Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Demetevler 12. Cad., YenimahalleSigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
ca...r
Bir sabah omzumda şiddetli ağrıyla uyandım ve yanlış teşhisler konuldu.Ağrılarım geçmeyince Toraks MRda kürek kemiğimde sarkom izlenmesiyle süreç farklı bir aşamaya geçti.Tümörün yeri operasyonun karmaşıklığı ve mezenkimal kondrosarkom olarak tanımlanan nadir türü nedeniyle süreç çeşitli merkezlerde ileri zamanlara bırakıldı.Bu aşamadan sonra tedavi sürecim doktor Bey tarafından her ihtimal düşünülerek titizlikle hızlı ve planlı şekilde zaman kaybetmeden yürütüldü.Yapılan incelemeler sonucunda skapulektomi uygulandı.Hastalığımla ilgili bilgileri içtenlikle sabırla açıkça güler yüzüyle cevapladı.Coskun Bey’in başarılı cerrahi müdahlesi sayesnde hareket kaybınn öngörülenn altnda kalması benim için süreci daha umut verici hâle getrdi.Ameliyat öncesi tanıdan ve amelyat sonrası dönemdeki süreci yakından özenle takip etmesi sayesinde kolayca yıpranmdan güvnle anlatbildm.Emeğni ne kadar başarılı bi cerrah olduğunu vıcdanını yaklaşımdaki nezaketi üzerimdeki hakkını kelimelerle anlatmam zor
er...z
Ethem hoca ile Ekim 2023 tarihinde babama kolon kanseri teşhisi koyması neticesinde tanıştık. Öncelikle hastalık hakkında bizi bilgilendirdi ve psikolojik olarak rahatlamamızı sağladı. Ameliyatına bizzat girerek hastalıklı bölümü çıkardı. Ameliyat sonrası hastanede yattığımız 12 gün boyunca yakından ilgilendi ve rutin kontrollerde de bizi bilgilendirdi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim.
y....m
Merhaba…
Mide bulantısı ve istifra şikayetimle gittim yapılan testler ve radyolojik muayeneler sonucu mide kanseri olduğumu öğrendim çok üzüldüm ama şanslıydım çünkü Op..Dr. Ergün Yüksel benim doktorum hastalığımı erken teşhis etti çok şükür ki diğer organlarıma sıçramamış inanıyorum ki ben bu hastalığı yenecem çünkü beni benden önce düşünen bir doktorum var
Çok teşekkür ederim…
fa...k
Ergün hocamla 6yıl önce karaciğer kisthidatik ameliyatı için tanıştık Allah bin kere razı olsun hastalarına karşı çok acıklayıcı ve anlayışlı.Başarılı ameliyat öyküsü gercekleşti ve devam eden kontrollerim var iyi ki sizinle yollarımız kesişmiş hocam
Çok teşekkür ederim
be...p
Coşkun hocamla iki ay önce tanıştık Okadar ilgili ki ben kalça tümörü ameliyatı oldum ameliyata zor bir ameliyatı ama iki gün sonra ayağa kalktım ve normal hayatıma devam ettim Bitlis’ten çıktık geldik iyi ki Coşkun hocayla tanışmışız böyle değerli hekimler hiç eksilmesin
ediyorum kendisine.kalça tümörü ameliyatı oldum ve ameliyatım çok zor bi ameliyattı ta Bitlis’ten çıktık geldik iyiki gelmişim iki gün sonra ayağa kalktım ve kendisini görmeye gittim herzamaki gibi ilgisiyle yine güler yüzüyle karşıladı .böyle kıymetli hocalarımız hiç eksilmesin
as...a
Coşkun hoca ile esimin 2018 kasım ayında gazi hastanesinde geçirdiği tibia fibula kırığı ameliyatı ile yollarımız kesişti.ameliyat öncesi ve sonrası guleryüzü ve dosthane yaklasimı rahatlatıcı konuşması sayesinde çok rahatladık.başarılı bir ameliyat geçirdik.sonrasinda benim onkoloji hastanesinde tedavimi yaptı.omzumda zedelenme ve menisküs. kendisine sossuz menuniyetimi bildiririm.böyle kaliteli hekimlerimiz iyki var.
2024 yılında burun estetiği ameliyatı oldum. Hiç memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...ı
Ergün hocam'la ilk tanıştığımızdan beri oluşan hasta doktor ilişkisinden gayet memnunum. Karaciğer kist hidatik ameliyatımdaki çaba ve emeklerinden dolayı sonsuz te şek kür lerimi iletiyorum. İyiki varsınız Allah güç kuvvet versin. Daha nice hastalar elinizden şifa bulsun. Saygılarımla
teşekkürler, sağlıklı günler diliyorum
öm...f
Merhabalar ben Asaf
Yaklaşık iki sene önce osteosarkom tanısı konuldu.Van'dan sevkli bir şekilde Coşkun hocanın yanına geldik.Coşkun hoca güler yüzlü kendisine olan güveni vesaire tam olan bir doktordu.Kendisini bir doktordan ziyade bir abi olarak görecek kadar yakın hissettim.Ameliyatta tümörü gayet başarılı bir şekilde temizlediler.3 aylık rutin kontrollerime gidip geliyorum.Kendisi çok başarılı bir doktor,Allah yardımcısı olsun
Doktorumuzla bundan 3 yıl önce yollarımız kesişti. İki dizime de 2 yıl arayla protez takıldı ve gerek ameliyat süresince gerek üçsonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gerek tecrübesi gerekse hastayla olan ilgisi ve güleryüzü doğru doktor seçimi yaptığımızı kanıtlar nitelikteydi.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, İç Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Onkolog, Nükleer Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Dermatolog, Hematolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Göz Doktoru, Gastroenterolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Psikolog, Aile Hekimi, Nörolog, Psikiyatrist, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nefrolog, Kardiyolog.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 508 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akciğer Biyopsisi, Radyofrekanslı Ablasyon, Radyonüklid Tedavi, Eksternal Radyoterapi, X-Ray, Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart), Kriyoablasyon, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Abdominal Ultrasonografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 148 hasta/danışan, Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Demetevler 12. Cad. Yenimahalle şeklindedir.
- Ankara bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri