Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Acıbadem Kayseri Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 4 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Acıbadem Kayseri Hastanesi Kayseri ilinde Seyitgazi mahallesino:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Doktor beye sünnet için başvurduk. sünnet sürecimiz çok konforlu ilerledi. Doktorumuz hem ilgili hem anlayışlıydı, süreç konusunda yeterli bilgiyi verdi, bebeğimde bence çok memnun kaldı, hiç huzursuzluk yaşamadık

• Op. Dr. Mustafa Yücel Sünnet  •

T

Omurilik tümörü teşhisimizin ilk gününden başlayarak ameliyat öncesi ve sonrasında sunmuş olduğu hizmet ve güvenden çok memnun kaldık, alanında gayet başarılı ve güvenilir bir doktor.

• Doç. Dr. Cüneyt Göçmez Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu  •

10 Kasım da yıllardır ertelediğim safra kesesi ameliyati oldum.Ertesi gün taburcu ve sonrasinda hemen iyilestim.Harika bir hekim olmasinin dışında naifligi guleryuzu samimiyeti her ince detayi açıklaması kısacası gercekten iyi bir insan . Allah böyle hekimlerimizin sayısını artirsin..Can hocanında hersey gönlünce olsun

• Prof. Dr. Can Küçük Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi  •

babamı nefes darlığından hocamıza getirdik. Oksijenin çok düştüğünü, karbondioksitinin yükseldiğini, başka hastanelere defalarca gitmemize rağmen ilk kez teşhis etti ve bilgilendirdi. Yoğun bakım sürecinde ve tedavi sürecinde çok memnun kaldık ilgili ve bilgili bir hocamız.

• Uzm. Dr. Mehmet Han Turan Diğer  •

Uzun süredir devam eden sırta vuran mide ağrısı ve yeme bozukluğu sonrası Dr. Can Küçük mide fıtığı teşhisi ile ameliyat olmamı önerdi. Detaylı bir şekilde bilgilendirdikten sonra randevumu kısa süre sonrasına alabildim. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası çok detaylı bilgi verdi ve ilgilendi. Çok zor bir ameliyat sonrası 3. gün taburcu oldum. 1 hafta sonrasında ise normal hayatıma devam edebildim. Çok nazik olması ve güler yüzü beni rahatlattı. Kendisine minnetarız.

• Prof. Dr. Can Küçük Herni Cerrahisi  •

Z

Babamın olağandışı davranışları ve şiddetli unutkanlıkları sebebiyle başvurduğumuz devlet hastanesinde durumunun "iyileşmez" olduğu belirtildi. 9 ay süren uygulamalar beklenen sonucu vermedi.

Bu sürecin ardından nöroloji alanında en uzman hekimleri araştırdık ve Profesör Doktor Nergiz Hüseyinoğlu ile görüşmeye karar verdik. Görüşmeye gittiğimizde kendisinin her ayrıntıya çok titizlikle yaklaştığını gözlemledik. Yapılan kapsamlı tetkikler ve testler ile profesyonel ilgisi, doğru adreste olduğumuz hissini verdi.

Başlatılan program ile birlikte sadece iki buçuk ayda babamda ciddi bir ilerleme gözlemledik. Dalgınlık ve unutkanlık belirtileri en alt seviyeye indi. Bu önemli gelişme, ikinci kontrol sırasında yapılan ölçümlerle de doğrulandı.

Bu sürecin, benzer zorlukları yaşayan diğer kişilere yol göstermesi adına bu deneyimimi aktarıyorum.
    Rabbim kendisinden sonsuz kere razı olsun. İlminin hakkını fazlasıyla veren hocamıza buradan minnetlarlığımızı bir kez daha ifade etmek isterim.

• Prof. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu Nöroloji Randevusu  •

İki kere başımdan kötü gebelik geçti Burak bey hep yanımızdaydı ilkinde şehir hastanesinde çok kötü bir düşük yaşadım daha sonrasında Burak bey ile tanıştık gerçekten hayatımın dönüm noktasıydı ikinci gebeliğim dış gebelikti erken fark etmemiz Burak bey sayesinde oldu iğne tedavisi sonrası bugün 2. Günüm beta hcg değerim çok ciddi oranda geriledi akşam ağrım arttı akşam gelip muayene etti tedavi verdi ilgilendi Ayrıca o kadar iyi bir insanki güzelce dinliyor insanı güvende hissettiriyor tedavisi olsun mental desteği insanlığı olsun harika bir insan gece gündüz demeden hastasıyla ilgileniyor olması zor gebelikleri olan biz kadınlar için çok çok önemli Burak beyin iyiliğini anlatmakla bitiremem gerçekten kesinlikle gözünüz kapalı güvenebileceğiz bir hekim bu dönemde böyle doktor bulmak zor gerçekten

• Op. Dr. Burak Tanır Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Mustafa Hocaya sünnet için başvurduk. Sünnet süreci ve sonrasında sorularımıza özenle cevapladı. Operasyon sonrası destekleri de devam etti. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

Op. Dr. Mustafa Yücel

Bebeklik sünnetinin kolaylığı, özenli aileler ile buluşunca güzel sonuçlar çıkıyor ortaya. Geçmiş olsun

6-7 yildir uyku problemleri yasiyordum ve bircok yere gittim fakat bir turlu cozum bulamadilar ta ki hocama gorunene kadar. Her kontrole gittigimde titizlikle takibini yapti. Dikkatle muayene edip ilgilendi sonra uygulanacak tedaviyi detayli bir sekilde anlatip tum sorularimi cevapladi ve cok sukur artik ayni sorunlari yasamiyorum. Gerek bilgi birikimi ve tecrubesi gerekse kisiligiyle gonul rahatligiyla tercih edilebilecek nadir hekimlerdendir

• Prof. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu Diğer  •

Mehmet Akif hocamızdan Ani işitme kaybı nedeniyle Sivas'tan gelip muayene oluyoruz. Tedavi hala devam ediyor. Bütün doktorların artık yapılacak birşey yok dediği noktada bize müthiş bir şekilde yardımcı oldu tedavi sürecini çok ilgili ve özverili yonetiyor. Yapılabilecek tüm tedavileri uyguluyor. Böyle doktorlarımız iyi iki var. İnsani değerleri çok yüksek sayın hocamizin.Allah ondan razı olsun

• Prof. Dr. Mehmet Akif Somdaş Diğer  •

• Acıbadem Kayseri Hastanesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Acıbadem Kayseri Hastanesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Onkolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Radyasyon Onkoloğu, Psikolog, Genel Cerrah, Onkoloji Cerrahı, Dermatolog, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Fizyolog, Gastroenterolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru.
  • Acıbadem Kayseri Hastanesi, toplam 1040 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Radyofrekans Uygulamaları, Sinüs Cerrahisi, Burun Estetiği, Glossektomi, Somnoplasti, Miringotomi, Larenjektomi, Nazal Valv Cerrahisi, Kulak Tüpü Takılması.
  • Hayır, şu anda Acıbadem Kayseri Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Acıbadem Kayseri Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Acıbadem Kayseri Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 882 hasta/danışan, Acıbadem Kayseri Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Acıbadem Kayseri Hastanesi adresi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi şeklindedir.