Alpi Diş Tuzla
Tuzla 1 adres
Alpi Diş Tuzla
Aydıntepe Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi No:35, Tuzla 34947
Alpi Diş Tuzla, Tuzla şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Alpi Diş Tuzla, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Alpi Diş Tuzla ile iletişime geçin.
Alpi Diş Tuzla hangi hizmetleri sağlıyor?Alpi Diş Tuzla, toplam 53 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Alpi Diş Tuzla adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Alpi Diş Tuzla DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Alpi Diş Tuzla kurumundan nasıl randevu alabilirim?Alpi Diş Tuzla bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Alpi Diş Tuzla ile iletişime geçmenizi öneririz.
Alpi Diş Tuzla kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Alpi Diş Tuzla ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Alpi Diş Tuzla hakkında ne düşünüyor?Alpi Diş Tuzla henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Alpi Diş Tuzla kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Alpi Diş Tuzla nerede?Alpi Diş Tuzla adresi Aydıntepe Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi No:35 Tuzla şeklindedir.