- Felç
- Fıtık
- Migren
- Siyatik hastalığı
- Spina Bifida
Bağlarbaşı mah. Atatürk cad. İncilik sk. No:1/1 D:6 Kat:3 Polat İş merkezi, Seyfettin Polat İş Merkezi, Maltepe, İstanbul 34844
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Bağlarbaşı mah. Atatürk cad. İncilik sk. No:1/1 D:6 Kat:3 Polat İş merkezi, İstanbul
Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
İnme Rehabilitasyonu
i̇....
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine doktora gittim. Kolumda bir ağrı vardı. Onun tedavisi için gittim. Çok iyi sonuç aldım. Etrafımdaki insanlara tavsiye ederim.
P
p...
İnternetten bulmuştum kendisini, boyun düzleşmesi ve boyun ağrısı için gittim. Çok memnun kaldım. Çok güler yüzlü ve çok ilgili bir uzman. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Ben de yıllardır geçmeyen bel-kalça hattı ağrısı vardı. Otururken 10 dakikada bir pozisyon değiştirenlerdenseniz beni anlarsınız… Kardelen Hanım kas-kemik ilişkimi değerlendirdi, yürüyüşümü bile analiz etti. Meğerse sorun düşündüğüm yerden değil, tamamen farklı bir bölgeden kaynaklanıyormuş. Yıllardır yanlış yere odaklanıyormuşum. Kademeli bir tedavi planı oluşturdu ve şu an masa başında saatlerce çalışabiliyorum. Bu kadar sistemli çalışan bir fizyoterapist gerçekten nadir.
Y
y...
Sosyal medya uygulaması sayesinde kendisine ulaştım. Hastaneye gittiğimde boyun düzleşmesi olduğunu ilettiler; fizik tedavi görmem gerektiğini belirttiler. Kardelen Hanıma gidince tomografi geçmişime baktı ve boynumda 3 adet fıtık olduğunu iletip tedavi sürecini aktardı ve tedaviye başlandı. Memnun kaldığım bir tedavi süreciydi. Tüm şikayetlerim çözümlendi. Kendisiyle pilatese devam ediyorum; çok memnunum. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim; arkadaşlarımı da yönlendiriyorum.
h...
Kardelen Hanım ile daha önce fizik tedavi gördüğümüz kurumdaki uzman aracılığıyla tanıştım. Oğlum 13 yaşında ve miyopati (kas) rahatsızlığı var; bağ dokusu esnekliği beraberinde hafif kifoz ve skolyoz var. Denge sorunu ve kaslarda hafif güçsüzlük var. Uzun soluklu bir tedavi ve yaklaşık 10 seans aldık; ciddi fayda gördük. Doktor kontrolünde doğru hareketler yapılmış, faydası kısa sürede ortaya çıkmaya başlamış; doktorumuz devam dedi. Oğluma yaklaşımı, sevecen tavrı, bilinçli yaptırdığı hareketler; en önemli olanı da işini gerçekten önemseyen bir fizyoterapist. Kurumu muazzam temiz. İlk muayenede birçok gittiğim yerden farkını gördüm. Anlayışı, saygısı ve sımsıcak sevgisi; kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum. Doğru adres.
İşini seven ve hakkıyla yapan bir uzman. Bel ağrılarım için destek aldım. Fıtık başlangıcım var ve uzun yıllardır bel ağrısı çekiyordum. Seanslar sonrası dik durabilmek ve ağrıların hafiflediğini hissetmek çok güzel.
• Fizyoterapist Kardelen Altunay Özel Sağlık Hizmet Birimi • Manuel Terapi •
R
r.....
Tenisci dirsegi icin once ortopediste gittim. Agri kesici verip gonderdi. 2 ay oldu gecmedi. Kardelen hanimla ilk seanstan sonra bile 80% daha iyi oldu. Eşim ve kayinvalidem de cok fayda gordu. Tavsiye ederim.
• Fizyoterapist Kardelen Altunay Özel Sağlık Hizmet Birimi • Ameliyatsız Tenisçi Dirseği Tedavisi •
Y
y....ş
Karşılamada , hastalığınız ile ilgili görüşlerde , tedavi süreciniz dahil detaylı anlatım , motive edici ve pozitif yaklaşımı ile kardelen hanımı işinin uzmanı ilgisi ve samimi davranışları sizi rahatlatıyor .Tedavime kendisi ile devam edeceğim ömür boyu pilateste daimi danışanınızım artık
• Fizyoterapist Kardelen Altunay Özel Sağlık Hizmet Birimi • Bel - Boyun Fıtığı •
se...t
Kardelen hanım doğru tedavi uygulama konusunda çok hassas olduğunu ilk görüşmede gösterdi. İlk önce hastalık hikayemi ve tedavi geçmişimi dinledi sonrasında belirli hareketler yaptırarak ağrı bölgelerimi belirledi en son mr sonuçlarımı hem raporlara bakarak hemde görüntüleyerek yorumladı ve tedavi yöntemi belirledi. İlk izlenimimi yazacak olursam ilgisinden fazlasıyla memnun kaldığımı bildirir ağrılarına bir türlü çare bulamayanlara kesinlikle tavsiye ederim.
• Fizyoterapist Kardelen Altunay Özel Sağlık Hizmet Birimi • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
fa...
Kardelen çok tatlı her yer pırıl pırıl tertemiz bu çok hoşuma gitti pilatesin vücuduma çok güzel etkileri oldu çok memnunum
• Fizyoterapist Kardelen Altunay Özel Sağlık Hizmet Birimi • Pilates •
Kardelen Altunay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kardelen Altunay, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Kardelen Altunay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Kardelen Altunay adresi nerede?Kardelen Altunay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı mah. Atatürk cad. İncilik sk. No:1/1 D:6 Kat:3 Polat İş merkezi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kardelen Altunay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kardelen Altunay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kardelen Altunay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kardelen Altunay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kardelen Altunay hangi dilleri konuşuyor?Kardelen Altunay ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kardelen Altunay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kardelen Altunay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kardelen Altunay hakkında ne düşünüyor?Toplam 145 hasta / danışan, Kardelen Altunay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler