- Kulak ağrısı
- Kulak Akıntısı
- Kulak Çınlaması (Tinnitus)
- Kulak Kiri
Kulak Tüpü Takılması
Radyofrekans Uygulamaları
Rinoplasti
Kazım Hakan Soygür Muayanehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 8/8 Çukurambar, Çankaya, Ankara, Çankaya 06510
gö...u
Ameliyat karar aşamasında kendisine Tavsiye üzerine ulaştık. İyi ki de yollarımız kesişmiş bizi çok Detaylı bilgilendirdi. Aklımızda hiç bir şüphe kalmadı. Yolumuza birlikte devam edeceğiz inşallah.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Kazım Hakan Soygür Muayanehanesi • Randevu •
bu...
Tavsiye üzerine yollarımızın kesiştiği Hakan hocamla iyi ki karşılaşmışım, burun kemiği eğriliği ve estetik üzerine kendisine başvurdum, daha ilk görüşmede tüm ayrıntıları ile bana herşeyi sabırla anlatan önceliği her zaman sağlıkla ilgili değerlendiren çok iyi bir doktordur, geçen hafta ameliyat olup hiçbir sıkıntı çekmeden sağlıkla bir hafta sonra işe başladım, pozitif ve profesyonel yaklaşımıyla hiç bir tereddüt hissetmeden ameliyat oldum ve muhteşem bir sonuç çıktı ortaya, emeklerinize sağlık hocam
Ö
öz....
Hakan Hocam, enerjisi, pozitif yaklaşımı ve güven veren tavrıyla burun ameliyatı sürecimi başından itibaren çok rahat geçirmemi sağladı. Ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmesi, ameliyat sonrası ise yakın takibi ve ilgisi sayesinde kendimi her zaman emin ellerde hissettim. İyileşme sürecim oldukça konforlu geçiyor. Tecrübesini hastasına yansıtan, güven veren ve işini titizlikle yapan bir hekim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.İyi ki diyorum.
• Kazım Hakan Soygür Muayanehanesi • Rinoplasti •
se...n
doktor bey kafamdaki soru işaretlerini ayrıntılı açıklamalarıyla giderdi, uzun zamandır bu kadar iyi bir doktora denk gelmemiştim
• Kazım Hakan Soygür Muayanehanesi • Randevu •
sı...
Hakan Hocam çok sevgi ve enerji doludur. Kendisine burun ameliyatı oldum hem ameliyat öncesi hem ameliyat sürecinde çok güzel bilgilendirmeler yaparak süreci stressiz şekilde atlatmamı sağladı. Ameliyat sonrasında da kontrollere gittiğimde asla yüzü asık görmedim o kadar güler yüzlü enerjik esprili bir doktor ki kontrole giderken koşa koşa gidiyorum. Asistanı mehtap abla da çok tatlı çok kibar onu da çok seviyorum. İyiki varsınız. Sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Kendinizi gönül rahatlığıyla hocamızın ellerine teslim edebilirsiniz. Ameliyat öncesinde mutlaka kendinizi doğru ifade edin ne istediğinize karar verin ve gerisini hocama bırakın sihirli parmaklarıyla güzel şekilde halledecektir. Elinize emeğinize sağlık Hakan hocam iyiki sizi tanımışım iyiki size ameliyat olmuşum. Yine olsa yine sizi tercih ederim.
me...n
Hocamla septorinoplasti operasyonu için görüştüm. 1 saate yakın süreyle bütün sorularımı detaylı şekilde yanıtladı. Etik değerlere bağlı çok değerli bir doktor. Operasyon düşünen herkesin mukakkak hocamla görüşmesini tavsiye ediyorum.
• Kazım Hakan Soygür Muayanehanesi • Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi) •
r....ü
Tecrübesi , empati kurması, kibar tavrıyla ve en önemlisi hastası mutlu olana kadar asla bırakmaz düşüncesi ile güzel ve doğal burnum olacağına inanarak bu sürece girdim. İlk 2 ay doğal, herkes tarafından övgü alan beğenilen burna sahip iken ödemler gittiğinde maalesef gerçek ortaya çıktı uzun, büyük delikli ve asla doğal olmayan burna dönüştü. Sağlık ve nefes açısından her problemim çözülmesine rağmen şekil psikolojik açıdan çok daha önemliymiş. Pişmanlığım Hakan hocamı seçmek değil, yaptığı güzel burunlar gibi olacağına inanıp tam olarak istediğimi anlatmamak.
es...a
burun estetiğiyle ilgili detaylı anlatımları, muayene koşullarının çok iyi olması ameliyat süreciyle ilgili rahatlatıcı konuşmaları sayesinde gönül rahatlığıyla estetik sürecine başlamaya karar verdim
he...i
Burun ameliyatı için uzun araştırmalar sonucunda Hakan hocama doktor takvimi sayesinde ulaştım. Yorumlarda yazdığı gibi ilgisi, süreçte nelerin olabileceği, nelerin yaşanabileceğine dair verdiği bilgiler, aklımdaki her soruya sabırla verdiği özenli cevaplar için kendisine minnettarım. 10 ocak tarihinde gerçekleşen ameliyatım sonrasında şu an 5. ayıma doğru ilerliyorum. Her şey çok yolunda ilerliyor. Açık burun ameliyatım oldukça iyi geçti ve ilk üç ay muayeneye gelmemi isteyip süreçle ilgili bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Kendisi çok kıymetli, çok başarılı ve bir o kadar da mütevazi bir doktor. İyi ki sizi buldum ve iyi ki bu yolculuğa sizinle çıktım..
sü...r
Hasta iletişimindeki hassasiyeti ve gerçekten doğru yönlendirmeleri iyi ki Hakan Soygür dedirtti bana:) sinüzit ve rinoplasti operasyonumda iyi ki Hakan hocamla yol aldım
• Kazım Hakan Soygür Muayanehanesi • Rinoplasti •
Kazım Hakan Soygür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kazım Hakan Soygür, Kulak Burun Boğaz. Size Kazım Hakan Soygür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rinoplasti, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Tonsillektomi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Adenoidektomi, Kulak Tüpü Takılması, Radyofrekans Uygulamaları, Kulak Estetiği, Burun Estetiği.
Kazım Hakan Soygür adresi nerede?Kazım Hakan Soygür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 8/8 Çukurambar, Çankaya, Ankara Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kazım Hakan Soygür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kazım Hakan Soygür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kazım Hakan Soygür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kazım Hakan Soygür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kazım Hakan Soygür hangi dilleri konuşuyor?Kazım Hakan Soygür ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kazım Hakan Soygür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kazım Hakan Soygür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kazım Hakan Soygür hakkında ne düşünüyor?Toplam 142 hasta / danışan, Kazım Hakan Soygür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları