Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım 55090Sigortalar
- SGK
gü...
Ender rastlayabılceginiz bir dr.yıllar önce oğlumun amelıyatını yaptı kendısi hastasına ilgisi alakası mükemmel sız sormadan herseyı anlatan işini tüm kalbıyle yapan bır dr
2 bacağımda çok sayıda damar tıkanıklığı mevcuttu. Stend takılmadan öncesinde yürümede zorluk çekiyordum. Emrah hoca sayesinde şuan hayatımın akışını problemsiz yürüyebilir duruma geldim.Kendisi tüm süreci titizlikle yürüttü ve süreçte çok ilgili davrandı. Yaptığı araştırmalar sayesinde sürecim çok olumlu gitti ve gitmeye devam ediyor. Tüm destekleri ve özverili çalışmaları için minnettarım
g....k
Ben yaklaşık 1hafta önce Murat hocama karın germe ameliyatı oldum gerek ameliyat sürecim gerek sonraki süreçte o kadar çok ilgilendi ki alanının gerçekten çok iyi doktoru muhteşem bir sonuç çıkardı onun güler yüzü tane tane anlatımı benim korkumu yendi ve serviste yatarken alanında ilgili doktorlarda çok ilgili her gün kontrol yaptılar benim daha işlemlerim var gönül rahatlığıyla hocama yaptırıcam 3gunden sonra ağrım açım dahi olmadı şuan çok rahat geziyorum illaki zor bir ameliyat ama bu işlemi kime nasıl yaptırdığımız çok önemli bu alanda murat hocam gerçekten işinde başarılı bir doktor kendisi
ze...l
Çok sempatik bir doktordu ne yapıp yapılması gerektiğini tüm sonuçları detaylı bir şekilde anlattı el üstünde tutulması gereken bir doktor
se...t
annemin omzunda ciddi derecede kas yırtığı vardı doktorumuz hemen de alabiliriz dedi,ameliyatta platin de koyuldu açık ameliyat yapıldı ve şuan süreç iyi gidiyor ..Hastanede özellikle hemşireler çok ilgili güleryüzlü..doktorumuz da harika yaklaşımları var ve güleryüzlü..
s....p
Murat hocama geçen hafta rinoplasti ameliyatı oldum. İlgi alakası,güler yüzü, sorularıma samimi yanıtlarıyla beni çok rahatlattı. Gayet rahat ağrısız sızısız bir süreç geçirdim.
o.....
Hocamız çok ilgiliydi. Katarakt ameliyatı oldum. Gözlükleri bırakıp net görmek çok güzel bir hismiş.
be...
Çok ilgili alakalı güler yüzlü ve her şeyi en ince detayına kadar anlatan bir doktor iyi ki yollarımız kesişmiş meme asimetrisi ameliyatı oldum ve ilgisiyle süreci kolaylıkla atlatmama yardımcı oldu Allah razı olsun mesleğinin hakkını layığıyla verenlerden birisi
ek...a
Bir hekimden daha fazlası. Hatalarıyla çok ama çok yakından ilgilemesi, alanında gerçekten uzman olması, hep gülen yüzü ile beni bu ölümcül hastalıktan kurtaran kanatsız melek.. Belki vardır da ben görmemişimdir. Bugünlerimi kendisine borçlu olduğum beni yeniden hayata bağlayan eşşiz insan. Aynı zamanda psikolojik destek de veren yüreği tertemiz saygıdeğer ve tevazu dolu biri. İyiki varsınız saygıdeğer hocam sizi benim karşıma çıkartan Allaha sonsuz şükürler olsun..
h....ö
10 Mart’ta geçirdiğim ağır bypass ameliyatı hayatımın dönüm noktalarından biriydi. O gün ve sonrasında sizin bilginiz, emeğiniz ve sakin duruşunuz sayesinde bugün hayatta ve iyileşme yolunda olmanın ne anlama geldiğini her geçen gün daha iyi anlıyorum.
Sadece bir tedavi değil, bir umut verdiniz bana. Minnetimi kelimelere dökmek kolay değil ama bilin ki her sağlıklı nefeste sizi anıyor, sizin emeğinizi hissediyorum.
Hayatımda hep özel bir yeriniz olacak.
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, İlkadım şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, İlkadım şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Göz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Radyasyon Onkoloğu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Nükleer Tıp Doktoru, Mikrobiyolog, Dermatolog, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Cerrahı, Aile Hekimi, Psikiyatrist, Romatolog, Çocuk Psikiyatristi, Ağız Ve Diş Sağlığı, Spor Hekimi, Nefrolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Farmakolog, Fizik Tedavi Uzmanı, El Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, Algoloji Doktoru.
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 373 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Pediatrik Endoskopik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Mikrovasküler Kırpma, Lop Rezeksiyonu(Epilepsi Cerrahisi), Fonksiyonel Hemisferektomi, Şiroterapi(Sinir Dondurma), Genel Çocuk Cerrahisi, Hidrosefali Şant Uygulaması.
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 179 hasta/danışan, Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Kışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199 İlkadım şeklindedir.