Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ondokuz Mayıs Üniversitesi kadrosunda 11 adet acil tıp uzmanı, 4 adet adli tıp uzmanı, 4 adet aile hekimliği uzmanı, 2 adet algoloji uzmanı, 29 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 19 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk alerjisi uzmanı, 10 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 2 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 5 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk ımmünolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 3 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 3 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 7 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 42 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet çocuk ürolojisi uzmanı, 10 adet dermatoloji uzmanı, 2 adet diş hekimi uzmanı, 2 adet el cerrahisi uzmanı, 1 adet endodonti uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 21 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 14 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 7 adet fizyoloji uzmanı, 5 adet gastroenteroloji uzmanı, 23 adet genel cerrahi uzmanı, 7 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 17 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 20 adet göz hastalıkları uzmanı, 10 adet halk sağlığı uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 31 adet iç hastalıkları uzmanı, 22 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 9 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 19 adet kardiyoloji uzmanı, 14 adet kulak burun boğaz uzmanı, 6 adet nefroloji uzmanı, 3 adet neonatoloji uzmanı, 19 adet nöroloji uzmanı, 11 adet nükleer tıp uzmanı, 10 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 13 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 6 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 22 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 1 adet spor hekimliği uzmanı, 12 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 7 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 1 adet tıbbi genetik uzmanı, 17 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 11 adet tıbbi patoloji uzmanı, 16 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun ilinde Kurupelit Mevkii Kurupelit adresinde bulunmaktadır. Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3623121919 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum 55270
  • Diğer (İade)
  • SGK

Annemin rutin kontrollerinde karaciğerinde 10 cm kitle bulundu. MR raporunda safra kanalı kanseri şüphesi yazıyordu. Buradaki doktorun önerisiyle Oğuzhan hocaya gittik. Kendisi doğru ve uygun tedavi planı ile annemi hemen ameliyat etti. Ameliyatı 6 saat sürdü. Patoloji sonucunda kanser olduğu kesinleşti. Şimdi mesafeden dolayı kontrole gittiğimiz doktorlar annemin karnındaki kitlenin tamamen temizlendiğini, nüks etmemesi adına az dozda kemoterapin uygulanacağını söylüyorlar. Allah razı olsun Oğuzhan hocadan. Bizi büyük bir ateşin içinden aldı. Neşesi ve sevecen tavrıyla annemin kaygılarını dindirdi. Süreci rahat atlatmamıza vesile oldu. Bu süreci yaşayan ya da yaşayacak herkese kendisini öneririm.

• Op. Dr. Oğuzhan Özşay Diğer  •

Davut hocaya sol yumurtalıkta 10 cm çikolata kisti ve yüksek CA değerleriyle gitmiştim. Beni bilgilendirdi, kaygılarımı giderdi ve kendisine açık ameliyat oldum. Ameliyat sonrası yeniden doğmuş gibi oldum, tüm ağrılarım gitti. Daha sonra kontrollerimde mesafeden dolayı başka doktorla gittim. Gittiğim her doktor ameliyatımın oldukça başarılı yapıldığını, kist alınırken yumurtalıklarımın ve rahim duvarımın zarar görmediğini söyledi. Allah senden razı olsun Davut Hocam. Genç yaşta yumurtalıklarıma zarar vermeden kistimi temizlediniz. Herkese öneririm.

• Dr. Öğr. Üyesi Davut Güven Diğer  •

Hastası ile son derece ilgili
    Detaylı bilgilendirme yapmakta.
    30 dk muayene süresi
    Alanında çok bilgili

• Prof. Dr. Fatih Özkan Normal Randevu  •

Babam 24 yıldır eklem ağrıları sebebiyle sıkıntı içindeydi. İlgili bölümlere, doktorlara gittik ancak tedaviler bir sonuç vermedi. Babam artık böyle yaşamaya alışmaya çalışıyordu çünkü doktora gidip aldığı ilaçlar işe yaramadığı gibi yan etkileri de bizi zorluyordu. Ama Sertaç beyle ilgili yazılmış yorumları görünce sevinerek babama anlattım ve yine ağrılar içinde oldugu bir dönemde babamı ikna ettim. Sertaç Beyin ilgisi, tecrübesi ve bilgisiyle şuan babamın aldığı tedavi agrılarına iyi geldi. Allaha şükürler olsun, Sertaç Beyden razı olsun.. Bizde bu mutluluğumuzu paylaşarak bilgilendirmek istedik. İyiki varsınız..

• Doç. Dr. Sertaç Ketenci Romatoloji Randevusu  •

Sema hanım gerek ilgisiyle gerek iletişimiyle sürece başlangıcımızda içimizi çok rahatlattı. Kendisiyle denk geldiğimiz için memnunuz ve süreçte gönül rahatlığıyla beraber ilerleyeceğiz..

• Fzt. | Bilim Uzmanı Sema Gül Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Çok iyi bir doktor imkanları varsa hastaların bu doktora gitmelerini tavsiye ederim sadece detaylı çalıştığı için saatlerde değişiklik oluyor ama bu doktoru tavsiye ediyorum

• Prof. Dr. Fatih Özkan Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu  •

MUSTAFA HOCA, ÖNCELİKLE EŞİMİN DOKTORU İDİ HEM RANDEVULARDAKİ İLGİ VE ALAKASINDAN HEM MUAYENESİNDEN HEMDE DALINDA UZMAN OLARAK TEDAVİSİNDEN ZATEN ÇOK MEMNUNDUK ŞİMDİDE KENDİME RANDEVU ALARAK MUAYENE OLDUM İNŞALLAH MR DAN SONRA TEKRAR GÖRUŞMEYE GİDECEM AĞRI BÖLUMU ,ALGOLOJİ DEYİNCE BİZCE MUSTAFA HOCAM,DAHA FAZLA ANLATAMA GEREK YOK ALLAH HERKEZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN

• Doç. Dr. Mustafa Kurçaloğlu Algoloji Randevusu  •

4 Ocak 2022 tarihinde,romatizma ve fibromiyalji rahatsızlığım nedeniyle,dizlerimde oluşan ödem ve ağrılardan dolayı Algoloji bölümünde Mustafa Kurcalıoğlu hocamıza muayene oldum.2 dizime belirli aralıklarla 4 kez PRP iğne uyguladı.Sonrasında kol ağrısı ve ayak parmağımda oluşan kemik çıkıntısını da profesyonel yöntemlerle iğne uygulaması ile tedavi etti.2 Ay önce diyaliz hastası olan annemin, dizinde oluşan ödem ve şiddetli ağrı, ayrıca belinde bulunan 3 fıtığa da yine şekilde steril ortamda kortizon uygulaması yaptı. Ve 15 Nisan 2026 da,bir yıldır ağrı ve acısını çektiğim kuyruk sokumu şikayetim için yine kortizon iğne uygulamasını titizlikle yaptı.Özetle Mustafa hocam cana yakın tavrı,ilgi ve alakasıyla ailemizin doktoru oldu.İyi ki varsınız.

• Doç. Dr. Mustafa Kurçaloğlu Algoloji Randevusu  •

Güler yüzü ,uzman bilgisi ve bilimsel donanımı ile Sema hocanın hastası olduğum için şanslıyım.

• Fzt. | Bilim Uzmanı Sema Gül Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

İlgisi ve bilgilendirmesi cok iyiydi Rabbim sema hanım gibi bilgili ilgili doktorlarımızin sayisını arttırsın

• Fzt. | Bilim Uzmanı Sema Gül Diğer  •

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atakum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Atakum şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Göz Doktoru, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Biyokimya Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Halk Sağlığı Hekimi, Patolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyolog, Nefrolog, Farmakolog, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog, Hematolog, Aile Hekimi, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Pratisyen Hekim, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Onkolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, El Cerrahı, Çocuk Üroloğu, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Romatolog, Neonatolog, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Genetik Uzmanı, Psikiyatrist, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Algoloji Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Endodontist, Çocuk Kardiyoloğu, Ağız Ve Diş Sağlığı.
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi, toplam 616 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
  • Hayır, şu anda Ondokuz Mayıs Üniversitesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Ondokuz Mayıs Üniversitesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 187 hasta/danışan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi adresi Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi Atakum şeklindedir.