Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
h…...a
On yıl önce annemin meme ca olması ile Züleyha Hanıma başvurduk tedavimizi beraber yürüttük ve atlattık çok şükür. Şimdi tekrar etti annemin hastalığı ancak eskisi kadar korkmuyoruz kanserden artık. Züleyha hanımın desteği, güler yüzü, samimiyeti ile motive oluyoruz. Gerçekten çok ilgili ve her sorumuza cevap bulabiliyoruz. Züleyha hanıma ve bilgilerine çok güveniyoruz tekrar atlatacağımıza inanıyoruz. İyi ki var ve iyi ki tanımışız..
ha...
2014 yılında annemin meme kanseri tedavisinde tanıştık ve bu hastalığı birlikte atlattık. Alanında başarılı bir doktor. Çok sıcak, samimi, güler yüzlü bir doktor. Başarılarının devamını diliyorum....
fe....
Meme kanseri ameliyat sürecinden sonra kemoterapi ve ışın tedavi kısmında bize oldukça doğru bir tedavi uygulayan hocamız görüşmelerimiz sırasında da bizi oldukça bilgilendirip her sorumuzu tatlı diliyle cevaplandirmistir.Bu süreçte gerek doktoruma gerekse Acibadem hastanesi ekibine bu zor süreci daha kolay anlatabildiğim için ne kadar teşekkür etsem az.Iyi ki varsınız Sinan Hocam..
ç.....
12 yıl önce annemin akciğer kanseri olduğunu öğrendik.milyonda görülen bir olasılıkla tümörün çok riskli bir yerde olduğunu öğrendik ve çoğu kişinin ömür biçtiği bir süreçti.Ancak Züleyha hoca ile yaptığımız tedavi sürecimiz anneme bir doktordan çok arkadaş şeklinde yaklaşımı,güler yüzü,pozitifliği ile ve günün hangi saati olursa olsun acil durumlarda bire bir ilgilenişini asla unutamayız.Annemin rahatsızlığı çoğu kişinin hala nasıl hayatta diyebileceği türdendi.Bu zorlu süreci bizimle beraber yürüdüğü için ne kadar teşekkür etsek az kalır.Rabbimin izniyle,doktorumuzun doğru tedavisiyle,o zorlu süreci en iyi şekilde atlatmamıza yardımcı olmasıyla,o karanlık günlerde her zaman umut olduğunu göstermesiyle,hiç bıkmadan sadece hastasıyla değil aynı zamanda biz hasta yakınları ile bire bir ilgilenmesiyle de gözünüz kapalı Züleyha hocamıza güvenebilirsiniz.bizimle aynı sıkıntıları yaşayan herkese yazdıklarımızın umut olması dileğiyle.iyi ki Züleyha hocamızla bu zorlu yola çıkmışız.
ra...
2010 yılında bundan 13 yil önce annemin meme ca olmasindan dolayı züleyha hocama başvurduk.cok zor gunlerdi dogru tedaviyle guleryüzü,samimi,icten olusu bi doktorun verebilecegi destekten hep fazlasini oldu eli hep omzumuzdaydı hakkını ödeyemem iyi ki seni cikardi RABBIM karşımıza ne kadar teşekkur etsem az. Koskoca 13 yıl ve son evredeydik mucizeler yaratti.Hic süphe duymadan önerebilecegim harika bir doktor.doktordan ötesi benim icin iyi ki varsiniz
Feyha hanım dört dörtlük, işini hakkıyla yapan, güleryüzlü, ilgili, güven veren bir hekim. Yoğun burun kanamasıyla da gittim anında çözdü, günlerdir uyuyamayacak kadar ciddi boğaz ağrısıyla da gittim yine anında çözdü. Verdiği ilaçlar, koyduğu doğru teşhislerle üzerine KBB alanında başkasını tanımam.
ç....k
Adana acıbadem Hastanesi'nde hemoroid ameliyatı için başvurduğum değerli doktorum Fatih Kaya ile çok çok zor olan bu ameliyatı başarılı ve en az acılı şekilde atlattım. Doktoruma ilgilisi ve takibi için çok teşekkür ederim
Şubat ayında meme ca teşhisi aldım ve tedavimi Züleyha Hanım düzenledi. Yaşadığım hassas süreçte güler yüzü, içten yaklaşımı, detaylı açıklamaları ve kendinden emin tavrıyla kendimi güvende hissettirdi ve doğru tedavi sonucunda pet sonucum temiz çıktı. Kendisine teşekkürü borç bilirim .
ö....g
2017 yılında bundan beş yıl önce annemin Kolon Ca olması nedeniyle başvurduk Züleyha hocama. O kadar sıkıntılı ve zor bir dönemdi ki ne yapacağını bilmeyen, nereye gitsek ya da ne iyileştirir diye umutsuzca çare aradığımız o karanlık günlerde bize aydınlık, ışık olan Züleyha hocama minnettarım. İyi ki yollarımız size çıktı hocam, iyi ki annemi size emanet ettim. Binlerce kez şükürler olsun, teşekkür ederim annem sizin sayenizde iyileşti. Hakkınızı ödeyemem. Ve istiyorum ki; Umudunu kaybetmiş, bizimle aynı sıkıntıları yaşıyor olan, diğer doktorların ömür süresi verip bir yerlerde çare arayan insanlara bu yazdıklarım umut olsun. Züleyha hocama başvurunca anlayacaksınız ki mümkün olmayan, imkansız olan bir şey yok.
a....s
Bundan 5 yıl önce Kolon Ca tanısıyla Onkolojiye yönlendirilmemle kesişti Züleyha Hocam ile yollarımız. Bir hayat borçluyum size şuan yaşıyorsam ve çocuklarımla birlikteysem. Ne kadar teşekkür etsem az bir mucize oldu sayenizde benim için
İletişim
Seyhan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri