Aile Hekimi Canik, Samsun
Mimarsinan Mah. 144 Sokak No:24, Samsun • Harita
Samsun Merkez Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım • Harita
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti · Daha fazlaKörfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Kirazlık Çay Mah. Değirmenbaşı Cad., Samsun • Harita
Samsun Değirmenbaşı Aile Sağlığı Merkezi
Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Aile hekimliği, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaFevzi Çakmak Mah. 100 Yıl Bulvarı, Samsun • Harita
Samsun Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Eski Çeltek Mahallesi, Amasya • Harita