Acıbadem Kayseri Hastanesi
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
öm...ş
Gerçekten çok iyi bir doktor gayet güzel ilgileniyor nefes alamama problemim olduğu için kendisine septoplasti ameliyatımı oldum. Şuan çok memnunum olduğuma
g....k
Sedef hastalığım için Kemal Bey’e gittim. Bu zamana kadar Kayseri’de neredeyse tüm hastanelere başvurdum, ancak herhangi bir çözüm bulamadım. Sürekli olarak kremler ve A vitamini türevi ilaçlar önerildi. Şimdiye kadar hiçbir doktor, Kemal Bey’in önerdiği tedavi yöntemlerinden bahsetmemişti. Kendisi sayesinde bu hastalığın yalnızca kremlerle değil, hayat kalitesini yükselten farklı tedavi yöntemleriyle de kontrol altına alınabileceğini öğrendim.
Yıllardır krem kullanmaktan bıkmıştım ve artık kremler de fayda etmiyordu. Hastalığımın çok fazla alevlenip tüm vücuduma yayıldığı bir dönemde Kemal Bey’e başvurdum. Şu an, kendisinin bir aydır uyguladığı tedavi sayesinde büyük oranda iyileştim ve hayat kalitem oldukça arttı. Ayrıca, Kemal Bey’in hastalara yaklaşımı, hastalıkla ilgili tedavi yöntemlerini detaylıca anlatması, hastanın psikolojisini ve yaşam kalitesini ön planda tutması gerçekten takdire şayan. Keşke her doktor onun gibi olsa!
se...r
Babamın basur diye bildiğimiz şikayetleri üzerine Kıymetli Can KÜÇÜK Hocama tedavi maksadıyla gittik. Kolonoskopi, Mr gibi tetkikler yapıldıktan sonra Rectum Ca kanseri tanısı kondu.Işın,Akıllı haplar ve kemoterapi süreci sonrası Can Hocam ameliyat kararı verdi. Babamın daha önceden geçirdiği rahatsızlıklar sebebiyle bir çok hastalığı mevcuttu (kalp yetmezliği,şeker,tansiyon vs.).Allah razı olsun Can KÜÇÜK Hocamdan da ekibinden de çok memnunuz,duacıyız. Ameliyat mükemmel geçti.Torba takmadan riskli bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi.şu an çok şükür babamın durumu gayet iyi,gündelik yaşamına tekrar döndü.Hastalığı ile alakalı en ufak bir sıkıntısı yok.Can KÜÇÜK Hocam Ameliyat öncesinde ve sonrasında her şeyi anlattı ve kararı bize bıraktı. Can Hocam ve ekibine minnettarız.Mükemmel bir insan.Allah eksik etmesin.Can KÜÇÜK Hocam mesleğini seven, hastasına değer veren bir insan.Allah işlerini rast getirsin,Can KÜÇÜK Hocama ve ekibine güvenin gönlünüz ferah olsun
me...
Öncelikle merhabalar. Dedem 86 yaşında olmasına rağmen boyunda meydana gelen sinir sıkışmasını sebebiyle kollarında uyuşma denge kaybı ve yürüyememe gibi sorunlarla karşılaşmıştık ameliyatın çok riski olduğunu ve hastanın uyanamama gibi durumun bile olduğu halde Bu durumu Cüneyt beye gösterdiğimiz ilk günden itibaren ilgisinden alakasından dolayı ameliyata karar verdik. Gerek ameliyat öncesi gerek ise ameliyat sonrası bizi hiç bir zaman Yanlız bırakmayıp hastanın her an yanında kalıp tekrar eski sağlığı kavuşması için elinden gelenin fazlasını yaptığı için burdan kendileri ne kadar ne kadar dua etsek az olur. Gözünüz kapalı güvenebileceğiz doktor kim sorarsanız. Cüneyt göçmez der herkese tavsiye ederiz.
c.....
Kemal Bey’den egzama şikayetiyle randevu aldım fakat memnun kalmadım. 1 haftalık kortizonlu krem ve hap kullandım. 1 hafta sonra çeşitli markaların nemlendirici kremleri önerildi onları aldım. Fakat cildimdeki egzama geçmediği için nemlendirici kremlerin de bir faydasını görmedim. 15 gün geçti üzerinden ama yüzüm gözüm ilk gün gittiğim halinde kızarık, kaşınıyor ve pul pul dökülüyor. Maalesef tedavim çözüme ulaşmadı.
Prof. Dr. Kemal Özyurt
Tedavinizin yolunda gitmemiş olmasından dolayı üzüldüm.
Kronik egzemalar bazen dirençli olabilir. Uzun süre ve yanlış olarak kullanılan steroid içeren kremlere bağımlı hale gelen egzemaların kısa sürede tedavileri mümkün olmayabilir. Çünkü hiçbir etken madde steroid kadar etkili olmaz. Bu bilgileri hastalarıma her zaman anlatırım.
Yardımcı olamadığımız hastaların olmasından ziyade hastalara bu durumu anlatamamış olma ihtimali bizi daha çok üzer.
Geçmiş olsun.
üm...r
Gördüğüm en ilgili doktor. Çocuğumun kontrollerinde gösterdiği ilgisine hayran kalmışken sonrasında virüs kaparak hastahaneye yatırmamızda gösterdiği ilgi ve alakayı hiç bir zaman görmemiştim. Sanki kendi çocuğuymuş gibi ilgilenmesi, pazar günü bile kontrole gelmesi mükemmel bir doktor olduğunun kanıtıydı. İlgisinin yanında Bilgiside mükemmel birisi.
s....k
Değerli Ayşe hocam ile 9 ay boyunca pozitif ve güvenli bir gebelik süreci yaşadım.Ne zaman kaygı ve korku hissetsem hep yanımdaydı tüm sorularıma her zaman yanıt buldum ve hep doğru şekilde bizi yönlendirdi özellikle benim gibi endişeli anneler için Ayşe hoca sonsuz tavsiyemdir.
r....r
Eşim tiroid (Guatır) hastası idi yapılan muayene ve tetkiklerde guatırın 15-10 cm büyüklüğünde olduğu ve hemen ameliyat olunması gerektiği bildirilmiştir. Kıymetli Hocam Prof.Dr. Can KÜÇÜK'e muayene olduk ve kendisi Ameliyat olunması gerektiğini ve sürecin tüm detaylarını eksiksiz olarak aktardı. Ameliyat günü alındı ve çok zorlu bir ameliyat olacağı önceden söylendiği için gergin bir bekleyiş sonunda başarılı bir ameliyat geçirdik. Hocamın gerek tavırları ilgi ve alakası ve gerekse beraberindeki ekibinin güler yüzlü ve işlerinin ehli olmaları sonucu hastaneden sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde ayrıldık. Ameliyat sonrası kontrol yönlendirmesinde de aynı hassasiyet devam etti ve kontrol sırasında eşimin dikişlerini bizzat hocam kendisi aldı ve en önemlisi patoloji sonucunu açıklarken kendisi bile istemediği halde bu kadar büyük bir guatırın kötü bir sonucu çıkabileceğini düşündüğü halde sonucun iyi huylu çıktığını söylerken hem kendisinin hem de bizim mutluluğumuzun tarifi anlatılamazdı.
i̇...e
10 ay önce ben no touch , eşimin ise lasik ameliyatı olduk , eşimin 6,5 benim ise 3 numara miyop ve astigmatımız vardı, yaklaşık 16 senedir gözlük kullanıyorduk, çok korkak biri olduğum için ameliyattan hep korktum asla olamam sanıyordum ta ki sayın doktorumuz Altan Goktaş ile konuşana kadar! Doktor bey bizi çok güzel bir şekilde karşıladı güler yüzü ve güven veren konuşmaları sayesınde hemen o an karar verdim tüm sorularıma anında cevap buldum kafamda hiç soru işareti kalmadı, ameliyat ise nasıl oldu bitti hiç bişey anlamadım saniyeler içinde olup bitmişti hiç agrı sızı hissetmedim şu an görüşüm mükemmel hayat kalitem arttı gökyüzü artık daha aydınlık uzaktakı yazıları okumak inanılmaz kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir doktor, altan bey sizinle tanışmak bizim için çok büyük bir şanstı
as...
Gebelik takibimi yaptı kendisi iyi ki de doktor olarak Cevat beyi seçmişim Allah güzellikler versin kendisine çok ilgili bilgili bir doktor.
Acıbadem Kayseri Hastanesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Acıbadem Kayseri Hastanesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Onkolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Radyasyon Onkoloğu, Psikolog, Genel Cerrah, Onkoloji Cerrahı, Dermatolog, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Fizyolog, Gastroenterolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru.
Acıbadem Kayseri Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Acıbadem Kayseri Hastanesi, toplam 990 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Da Vinci Robotik Cerrahi, Dikiş, Dolgu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon.
Acıbadem Kayseri Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Acıbadem Kayseri Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Acıbadem Kayseri Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Acıbadem Kayseri Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Acıbadem Kayseri Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Acıbadem Kayseri Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Acıbadem Kayseri Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Acıbadem Kayseri Hastanesi nerede?Acıbadem Kayseri Hastanesi adresi Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi şeklindedir.
Melikgazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Melikgazi bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri