Ortopedi ve travmatoloji alanındaki uzun yıllara dayanan deneyimiyle Op. Dr. Kayhan Turan, Türkiye’de robotik cerrahi denildiğinde akla gelen öncü isimlerden biridir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Robotik Ortopedi Cerrahi Derneği (ROCD) başkanlığını yürüten Op. Dr. Turan, Bursa’daki Turan & Turan Kemik, Kas, Eklem Sağlığı Merkezi’nin medikal direktörlüğünü üstlenmektedir. Aynı zamanda hastalarına İstanbul’daki ESHA Özel Cerrahi Tıp Merkezi’nde de hizmet vermektedir.

Uzmanlık Alanları ve Öncü Çalışmaları

Op. Dr. Kayhan Turan, özellikle diz protezi ameliyatı ve kalça protezi ameliyatı alanlarında uyguladığı modern cerrahi tekniklerle tanınmaktadır. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle Bursa ortopedi doktorları arasında öne çıkan Op. Dr. Kayhan Turan, Türkiye’de önemli ilklere imza atmıştır:

• 2016: Türkiye’nin ilk robotik diz protez ameliyatı

• 2018: Türkiye’nin ilk robotik kalça protez ameliyatı

Öncü çalışmalarının yanı sıra kinematik yöntem, artroskopik cerrahi ve kök hücre tedavisi gibi birçok yenilikçi tedaviyi de başarıyla gerçekleştirmektedir.

Robotik Cerrahi Deneyimi ve Hasta Odaklı Yaklaşım

Türkiye’de robotik ortopedi cerrahisinde en geniş deneyime sahip uzmanlardan biri olan Op. Dr. Kayhan Turan, gerçekleştirdiği binlerce başarılı operasyonla bu alandaki uzmanlığını kanıtlamıştır. Uyguladığı kişiselleştirilmiş tedavi planları ile her hastasının yaşam kalitesini en üst düzeye çıkarmayı hedefler. Tüm operasyonlar, güncel teknoloji ve kanıta dayalı tıp prensipleriyle gerçekleştirilmektedir.

Op. Dr. Kayhan Turan ile Randevu

Bursa’da en iyi ortopedi doktoru arayışında olan veya modern ortopedik tedavi yöntemleri hakkında bilgi almak isteyen hastalar, Op. Dr. Kayhan Turan ile Bursa ve İstanbul’daki merkezlerde görüşebilirler.

• Bursa (Ana Merkez) - Turan & Turan Kemik, Kas, Eklem Sağlığı Merkezi

• Hizmetler: Muayene ve danışmanlık, kişiselleştirilmiş tedavi planlamaları, kapsamlı tedavi yöntemleri, tam teçhizatlı robotik cerrahi operasyonları ve ameliyat sonrası rehabilitasyon hizmetleri

• İstanbul - ESHA Özel Cerrahi Tıp Merkezi

• Hizmetler: Danışmanlık, hasta muayenesi ve kişiselleştirilmiş tedavi planlaması

Ulu Mahalle, Ulubatlı Hasan Blv. No:48 D:62, 16220, Orhangazi, Bursa 16220

• Sigortası olan hastalar

Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi

Yunus Emre Cad. Yeşilce Mah. No24, Kağıthane, İstanbul 34418

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Makaleler

Merhaba, yaklaşık bir ay önce Kayhan Turan doktorunuza muayene olmuştum. Muayene sonrasında hidrojel enjeksiyonu tedavisi planlaması sürecine girdik. Sol dizime uyguladığınız hidrojel enjeksiyonu sayesinde ağrılarım büyük ölçüde azaldı ve günlük yaşantıma çok daha rahat devam ediyorum. Göstermiş olduğunuz ilgi, sabır ve emeğiniz benim için çok değerliydi. Sağlığıma kavuşmamda emeğiniz büyük, sizlere minnettarım.

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi  •

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba, nazik geri bildiriminiz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Tedavinizden olumlu sonuç almanız ve günlük yaşantınıza daha konforlu devam edebilmeniz bizler için en büyük mutluluktur. Sağlıklı ve ağrısız günler dileriz.

• I

Yaklaşık 1.5 yıldır, özellikle sağ kalçamda olmak üzere her iki kalçamda ağrılar yaşıyordum. Başta sadece uzun yürüyüşlerden sonra hissedilen bu ağrılar, zamanla yataktan kalkarken, merdiven çıkarken ve uzun süre oturduktan sonra da belirgin hale geldi. Eskiden yürümeyi çok severdim, ama artık birkaç adım attıktan sonra kalçamda sanki bir şey çekiliyormuş gibi hissediyordum. Birçok doktora başvurdum, en son arkadaşımın önerisiyle Op. Dr. Kayhan Turan’a ulaştık. Daha kliniğe gitmeden önce asistanları süreç hakkında detaylı bilgi verdiler. Ziyaretimizde tüm ekip çok ilgiliydi. Doktorumuz muayene sırasında detaylı kontroller yaptı ve bize sorunumun ne olduğunu ve çözümünü açık ve güven verici bir şekilde anlattı. Yaklaşık 3 ay önce ameliyatım gerçekleşti, ağrılarım her geçen gün azaldı ve günlük hayatıma adım adım geri döndüm. Her sorumda doktoruma ulaşabiliyorum ve ekip her zaman yardımcı oluyor. Dr. Kayhan Turan ve ekibine ilgi ve destekleri için minnettarım.

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba, değerli yorumunuz ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Sürecinizin iyi geçmesine ve sağlığınıza kavuşmanıza çok sevindik. Her zaman yanınızdayız. Sağlıklı günler dileriz.

27 yaşında genç bir hasta olarak spor yaralanması nedeniyle dizimde menisküs ve bağ problemi yaşıyordum. Ameliyat önerildi yaşadığım şehir de ama ben ameliyat olmaktan ve iyileşememekten çok korkuyordum. Araştırmalarım sonucunda Dr. Kayhan Turan’ı sosyal medya zerinden buldum ve detaylıca inceledim. Sırf kendisine gelebilmek için şehir dışından kalkıp gittim; tüm süreci ise önceden telefondan asistanları sayesinde kolayca öğrenip planladım. Muayene sürecim oldukça kapsamlı geçti; Dr. Kayhan Turan hastalarıyla çok ilgili ve işini büyük bir titizlikle yapan bir hekim. Doğru tanıyı ve doğru tedaviyi kendisinde buldum. Ameliyatım son derece başarılı geçti, tüm endişelerim geride kaldı. Şu anda iyileşme sürecim neredeyse tamamlandı ve sonuçtan çok memnunum. Kendisiyle tanıştığım için çok şanslı hissediyorum. Op. Dr. Kayhan Turan ve ekibine minnettarım ve herkese de içtenlikle tavsiye ederim.

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Diz Problemleri  •

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba nazik ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Ameliyat ve iyileşme sürecinizin başarılı geçmesine çok sevindik. Sağlıklı, aktif günler diliyoruz. Her zaman yanınızdayız.

• H

Annemin ayağında diz bölgesinde ağrı ve üzerine basamama şikayetinden dolayı geldik.doktor bey ve hastane personelinden memnun kaldık

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba, değerli geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

• K

Doktor Bey oldukça güleryüzle karşıladı.Bacak ağrısı için başvurmuştum tedavi şekli çok iyidi

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba, nazik yorumunuz için teşekkür ederiz. Sağlığınıza katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Sağlıklı günler dileriz.

Dr. Kayhan Turan, sadece tecrübeli bir Cerrah değil, aynı zaman muazzam etkili iletişim kuruyor, Annem bir kaç dakikada yıllarca süren korkuları bir kenara bıraktı ve tedavisini kabul etti. Çok başarılı 2 diz protez ameliyatı geçirdi annem. Robotik yöntemle inanılmaz çobuk iyileşti. Kendisi çok tecrübeli ve çok güçlü fiziyoterapist ve hepşire ekip yaratmış. Anneme göre Dr. Kayhan Turan, Bursa'da en iyi ortopedi doktorudur...öyledir!

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Robotik Diz Cerrahisi  •

Op. Dr. Kayhan Turan

Değerli yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizin memnuniyetiniz ve sağlığınıza kavuşmanız bizim için en büyük mutluluk. sağlıklı günler dileriz.

Öncelikle herkese selamlar,annem 1 ay önce diz ameliyatı oldu,kayhan hoca ameliyatı yaptı. Robotik ameliyat yapıldı. . Annem çok iyi durumda şuan. asistanları ve hastanedeki tüm arkadaşlar gerçekten çok iyilerdi. Ekip harika

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Diz Protezleri  •

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba öncelikle güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Ekibimizle birlikte her hastamızın güvenle ve konforla bu süreci geçirmesi en büyük önceliğimiz. Sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

• F

Tırnak batığı için gitmiştim. İlgili bir doktor ve ekibi çok hızlı bir şekilde ilgilenip yönlendirdiler. Hepsine teşekkür ederim.

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Diğer  •

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

• G

75 yaşındaki annemin geçmeyen hatta son zamanlarda neredeyse ağrılarından hiç yürüyemeyecek hale gelmesinin ardından detaylı bir araştırma sonucu robotik diz protezi cerrahisinde karar kıldık. Istanbul'da bir çok merkezde yapıldığı halde Kayhan hocamızı tercih ettik.Kendisinin robotik diz protezini Türkiye de ilk kez uygulayan ve aynı zamanda derneğinin başkanı olması, hasta yorumları ve memnuniyet dönüşleri sonucunda nokta atışı yaptigimizi anladik ve kendimizi Bursa'da bulduk.Poliklinige girdiğiniz anda bambaşka bir boyuta geçiyorsunuz asistanların biri yanınıza geliyor biri sağlık geçmişinizi not alıyor başka bir diğeri odaya eşlik ediyor ilgiden başınız dönüyor resmen Klasik olarak sizi odada bekleyen asık suratlı bir hekim yok , 6_7 oda ve her odaya tek tek alınan hastaların ayağına kadar gidip elini sıkıp guleryuzuyle hosgeldiniz diyen onca başarısı ve yoğunluğa rağmen egolarından arınmış size extra masraf çıkarmayan (hatta biz iki diz için ısrar etmemize rağmen hastasının kronik rahatsızlığını göz önünde bulundurup riske atmayan ) muhteşem bir insan... Ameliyat ekibinden nobetci doktorlarina ,hemşirelerine ,temizlik personelinden hasta bakicisina, hasta yatıştan gece müdürlerine ve güvenliğine kadar tek tek özenli seçilmiş insanlar.Sizi bir hastane ortamında değil kendi evinizde hissetmeniz için ellerinden geleni yapan belki de bir çoğumuzun daha önce denk gelmediği nadide insanlarAnnemize ikinci bir bahar kazandıran basta çok değerli hocamız Sayın Op.Dr.Kayhan TURAN olmak üzere emeği ve hakkı geçen herkese teşekkür ederiz. Sihirli elleriniz dert görmesin

• Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi Robotik Diz Cerrahisi  •

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba böylesine detaylı, samimi ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Annenizin sağlığına kavuştuğunu duymak ve sürecin sizin için bu kadar olumlu geçmiş olması, bizim için büyük bir mutluluk. Sağlıklı günler dileriz.

• Z

Bel rahatsızlığım için gittim. Medikal ilaç ve fizik tedavi önerdi. Tedavim devam etmektedir.
    Muayene öncesi ve sonrasi ilgi ve alakaları için ekibine teşekkür ederim.

Op. Dr. Kayhan Turan

Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sağlıklı, mutlu günler dileriz.