Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 37 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 5 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 47 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 7 adet nükleer tıp uzmanı, 13 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 30 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 13 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 14 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 15 adet tıbbi patoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara ilinde Demetevler 12. Cad. Yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123360909 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Demetevler 12. Cad., Yenimahalle
  • Diğer (İade)
  • SGK

C

Bir sabah omzumda şiddetli ağrıyla uyandım ve yanlış teşhisler konuldu.Ağrılarım geçmeyince Toraks MRda kürek kemiğimde sarkom izlenmesiyle süreç farklı bir aşamaya geçti.Tümörün yeri operasyonun karmaşıklığı ve mezenkimal kondrosarkom olarak tanımlanan nadir türü nedeniyle süreç çeşitli merkezlerde ileri zamanlara bırakıldı.Bu aşamadan sonra tedavi sürecim doktor Bey tarafından her ihtimal düşünülerek titizlikle hızlı ve planlı şekilde zaman kaybetmeden yürütüldü.Yapılan incelemeler sonucunda skapulektomi uygulandı.Hastalığımla ilgili bilgileri içtenlikle sabırla açıkça güler yüzüyle cevapladı.Coskun Bey’in başarılı cerrahi müdahlesi sayesnde hareket kaybınn öngörülenn altnda kalması benim için süreci daha umut verici hâle getrdi.Ameliyat öncesi tanıdan ve amelyat sonrası dönemdeki süreci yakından özenle takip etmesi sayesinde kolayca yıpranmdan güvnle anlatbildm.Emeğni ne kadar başarılı bi cerrah olduğunu vıcdanını yaklaşımdaki nezaketi üzerimdeki hakkını kelimelerle anlatmam zor

• Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer  •

Ethem hoca ile Ekim 2023 tarihinde babama kolon kanseri teşhisi koyması neticesinde tanıştık. Öncelikle hastalık hakkında bizi bilgilendirdi ve psikolojik olarak rahatlamamızı sağladı. Ameliyatına bizzat girerek hastalıklı bölümü çıkardı. Ameliyat sonrası hastanede yattığımız 12 gün boyunca yakından ilgilendi ve rutin kontrollerde de bizi bilgilendirdi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim.

• Op. Dr. Ethem Oğuz Tarcan Diğer  •

Y

Merhaba…
    Mide bulantısı ve istifra şikayetimle gittim yapılan testler ve radyolojik muayeneler sonucu mide kanseri olduğumu öğrendim çok üzüldüm ama şanslıydım çünkü Op..Dr. Ergün Yüksel benim doktorum hastalığımı erken teşhis etti çok şükür ki diğer organlarıma sıçramamış inanıyorum ki ben bu hastalığı yenecem çünkü beni benden önce düşünen bir doktorum var

Çok teşekkür ederim…

Ergün hocamla 6yıl önce karaciğer kisthidatik ameliyatı için tanıştık Allah bin kere razı olsun hastalarına karşı çok acıklayıcı ve anlayışlı.Başarılı ameliyat öyküsü gercekleşti ve devam eden kontrollerim var iyi ki sizinle yollarımız kesişmiş hocam

Çok teşekkür ederim

Coşkun hocamla iki ay önce tanıştık Okadar ilgili ki ben kalça tümörü ameliyatı oldum ameliyata zor bir ameliyatı ama iki gün sonra ayağa kalktım ve normal hayatıma devam ettim Bitlis’ten çıktık geldik iyi ki Coşkun hocayla tanışmışız böyle değerli hekimler hiç eksilmesin

ediyorum kendisine.kalça tümörü ameliyatı oldum ve ameliyatım çok zor bi ameliyattı ta Bitlis’ten çıktık geldik iyiki gelmişim iki gün sonra ayağa kalktım ve kendisini görmeye gittim herzamaki gibi ilgisiyle yine güler yüzüyle karşıladı .böyle kıymetli hocalarımız hiç eksilmesin

• Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer  •

Coşkun hoca ile esimin 2018 kasım ayında gazi hastanesinde geçirdiği tibia fibula kırığı ameliyatı ile yollarımız kesişti.ameliyat öncesi ve sonrası guleryüzü ve dosthane yaklasimı rahatlatıcı konuşması sayesinde çok rahatladık.başarılı bir ameliyat geçirdik.sonrasinda benim onkoloji hastanesinde tedavimi yaptı.omzumda zedelenme ve menisküs. kendisine sossuz menuniyetimi bildiririm.böyle kaliteli hekimlerimiz iyki var.

• Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer  •

2024 yılında burun estetiği ameliyatı oldum. Hiç memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum.

• Doç. Dr. Ümit Tuncel Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ergün hocam'la ilk tanıştığımızdan beri oluşan hasta doktor ilişkisinden gayet memnunum. Karaciğer kist hidatik ameliyatımdaki çaba ve emeklerinden dolayı sonsuz te şek kür lerimi iletiyorum. İyiki varsınız Allah güç kuvvet versin. Daha nice hastalar elinizden şifa bulsun. Saygılarımla

teşekkürler, sağlıklı günler diliyorum

Ö

Merhabalar ben Asaf
    Yaklaşık iki sene önce osteosarkom tanısı konuldu.Van'dan sevkli bir şekilde Coşkun hocanın yanına geldik.Coşkun hoca güler yüzlü kendisine olan güveni vesaire tam olan bir doktordu.Kendisini bir doktordan ziyade bir abi olarak görecek kadar yakın hissettim.Ameliyatta tümörü gayet başarılı bir şekilde temizlediler.3 aylık rutin kontrollerime gidip geliyorum.Kendisi çok başarılı bir doktor,Allah yardımcısı olsun

• Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer  •

Doktorumuzla bundan 3 yıl önce yollarımız kesişti. İki dizime de 2 yıl arayla protez takıldı ve gerek ameliyat süresince gerek üçsonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gerek tecrübesi gerekse hastayla olan ilgisi ve güleryüzü doğru doktor seçimi yaptığımızı kanıtlar nitelikteydi.