Merhaba, ben Uzman Psikolog Kardelen Karakaya. 10 yılı aşkın bir süredir, yurtiçinde ve yurtdışında farklı gelişim gösteren çocuklar, tipik gelişim sergileyen çocuklar, ergenler ve aileleriyle çalışmaktayım. DIR Floortime, oyun terapisi, EMDR, bilişsel davranışçı terapi, dinamik psikoterapi ve duyu bütünleme terapisi gibi terapi yaklaşımlarında uzmanlaşmış olup, bu ekolleri multidisipliner bir yaklaşımla seanslarımda uygulamaktayım. Klinik ve genel psikoloji alanlarında uzmanlığım bulunmaktadır. Kariyerime İstanbul’da başlamış olup, Antalya Konyaaltı’nda kurduğumuz Etki Psikoloji bünyesinde hizmet vermeye devam etmekteyim. Etki Psikoloji olarak siz değerli danışanlarımızı kliniğimize bekliyoruz.
- Gelişim Bozuklukları
Deneyimsel Oyun Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
DIR Floortime
Uzm. Psk. Kardelen Karakaya
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Uzm. Psk. Kardelen Karakaya
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Nöropsikolojik Değerlendirme
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Uzm. Psk. Kardelen Karakaya
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Theraplay Oyun Terapisi
Pınarbaşı mahallesi Pınarbaşı Caddesi, Konyaaltı, Antalya 07070
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
d.....
8 yaşındaki kızımın ciddi kaygı bozukluğu semptomları gösterdiği bir dönemde psikiyatristimizin önerisi ile terapi sürecine başladık. Daha ilk seansta inanılmaz tespitler ve ardından başladığı yapılandırılmış tetapi sureciyle kızım çokvhızlı toparladı. Çocuklarla arasında başka sihirli bir dili var, sevgiyle öneriyorum.
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
di...a
10 yaşındaki oğlumu Kardelen Hanım’a götürmeye başlayalı henüz 1 ay oldu ama bu süreç bizim için çok kıymetli. Oğlum onu çok seviyor, seanslara mutlu ve istekli gidiyor; bu bir anne için tarif edilemez bir huzur. Kardelen Hanım’ın sıcaklığı, samimiyeti ve pozitif yaklaşımı çocuğumun kalbine dokundu. Kısa sürede bile olumlu değişimleri görmek bizi umutlandırdı. Kendimizi güvende hissediyoruz ve iyi ki onu tanımışız. Gönülden tavsiye ederim.
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
d...
Biz Kardelen Hanım'la Kasım 2021’de 3 yaşında olan oğlumun eğitim ihtiyacı dolayısıyla tanıştık. Daha ilk görüşmede, o zor süreçte yaşadığımız kaygıyı anlayıp bizi iyi hissettiren, isteklerimizi ve beklentimizi sorgulayan ve bu doğrultuda yol çizen bir uzman olması, bize güvende olduğumuzu ve çocuğumuzu ona emanet edebileceğimizi hissettirdi; ki bu bizim için ilk önemli kriterdi. Çocuklarla özel bir bağ kuran biri olduğunu çok geçmeden fark ediyorsunuz zaten. Her seansa oğlum sevinçle ve heyecanla gidiyordu. Kardelen Hanım, çocukları hem anlayan hem dinleyen, aynı zamanda bizi de süreç boyunca destekleyen harika bir psikolog. Çocuk psikolojisi konusundaki uzmanlığı, profesyonel yaklaşımı ve aileyi sürecin içine katan yapısı sayesinde oğlumun gelişiminde yolumuzu aydınlattı. Daha sonra büyük oğlumuzun ergenlik sürecinde kendisinden çok değerli bilgiler ve yardımlar aldık. Şimdi Katar’da yaşıyoruz ve hala ihtiyaç duyduğumuz her an desteğiyle yanımızda. Gönülden tavsiye ederim.
Kendimi yargılanmadan ifade edebildiğim, acele etmeden ve gerçekten anlayarak ilerleyen bir süreçti. Hazır cevaplar vermek yerine fark etmemi sağladı. Kendini tanımak ve derinleşmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • Kabul ve Kararlılık Terapisi •
ga...u
Kardelen hanima ikizlerimden oglumu goturuyorum duyu butunlemede problem yasadigimiz zor zamanlarimizda oglumuza yaklasimi iletisimi bize olan aciklamalari sayesinde suan oglum inanilmaz guzel bir evrede daha sakin kendini yonetebilir durumda her haftayi iple cekiyor ve cok onemsiyor kendisinin bilgi ve birikimi oldukca kapsamli herseyin cevabini alabiliyor ve uygulayacak yontemleri gosteriyor kendisiyle bu yolu yurumekten cok mutluyuz
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme) •
Kardelen, kızımin zor zamanlarinda hem beni hem kizimi dogru yönlendirmeleriyle psikolojik olarak istedigimiz yere getirdi.
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • Deneyimsel Oyun Terapisi •
T
ta...u
Görüşme sonunda çocuğumun gözündeki mutluluk paha biçilemez.
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • Diğer •
h....ç
Kardelen hanım için ne söylesem az. Kaygı bozukluğu ile başvurduğumuz psikiyatri doktorumuzun önerisi ile Kardelen hanıma ulaştık. Yanımdan asla ayrılmayan oğlum Kardelen hanımın enerjisi ve güler yüzlülüğü ile birlikte daha ilk seansta onunla birlikte oyun odasına geçti ve oyun oynadı. Annesi olarak oğlumda gözlemlediğim her bir noktayı tek tek teşhis etti ve nasıl davranmamız gerektiği konusunda her zaman bizi bilgilendirdi. Oğlumun gittiği kreşteki öğretmeni ve rehber öğretmeni ile istişarelerde bulundu. Ne zaman sıkıntılı bir durum yaşasam her zaman ulaşılabilir oldu. Şu an seanslarımız oldukça azaldı. Ne söylesem az sizin için. İyi ki sizinle yollarımız kesişti. 5 yıldızı sonuna kadar hakediyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Uzm. Psk. Kardelen Karakaya • Ebeveyn Danışmanlığı •
Ö
ö....ö
Kardelen Hanım, mesleki tecrübesinin yanı sıra empati yeteneği çok güçlü, çocuk/ergen ve aile ile iletişimi muazzam, anlayışlı, içten, zeki, sorunu anlayabilen ve etkin çözüm üretebilen, her bakımdan sırtınızı yaslayıp güvenebileceğiniz, insani yanları çok kuvvetli bir psikolog.Oğlumuzun, Dehb ve Sosyal Beceri Eksikliği tedavisi sırasında doktorumuzun yönlendirmesiyle kendisiyle tanıştık ve hayatımızda olduğu için şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
at...
Güler yüzlü ilgili sammi kızıma çok katkısı oldu çak memnunuz
Kardelen Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kardelen Karakaya, Psikoloji. Size Kardelen Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Aile Danışmanlığı.
Kardelen Karakaya adresi nerede?Kardelen Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınarbaşı mahallesi Pınarbaşı Caddesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kardelen Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kardelen Karakaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kardelen Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kardelen Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kardelen Karakaya hangi dilleri konuşuyor?Kardelen Karakaya ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Kardelen Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kardelen Karakaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kardelen Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Kardelen Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kardelen Karakaya hangi sigortaları kabul ediyor?Kardelen Karakaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.