Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
- Diğer (İade)
- SGK
y.....
İlk gidisimiz biz ilgi alaka ortam çok memnun kaldık kendi evimiz gibi hissettirdi doktor hanım güven verdi çok sonuç alacağıma en kısa zamanda inanıyorum konuşma gecikmisti kızımın o yüzden başvurduk kızımda
Sema hanım gayet ilgili bir fizyoterapist. Ödevlerimiz bile var :) korkularımızı rahatlattı ..
a....u
Hocamızın buralarda çok daha fazla yorumu olmalı diye düşünüyorum. Üveit ve katarakt mevcut bende. Uzmanlığı ve ameliyat tecrübesi ortada. Katarakt ameliyatı oldum ve harika geçti. Kısa sürdü. Herhangi bir sorun olmadan tüm risklere rağmen harika bir iş çıkardı. Sorduğunuz her soruya rahat cevap alabilirsiniz. Profesyonelliği üst düzeydir. Bu Kendi yorumum tamamen iş odaklıdır yani sorunu çözmeye odaklanır. Riskleri iyi anlatır. Beklentileri iyi ayarlar. Samsun'da olanlar fazlasıyla şanslıdır. Ellerinden öperim hocam.
b....k
Bebeğim 38 haftalık doğdu , 15 gün yenidoğan yoğun bakımda kaldık. Yoğun bakımsam çıktıktan 3 gün sonra Sema hocama ulaştık . Hocamın ilgi alakası ve bebeğime uyguladığı terapiler sayesinde ve bizede göstermiş olduğu hareketleri evde kendimiz uygulayarak güzel sonuçlar aldık.Sema hocamı pediatrik fizyoterapi alanında bilgisi , deneyimi ve tecrübesiyle öneririm.
en...n
Son derece güler yüzlü bir seanstı. Çok iyi ilgilendi doktor bey ve sorunumu hemen çözdü. Tavsiye ederim
em...e
Sema hocamla tanışmamız 31+5 prematüre doğan oğlumun gelişimsel pediatri alanındaki rutin kontrolleri esnasında oldu.Oğlumun doğumdan randevu aldığımız zamana (düzeltilmiş 3 aylık) kadar olan sürecindeki her bir detayı özellikle ele alması bizim için ince bir detaydı.Hocamızın seanslar esnasında aileye yönelik bilgilendirici tutumu, verdiği yönergeler doğrultusunda evde devam edilen çalışmalar ve bir sonraki seansta bunların bebeğe olan yansımalarını değerlendirerek sürece devam etmesi güvenle ilerlememizi sağladı.Ayrıca kaygılarımı anlayarak dinlemesi ve destek olmasından dolayı çok memnunum.Prematüre bebekler için erken müdahale evet çok önemli ama hangi ellere emanet edildiği daha da önemli.Samsun için büyük şans
ya....
Prof.Dr. Bahadır Bülent Güngör beye bugün bir kist sebebiyle muayene oldum. Kist sebebiyle endişeliydim ve korkuyordum. Bahadır bey gayet ilgili ve güler yüzlü bir hekimdi. Detaylı şekilde muayene etti ve buna göre beni yönlendirdi. Sizde gönül rahatlığıyla muayene olabilirsiniz.
m....e
Doktor çok iyi her yönüyle gerçekten. Güven veriyor bilgisiyle ve babacan tavrıyla. Tek olumsuz yanı odaya çok fazla hasta alıyorlar aynı anda, birileriyle görüşülürken diğerleri de duyuyor vs mahremiyet açısından uygun gelmedi.
ha...
Prof. Dr. Korhan Soylu’ya anjiyo oldum ve çok memnun kaldım. Son derece deneyimli, ilgili ve güven veren bir hekim. Anjiyo sürecini en ince ayrıntısına kadar anlattı ve işlem çok rahat geçti. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
ra...a
Müberra hanıma tavsiye üzerine gittik. Her seans da özverili ve iletişimi kuvvetli biri. Oğlumuz 4 ay hafta iki seans yaptık konuşması ileri düzeyde gelişti. Bu kadar kısa sure de bu kadar yol katetmesinde Müberra Hanımın tecrübesi,güler yüzü, iletişimi herseyi mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atakum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atakum şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Göz Doktoru, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Biyokimya Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Halk Sağlığı Hekimi, Patolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyolog, Nefrolog, Farmakolog, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog, Hematolog, Aile Hekimi, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Pratisyen Hekim, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Onkolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, El Cerrahı, Çocuk Üroloğu, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Romatolog, Neonatolog, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Genetik Uzmanı, Psikiyatrist, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Algoloji Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Endodontist, Çocuk Kardiyoloğu, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ondokuz Mayıs Üniversitesi, toplam 616 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ondokuz Mayıs Üniversitesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ondokuz Mayıs Üniversitesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Ondokuz Mayıs Üniversitesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 177 hasta/danışan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi nerede?Ondokuz Mayıs Üniversitesi adresi Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum şeklindedir.