Afyon Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Burmalı Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:20/1 Özel İdare İşhanı, Afyonkarahisar

b....y

İlgi, güler yüz ve profesyonel yaklaşımından memnun kaldım. Kendimi gerçekten güvende hissettim. Her şey güzeldi Kesinlikle tavsiye ederim.

• Dt. Nevzat Ballıpınar • Kanal Tedavisi  •

Nevzat Ballıpınara muayene oldum gerekli bütün işlemler için beni detaylı bilgilendirirek tüm soru işaretlerim cevaplandı. Tedavim devam etmekte her şeyden çok memnunum.

• Dt. Nevzat Ballıpınar • Lazer Cerrahisi  •

s....g

Alanında uzman hekimleri ve özenli çalışma anlayışıyla tercih edilebilecek başarılı bir klinik. Aldığım hizmetten ve süreç boyunca gösterilen ilgiden memnun kaldım.

• Dt. Nevzat Ballıpınar • Diş Dolgusu  •

s....k

Kliniğe ilk girişten itibaren güler yüzlü ve ilgili bir ekiple karşılaştım. Hem doktorların yaklaşımından hem de çalışanların ilgisinden çok memnun kaldım. Temiz, düzenli ve güven veren bir klinik. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• Dt. Nevzat Ballıpınar • Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

m....h

Gayet hızlı ve kaliteli bir muayene sonrası planım oluşturuldu ve en kısa sürede kaliteli bir şekilde tedavime başlandı tavsiye ediyorum.

• Dt. Nevzat Ballıpınar • Gülüş Tasarımı  •

Ş

şü...z

Diş tedavim sürecinde tüm işlemler hakkında bilgilendirildim. Randevu ve tedavi aşamalarında süreç benim için düzenli ve anlaşılır şekilde ilerledi. Tedavimin planlanan şekilde tamamlanmasından ve yaşadığım süreçten memnun kaldım.

• Dt. Nevzat Ballıpınar • Zirkonyum Porselen Kronlar  •

Hocamız harika bi insan ve hekimliğide harika
    İmplant taktık ilgisi ve alakası için
    Çok teşekkür ederim.

• Dt. Hatice Keskin • Diğer  •