittim sadece kendisi tani koyup acil ameliyat etti ve şuan ameliyattan yeni çıkmama rağmen çok şükür iyiyim yürüyorum ve daha iyi olucam inşallah.Kadir Bey den allah binlerce kez razı olsun allahım onu korusun onu tanıdığım için çok şanslıyım çok ama çok değerli ve bilgili aynı zamanda hastalarına kibar ve sevgi dolu bir kişiliği var.Bu zor ameliyatımda bana moral ve desteği için binlerce teşekkür ediyorum iyiki varsınız saygılar...
Kadir Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kadir Öztürk, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Kadir Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Kadir Öztürk adresi nerede?Kadir Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenikent, 2424. Sk. No: 25/2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kadir Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kadir Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kadir Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kadir Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kadir Öztürk hangi dilleri konuşuyor?Kadir Öztürk ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kadir Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kadir Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kadir Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kadir Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Kadir Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadir Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?Kadir Öztürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları