Ben Doç. Dr. Kemal Kayaokay, İzmir’de görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanıyım. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra uzmanlık eğitimimi Ege Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’nda tamamladım. Eğitim sürecimde özellikle diz protezi ve diz artroskopisi üzerine yoğunlaştım; hem Ege Üniversitesi’nde hem de Fransa Lyon Hôpital de la Croix-Rousse’da ileri eğitimler alarak bu alandaki deneyimimi geliştirdim.

Uzmanlık sonrası klinik pratiğimde diz ve kalça protez cerrahisi, spor cerrahisi, diz ve omuz artroskopisi alanlarına odaklandım. Dizde menisküs, kıkırdak ve bağ yaralanmaları, omuzda rotator manşet yırtıkları, omuz sıkışma sendromu ve tekrarlayan çıkıklar gibi birçok vakada artroskopik yöntemlerle başarılı ameliyatlar gerçekleştirdim. Travma cerrahisi alanında ise özellikle kalça kırıkları başta olmak üzere çok sayıda acil ve elektif operasyon yaptım. Ayrıca el cerrahisi kapsamında el travmaları, sinir ve tendon onarımları, mikrocerrahi ameliyatlarında uzun yıllara dayanan tecrübem bulunmaktadır.

Cerrahi tedavilerin yanı sıra, İzmir’de PRP, kök hücre ve eksozom tedavileri gibi ortobiyolojik yöntemlerle ameliyatsız çözümler de sunmaktayım. Bugüne kadar yaklaşık 4500 PRP ve 500 kök hücre uygulaması gerçekleştirdim.

Mart 2024’te doçentlik unvanı aldım. Ulusal ve uluslararası birçok bilimsel kongrede bildiriler sundum, makaleler yayımladım. Halen İzmir Medical Point Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği’nde hasta kabul etmekte, güncel bilimsel yöntemlerle hastalarıma kişiye özel tedavi planları hazırlamaktayım.

İlgi alanlarım arasında:

* Primer ve revizyon diz/kalça protezleri

* Kalça ve ayak bileği kırıkları

* Spor cerrahisi

* Omuz artroskopisi

* Ön çapraz bağ cerrahisi

* Menisküs yırtıkları

* Omuz artroskopisi

* El cerrahisi,tendon kesileri, el bielği kırıkları ve mikrocerrahi

* Zorlayıcı kırık tedavileri yer almaktadır.

İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka 35575

• Sigortası olan hastalar

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Medical Point İzmir Hastanesi

Medicalpoint İzmir hastanesinde diz ve ayak ağrılarım için gittim; çok memnun kaldığımı belirtebilirim. İletişimi, yaklaşımı, uzun zaman ayırması, ameliyat önceliği olmadan tedavi yönlendirmelerinden dolayı memnun ayrıldım.

• I

uzun süredir dol dizimdeki ağrı için birçok yere gidip sonuç alamamıştım. buca seyfidemirsoyda diz sıvısı yaptılar geçmedi. kemal hocaya öneri üzerine gittim egzersiz ilaç verdi sonrasında kök hücre uyguladı.1 yıl geçti çok iyiyim. diğer dizim için gitmek istedim Atatürk eğitim hastanesinden ayrılmış çok üzüldüm. devlet böyle başarılı doktorlara destek olmalı

• Medical Point İzmir Hastanesi Kök Hücre Tedavisi  •

• D

Bu hafta içinde dizlerim ve elimde yaşadığım ağrı sebebiyle Kemal Bey’e muayene olmak için İzmir Medical Point hastanesine gittim.
    İçeri girdiğimiz ilk andan itibaren oldukça ilgili ve özenli bir tavır sergiledi.Doktor Bey ve sekreterinin sıcaklığı, profesyonelliği ve uzmanlığı önemli bir fark yaratıyor.Tedavim için gerekli olan ilaç ve egzersizleri bana detaylıca anlattı.Kemal Bey’in hastalarına karşı olan özverisi ve işinde gösterdiği nezaketi takdir ediyorum

• C

Fitness sürecinde yaşadığım sakatlık nedeniyle başvurduğum Ortopedi doktoru Kemal Kayaokay hocamın ilgisi, güler yüzü ve çözüm odaklı yaklaşımından çok memnun kaldım. Hastayı dinleyen, güven veren ve süreci profesyonelce yöneten bir hekim. Kesinlikle tavsiye ederim.

• K

dizimde kıkırdak aşınması vardı. birkaç yere başvurdum sonrasında öneri üzerine kemal hocaya başvurdum. Pozitif biri konuşurken derdimi rahat anlatmama sağladı. sonuç olarak prp yaptı. 6 AYdır gayet iyiyim. Mr ımı görüntülere bakarak değerlendirdi. sadece raporla değil . iyi bir hekim iyi bir insan