Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
be...n
Özlem Hanım işini severek yaptığını son derece gösteriyor. Gebelik takibi ve doğum sürecimi kendisi ile geçirdim ne bir telaş yaşadım ne de bir olumsuz süreç oldukça mutlu bir gebelik geçirdim sayesinde. Kendisini hep saygı ile anarım.
g.....
İnsülin direnci değerim yüksek çıkınca tavsiye üzerine Hande Hanım’a başvurdum. Hande Hanım'dan çok memnunum. Sizi hep güler yüzle karşılıyor, koşa koşa gidiyorum yanına. Herhangi bir problem yaşamadım. Aksine çok ilgili, telefonu her zaman müsait, dışarıda yemek bulmakta zorlandığımda hemen mesajlaştık ve bana altarnatifler sundu. Hande Hanım bugüne kadar hep motive etti. Eylül ayından beridir görüşme devam ediyorum. Bu süreçte çoğu zaman dikkat etmediğim halde 6 kilo verdim. Kan şekerim normal değerlere geldi. Kendisi sürdürülebilir beslenmeyi öğrettiği için diyet listelerimi uygularken zorlanmadım. Bağırsaklarımda da rahatsızlığım vardı diyetle birlikte geçti hatta eşim de görüşme sağlayacak. Hande Hanım'ı gözü kapalı herkese öneririm.
me...
1bucuk yıl önce meme ca tanısı aldım ve dünya başıma yıkılmıştı ameliyat eden doktorumun tavsiyesi üzerine suleyman hocayla tanıstik ve butun kaygilarimin ve yasadigim zorlu sureci en hafif sekilde atlatmamı sagladi ve hastaligimi yendim Allah sizi basimizdan eksik etmesin Süleyman hocam
u.....
Recep Hoca, alanında oldukça bilgili, deneyimli ve hastayı anlayarak hareket eden bir hekim. Ön çapraz bağ kopması sonucu kendisini ziyaret ettim. Muayene sırasında oldukça detaylı açıklamalar yaparak süreçte kafamızdaki soru işaretlerini giderdi. Ameliyat kararı ve ameliyat süresi arasında neredeyse 1 hafta vardı. Ameliyat esnasında sorduğum tüm soruları sabırla yanıtladı. Ameliyatın ardından hastanede geçirdiğim iki gün boyunca ziyaretlerde hareketler ve sürece ilişkin bilgiler aktardı. geldi. Ameliyatın ertesi günü yürüdüm. Ameliyat sonrası ziyaretlerde ise ilerlemeyi takip etti. Şimdi ameliyatın üzerinden iki buçuk ay geçti, koşuya başladım. Rahat yürüyor ve hareket edebiliyorum. Ameliyat olacaklar doğrudan Recep Hoca’ya gidebilir. Emeklerine sağlık diyorum.
ö....y
Sayın Doç.Dr.Süleyman Şahin hocama bundan 14 ay önce meme kanseri teşhisiyle gittim.İyiki gitmişim.Tedavim sürecinde en ince ayrıntısına kadar dikkat eden, hastalığım konusunda beni rahatlatan çok ilgili ve alanında mükemmel bir doktor.Güler yüzlü,yardımsever hasta psikolojisinden anlayan sayın hocama ne kadar teşekkür etsem az kalır. Tedavim çok şükür bitti ve sonuçlar iyi çıktı Allah sizden razı olsun hocam
öz...e
Yaşadığım bacağımda ki ağrılarımdan dolayı bir çok sıkıntılı süreçler yaşadım. Bir çok hastane bir çok doktor gezdim… Recep hocam Belirlemiş olduğu sinir sıkışması tanısı ile ameliyat sürecinden sonra ki ağrılarımın geçmesi kısa sürede hayatımın eski kalitesine kavuşmamda ki etkisi ilgilisi alakası Recep hocamı tek kelimeye sığdırmak gerekirse tek geçerim. Kelimeler zaten yetersiz kalır. Çok çok teşekkür ederim emeğiniz ilginiz her şey için hocam
mu....
Rektum CA kanser tedavim süresi boyunca bilgisi ve ilgisi sayesinde kısa süre içerisinde kanseri yendim. Hastalara yaklaşımı, ilgi ve alakası çok mükemmel bir doktor, kanser sonrası kontrollerim için halen kendisiyle görüşüyorum. Alanında çok başarılı bir doktor, kendisine çok teşekkür ediyorum.
ka...n
Deniz beye halsizlik ve yorgunluk kilo verememe şikayetleriyle gitmiştim bana hem diyabet hem haşimato teşhisi koydu endokrinoloji ve iç hastalıkları alanında bilgili tecrübeli bir hekim koyduğu teşhisler isabetli yazdığı reçete ve ilaçlar sayesinde eski sağlığıma geri döndüm
kendisine çok teşekkür ederim
a ...s
Eşim kolon kanseriydi sayın süleyman hocaya tavsiye üzerine gittik tedavi sürecimiz çok başarılı geçti tedavi sürecinde hastama hep güler yüzüyle morel verdi doktorumuzdan Allh razı olsun
b ...e
Annemin tedavi sürecini hocamız yürüttü. Gerçekten çok iyi bir doktor ve çok anlayışlı ve insani yönü çok ama çok kuvvetli bir doktor. Annem ve babam oğlumuz gibi oldu diyorlar. Bilgisi ve deneyimi ile tedavi sürecimizi o kadar güzel yürüttü ki, çok şükür annem toparlandı. Rabbim kimseye göstermesin
kimseyi düşürmesin bu hastalığın pençesine, ama ihtiyaç olması halinde Süleyman Hocam gibi hocalarımızı da başımızdan eksik etmesin. Gerçekten çok ama çok memnun kaldık. Rabbim hocamızı korusun ve nice hastaların şifasına vesile kılsın inşallah. Allah razı olsun hocamızdan.
İletişim
Tepebaşı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri