KTO Karatay Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun oldum. KTO Karatay Üniversite'sinde Yüksek Lisansımı tamamladım. Doktora hazırlık dönemi kapsamında bir çok eğitim almaktayım. Lisans dönemimin ilk senelerinde aktif olarak öğrenci asistanlığı yaptım. Karatay Üniversite'sinde toplumsal olayları baz alabileceğimiz ve insanlara ulaşabileceğimiz düşüncesiyle 4 yıl kurucu başkanlığını yaptığım (KST) kurduk. Alanında uzman hocalarımızı etkinliklerimize davet edip bilgi birikimlerinden yararlanma fırsatımız oldu. Eğitimim devam ederken danışmanlık merkezlerinde ve rehberlik servislerinde öğrenci koçluğu hizmetleri verdim. Bireysel ve kurumsal danışmanlık şirketlerinde öğrencilik yaşamı sonrasında da aktif çalışmalarda bulundum. Aynı zamanda çeşitli televizyon programlarında, dergilerde yayınlanan çalışmalara imza attım. Uzmanlık alanlarım çerçevesinde EMDR, BDT, ÇÖZÜM ODAKLI TERAPİ ekollerine ve eğitimlerine bağlı seanslarımı yürütmekteyim.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Sigortası olan hastalar
İhsaniye mahallesi Hüsnü Aşk sokak Bezirciler iş merkezi 2/204, Selçuklu, Konya 42040
- Sigortası olan hastalar
Vajinismus Tedavisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
be...
Kibar hanım… bu hayatta insanın rast geldiği en nadir kişilerden birisi 2023 yılından beri kendisi hayatımda ve iyi ki de hayatımda. Varlığı,düşünceleri,nokta atışları en önemlisi merhameti… insana farklı bakış açısı ile aydınlatan birisi hayatım da ki etkisi o kadar büyük ki her anlamda en büyük destekçim oldu kendisi iyi ki yolum Kibar Hanım ile kesişmiş
• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Psikoloji Randevusu •
Kibar hanımdan uzun süredir seans alıyorum. Öncelikle insan olarak müthiş cana yakın, sevgi dolu, karşısındakini gerçekten tanımak için çaba sarf eden birisi. Uzman olarak işinde kesinlikle çok profesyonel biri olduğuna eminim. Öncelikle sizin kendinizi tanımanızda çok iyi yardımcı oluyor, çözemediğiniz sorunlarınızda ciddi manalarda ilerleme kat etmenize yardımcı oluyor. Yüzleşemediğiniz veya yüzleşmek istemediğiniz konularda kesinlikle kendisinden seans almayı tercih edebileceğiniz bir uzman. Bu tarz konularda kişinin hem kendisi hem de travmalarıyla olan yüzleşmeyi siz bazen farkınızda olmadığınız şeyleri çok öncesinde fark edip siz hazır olana kadar sizi sürece hazırlayıp adım adım gerçekleştiriyor. İçinde bulunduğunuz süreç boyunca sizi yalnız bırakmıyor, size destek oluyor, hazır değilseniz sizi sabırla bekliyor. İlgisi, sabrı, insanlığı, uzmanlığı ve şu an aklıma gelmeyen bütün güzel yönleriyle gönül rahatlığıyla kibar hanıma güvenebilirsiniz
Psk. Kibar Özcan Akbal
Yorumunuz o kadar kıymetli ki iyi ki varsınız, iyi ki yollarımız kesişmiş…
Çabamız her daim size sizi yansıtabilmek için bizler aracıyız emeğin en büyük kısmı sizin çok teşekkür ederim
Kibar hocadan yaklaşık dört aydır yks koçluğu alıyorum
Çok stres yaptığım için kibar hocayla görüşmeye başladım, psikolojik olarak çok destek aldım bununla birlikte de netlerim artmaya başladı.
Her hafta yaptığımız görüşmelerde kibar hoca eksiklerimi ve korkmadan üstüne gitmem gereken yerleri bana tek tek gösterdi. Sayesinde hem sorulara yaklaşımım değişti hem de kendime olan güvenim yerine geldi .
• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Koçluk Hizmetleri •
m....̇
Danışmanına gösterdiği içten ilgi, profesyonel yaklaşımı ve güven veren duruşuyla kendimi her seans sonunda biraz daha güçlü hissetmemi sağladı. Yolculuğumda bana eşlik ettiği ve dönüşüm sürecime katkıda bulunduğu için minnettarım.Her görüşmemizde kendime bir adım daha yaklaştığımı hissettim.
Z
ze...u
Kibar hanıma 2023 Kasım ayında ani bir kararla randevu aldım ve gittim. Kendisi hem insan olarak hemde psikolog olarak harika birisi.Bir o kadar da naif, mütevazi ve güzel kalpli.Alanında çok başarılı bir psikolog."Ben şimdi ne yapmalıyım"sorusuna cevap bulamadığım bir zamanda çaldım kapısını.Kibar hanıma giderken başka seans çıkışında ve sonrasında bambaşka ayrılıyordum.Üzerimde emeği çok.Eşim ve ben çok güzel yollar katettik ve hepsinin en büyük şahidi kendisi.İyi ki tanıdım iyi ki de hayatımın dönüm noktasında size rastladım.İşinin hakkını veren,gönül rahatlığı ile gidip destek alacağınız bir psikolog.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Psk. Kibar Özcan Akbal
Yorumunuz benim için çok değerli, içten ve mesleğimin en güzel yansıması bu sözler… teşekkürler…
Z
z....y
Kibar hanımdan eşimle birlikte çift terapisi alıyorum.Ciddi aile sıkıntılarım vardı. Kibar hocanın sayesinde eşimle aramızdaki sorunlar çözüldü.
Çok naif ,kibar ve güler yüzlü.ilgisi ve alakasından dolayı çok memnunum.• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Çift Terapisi •
Psk. Kibar Özcan Akbal
Çok teşekkür ederim, yollarımız iyi ki kesişmiş
ar...a
Yaklaşık 3.5 aydır eğitim koçluğum yapılıyor yks süreci için çok memnunum göremediğim yerleri eksiklerimi yanlışlarımı görüyor ve söylediği yerlerin üstüne çalışıp eksik yerlerimi tamamlıyorum onun yanında da psikolojik olarak beni çok rahatlatıyor ve daha motive bir şekilde ders çalışıyorum
• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Koçluk Hizmetleri •
Kendisinden yüz yüze terapi alıyorum bir süredir ilgisi ve her seyi unutmaması çok güzel yaşadığım olaylara karşı bakış açımı oldukça değiştirdi hayatımdaki olumlu etkilerini görmeye başladım terapiye karşı ön yargılıydım şu anda iyi ki başlamışım kibar hanımla seanslara diyorum
• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Randevu •
T
t....d
Kendisinden yaklaşık bir senedir terapi almaktayım. Günlük hayatta yaşadığım zorlukların üstesinden gelme de ve doğru karar almam da bana oldukça yardımcı oluyor. Alanında uzman ve yetkin bir isim. Etrafımda danışmanlık hizmeti almak isteyen herkese öneriyorum ve buradan da genele aktarıyorum.
• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Bireysel Terapi •
Psk. Kibar Özcan Akbal
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için yollarımız iyi ki kesişmiş
Kibar Hanımı çok seviyorum, bana çok iyi geliyor.
• Psk. Kibar Özcan (Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri) • Randevu •
Çok teşekkür ederim
Kibar Özcan Akbal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kibar Özcan Akbal, Psikoloji. Size Kibar Özcan Akbal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Kibar Özcan Akbal adresi nerede?Kibar Özcan Akbal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye mahallesi Hüsnü Aşk sokak Bezirciler iş merkezi 2/204 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kibar Özcan Akbal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kibar Özcan Akbal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kibar Özcan Akbal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kibar Özcan Akbal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Kibar Özcan Akbal hangi dilleri konuşuyor?Kibar Özcan Akbal ile Türkçe, İngilizce, Kürtçe dilinde konuşabilirsiniz.
Kibar Özcan Akbal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kibar Özcan Akbal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kibar Özcan Akbal hakkında ne düşünüyor?Toplam 86 hasta / danışan, Kibar Özcan Akbal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kibar Özcan Akbal hangi sigortaları kabul ediyor?Kibar Özcan Akbal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.