Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Adnan Menderes Üniversitesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 7 adet adli tıp uzmanı, 4 adet aile hekimliği uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 1 adet anatomi uzmanı, 13 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 5 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 5 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 3 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 2 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 9 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 7 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 7 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 7 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 6 adet gastroenteroloji uzmanı, 13 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet geriatri uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 5 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 5 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet halk sağlığı uzmanı, 4 adet hematoloji uzmanı, 14 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet immünoloji uzmanı, 12 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 8 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 10 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 3 adet nefroloji uzmanı, 2 adet neonatoloji uzmanı, 9 adet nöroloji uzmanı, 3 adet nükleer tıp uzmanı, 8 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet perinatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 11 adet radyoloji uzmanı, 2 adet romatoloji uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 4 adet tıbbi patoloji uzmanı, 7 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Adnan Menderes Üniversitesi Aydın ilinde Aytepe Mevkii Aydın adresinde bulunmaktadır. Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2564441256 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Adnan Menderes Üniversitesi
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın 09010
  • Diğer (İade)
  • SGK

Total tiroid ameliyatım için başvurduğum Aylin Hoca, samimiyetimle belirtmek istiyorum ki muhteşem bir cerrah! Özellikle gravesim de olduğu için daha zorlu bir tiroid ameliyatı olacağımı düşünürken Aylin Hoca ameliyatımı komplikasyonsuz tamamladı. Ses sinirlerim ve paratiroid bezlerimde de hiçbir hasar oluşmadığı için ameliyat sonrasında uyandığımda bile normal konuşabiliyordum hiçbir kısıklık olmadan. Ayrıca ameliyat sonrası sürecim neredeyse hiç ağrılı olmadı, sadece boyunda hafif gerginlik hissi vardı ve o da bir hafta içinde tamamen geçti. Ameliyat öncesi hem kendisi hem asistanları detaylıca ilgilendikleri gibi taburculuğum sonrasında da ilgilerini, kan değerlerimin kontrollerini ve takibimi eksik etmediler. Kendisini bulduğumuz için çok şanslı hissediyoruz!

• Prof. Dr. Aylin Eryılmaz Kulak Burun Boğaz Randevusu

29.04.2025 tarihinde sağ dizimden protez ameliyatı ve sol dizimden kapalı ameliyat oldum gayet memnunum 15 gün içinde yürümeye başladım.Doktor vahit bey e başarılarınızın devamını dilerim.

Ö

Bugün dedemin bacağındaki tıkalı damarı açtı doktorumuz işinde çok başarılı ve güler yüzlü tane tane açıklaması çok iyi samimiyetinden gerçekten işinj hakkıyla yapan en iyi doktorlardan

• Dr. Öğr. Üyesi Selim Durmaz Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı

Ş

Diz kapağı ameliyatı oldum çok iyi bir ameliyat geçirdim. Önemli olan ameliyat sonrasında da o acıları çekip hareketleri sürekli yapmak

Ş

Ali beyden çok memnunuz. Allah razı olsun. Kalça kırığı sonrası kalça protezi ameliyatı oldum Ameliyatım sorunsuz geçti. Şuanda kahveye bakkala kendi başıma gidip gelebiliyorum.

• Doç. Dr. Ali Şişman Diğer

Çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum, alanında uzman ve gücen veren bir hekim

• Dr. Öğr. Üyesi Vahit Yıldız Diğer

Geçen sene şubat ayında kalça kırığım nedeniyle ali hoca tarafından kalça protezi ameliyatı oldum Ameliyat sonrası ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. Ameliyatım sonrası günlük işlerimi tek başına yapabiliyorum.

V

Ameliayttan önce ciddi ağrılarım vardı. Günlük işlerimi görmekte zorluk çekiyordum. Kalça protezi ameliyatı oldum. Şuanda çok memnunum.

• Doç. Dr. Ali Şişman Diğer

Berent dişçigil hocayla yolumuz 29 şubat 2024 tarihinde annemin geçirdiği kalp krizi sonucu kalbinde oluşan yırtık ile kesişti o bir doktor bir hoca ki hocaların hocası bence hem kibar hem nazik hem babacan hem özverili hemde işinde bu kadar titiz annem le yaklaşık 7 ay sürecek olan bu zor yolculukta o kadar güzel ilgilendi ki yaşama şansı çok az olan bir hastayı annemi bana geri armağan etti tabi önce Allah sonra onun sayesinde tabi üniversitede kalp damar yoğun bakım çalışanları kalp damar cerrahisi asistan ve hemşire leri hepsi çok güçlü bir ekip gerçek bir aile ortamı aslında yazacaklarım o kadar çok ki berent hoca ve ekibi ile ilgili hepsi çok ama çok kıymetli hepsinin yolu açık olsun ve berent hoca gibi kıymetli tamamen meslek aşkı ile dolu doktorlar umarım hayatımızın her evresinde ihtiyaç duyduğumuzda karşınıza çıkar onu ne kadar anlatsam ne kadar minnet duysam azdır Allah her daim yar ve yardımcısı olsun

• Prof. Dr. Berent Dişçigil Diğer

kalça protez ameliyatı oldum . ali beyin hastalara karşı ilgi alakası mükemmel. ameliyatından önce çok memnunum . zamanından önce yürümeye başladım.

• Doç. Dr. Ali Şişman Diğer

• Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Genel Cerrah, Nörolog, Kardiyolog, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Adli Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Dermatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Patolog, Aile Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Nefrolog, Çocuk Psikiyatristi, Romatolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Psikiyatrist, Onkolog, Hematolog, Neonatolog, Acil Tıp Doktoru, İmmünolog, Anatomist, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Perinatolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Algoloji Doktoru, Geriatri Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Akupuntur Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı.
  • Adnan Menderes Üniversitesi, toplam 511 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
  • Hayır, şu anda Adnan Menderes Üniversitesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Adnan Menderes Üniversitesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Adnan Menderes Üniversitesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 191 hasta/danışan, Adnan Menderes Üniversitesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Adnan Menderes Üniversitesi adresi Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın Aydın şeklindedir.