- Diş Çapraşıklığı
- Ayrık Dişler
- Ortodontik Malokluzyonlar
- Çene Bozukluğu
- Diş Çene ve Yüz Bölgesi Gelişim Yetersizlikleri
2494.Sok. Çamlıca Bulvar Sitesi (Galleria Avm Karşısı) A Blok D:5, Ümitköy, Ankara
Ortodonti Randevusu
Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
se...e
Kaya Bey ile Invisalign tedavisi yaptık. Tedaviye başlamadan önce birkaç farklı diş hekimiyle ön görüşme yaptım ve tedaviyi Kaya Bey ile yürütmeye karar verdim.
Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz, çok iyi bir diş hekimi. Kesinlikle tavsiye ediyorum; son derece sakin, detaylara önem veren ve işini çok düzgün yapan biri. Tedavi sürecinde başka bir şehirde yaşamama rağmen, yalnızca Kaya Bey ile devam edebilmek için günübirlik uçuşlarla gelip gittim. Süreci çok kolay geçirmemi sağladı ve sonuçtan son derece memnun kaldım.• Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi • Invisalign Tedavisi •
Z
ze...
Arkadaş tavsiyesiyle kızımın diş teli tedavisi için gittiğimiz Kaya Bey'le tedavi sürecimiz öyle rahat ve güzel geçti ki...Süreçten ve sonuçtan çok memnun kaldık. Bundan sonra bizim de tavsiye edeceğimiz tek ortodontist siz olacaksınız Kaya Bey.
• Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi • Diş Teli Tedavisi •
İlgileri ve nezaketleri sayesinde kendimi her zaman güvende ve rahat hissettim. Gökçe Hocam işini özenle yapan bir hekim. Ortodontik tedavimin sonlarına geldik. Artık sadece plak kullanıyorum. Sonuçtan çok memnunum. Aynaya bakıp gülüyorum devamlı.
ay...ç
Gökçe hocamla plak tedavisi görmek istediğim zaman tanıştık. Muazzam bi diş hekimi, tedavi süresince mutsuz olduğum tek bir konu bile olmadı. İlgisi, hekimliği, tedavi yöntemleri kusursuz. Sayesinde gülüşlerim daha özgüvenli. Herkese tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş Hocam
ad...y
Merhaba ilk kez gittik İlgili alakalı işinde başarılu
• Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi • Ortodonti Randevusu •
Ö
ö....
Gökçe hocam harika bir doktor. Uzun bir süre önce dişlerime ortodonti tedavisi yaptırmıştım. Koruyucu teli kopardığım için tekrar gittim. İşini düzgün yapan, yumuşak karakterli, sorulara detaylı ve net cevap veren çok iyi bir doktor. Daha önce yaptırdığım ortodontik tedaviden de çok memnun kalmıştım. Gönül rahatlığıyla gidilebilecek bir doktor.
O
oğ...
Bugün 9 yașındaki kızımın üst çene geriliği için farklı farklı görüșler arasında kararsız kalmıștım. Kaya Bey'in konu ile ilgili bizi aydınlatması ile Kaya Bey ile tedavi sürecine başladık. Bugün itibari ile yüz maskesi ile uyguladığımız tedavi sürecimiz başarı ile tamamlandı.
• Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi • Ortodonti Randevusu •
T
tu...y
Sn Kaya Gökçe Bey’e şeffaf plak ile ilgili görüş almak için gittim kendisinin çok nezaketli, dürüst ,detaylı, açıklayıcı bilgilendirme yapması dolayısı ile hem kendim hem de oğlum için tedavi sürecine karar verdik eminim çok memnun kalacağız.Ayrıca ofiste çok güler yüzle karşılanıp aynı şekilde uğurlanmak memnuniyet verici .
f....a
Sn Kaya Gökçe Dinçyürek Oğlumun dişlerindeki bozukluğu tedavi etti.Kızımın dişlerindeki problem için de gönül rahatlığıyla tercih ettik. Ortodontik problemi olanlara şiddetle öneririz.
Ö
öz...r
Gökçe bey hem kızımın hem de oğlumun ortodondisti. Güler yüzlü, özverili, sabırlı, açıklayıcı, ne zaman ihtiyacımız olsa ulaşabileceğimiz bir hekim. Çok memnunuz kendisinden.
• Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi • Invisalign Tedavisi •
Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaya Gökçe Dinçyürek, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Kaya Gökçe Dinçyürek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortodonti Randevusu, Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Çene Darlıkları Tedavisi, Estetik Braketler, Hareketli Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Invisalign Tedavisi.
Kaya Gökçe Dinçyürek adresi nerede?Kaya Gökçe Dinçyürek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2494.Sok. Çamlıca Bulvar Sitesi (Galleria Avm Karşısı) A Blok D:5, Ümitköy Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaya Gökçe Dinçyürek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kaya Gökçe Dinçyürek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kaya Gökçe Dinçyürek hangi dilleri konuşuyor?Kaya Gökçe Dinçyürek ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaya Gökçe Dinçyürek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kaya Gökçe Dinçyürek hakkında ne düşünüyor?Toplam 85 hasta / danışan, Kaya Gökçe Dinçyürek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.