Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 37 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 5 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 47 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 7 adet nükleer tıp uzmanı, 13 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 30 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 13 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 14 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 15 adet tıbbi patoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara ilinde Demetevler 12. Cad. Yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123360909 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Demetevler 12. Cad., Yenimahalle
  • Diğer (İade)
  • SGK

Merhaba ben Erzurum dan Cihangir Hocamıza 26 mart 2026 da ameliyat oldum ve ilgisi deneyimi alakası ve sonrası takibinden çok memnun kaldım Ekibiyle çok çok iyi daha sonrası onkoloklar radyologların ilgisi ve 3 katta yatışta ki doktorların hemşirelerin ilgisi takibi çok iyiydi Sadece hastane fiziki şartları biraz eski fakat yenisi yanında yapılıyor.

• Prof. Dr. Cihangir Özaslan Diğer  •

Beliz hocam benim bu zamana kadar tedavisinden en verim aldığım doktor. Akne ve iz konusunda tedavisi sert gelebilir ama direkt çözüme yönelik.

• Uzm. Dr. Beliz Durmuş Diğer  •

Sayın Dr.Aysegül Kalyon hanımı tanıyalı 2 yıl oldu.Aldigim kemoterapi döneminde mide şikayetiyle gitmiştim.Bütun sorularıma ayrıntılı cevaplar vererek gerekli tetkiklerin yapılması için yönlendiren ayrıca Hasta pisikolojisini iyi yöneten narin,nezih bir insan görevine ve insana değer veren.Odasina girdiğimde huzur bulduğum saygıdeğer kıymetli doktorlarımizdandir.Hastasını dinleyip karşılıklı diyalog kurarak çözüm odaklı görev yapmaktadır.Çook memnun kaldım Allah kendisinden ve yetiştiren ailesinden razı olsun.

• Uzm. Dr. Ayşegül Kalyon Diğer  •

30 Mart Pazartesi günü Onkoloji Hastanesinde Coşkun hocamız annemin ayağının altında bulunan Sinir Kılıfı Tümörü(schwannoma) ameliyatını yaptı. Ameliyattan önceki görüşmemizde mr röntgen bütün belgeleri detaylıca inceledi ve bize de hasta yakını olarak bolca açıklama yaptı. Coşkun Hoca ile görüşmeden önce çok stresli ve korkuyorduk fakat bize verdiği güven annemin de sürece hızlıca alışmasını ve adapte olmasını sağladı. Çok hızlı bir şekilde biyopsi yapıldı ve ameliyata karar verdi. Annemin ameliyatının üzerinden 3 hafta geçtiğinde yeniden görüştük güleryüzü ile bizi karşıladı ve muayene etti. İyi ki Coşkun hocamız ile yollarımız kesişti iyi ki annemin ameliyatını yaptı içimiz bütün süreç boyunca çok rahattı daha önce karşılaştığımız doktorlar gibi kaba ve tahammülsüz değildi korkumuzu ve endişemizi anlayışla karşıladı sorduğumuz sorulara çok detaylı bilgiler verdi.

Z

Ergün Hocamıza ilk olarak safra kesesi ile ilgili yaşadığımız sorunlar nedeniyle başvurduk. Kendisine duyduğumuz güven sayesinde sonrasında da ailecek farklı sebeplerle muayene olmaya devam ettik. Annemin safra kesesi ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi.
    Bu süreçte gösterdiği ilgi, yaklaşım ve emeğinden son derece memnun kaldığımızı belirtmek isteriz. Ellerinin dert görmemesini diliyoruz.
    Minnettarız.
    Saygılarımızla.

• Op. Dr. Ergün Yüksel Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

Bir ay önce açık safra kesesi ameliyatı oldum.Özgür Hoca ameliyat olmadan önce tüm riskleri ihtimalleri tek tek benimle konuştu.Safra kesem alındı poliplerle beraber zor bir ameliyatı çok kolay şekilde sonuçlandırdı bir aydır da hiç bir sıkıntım olmadı. Ameliyattan sonra da hastane kaldığım sürece kendisi gelip bizzat ilgilendi alanında çok başarılı,güler yüzlü,ilgili bir doktor iyi ki bu operasyonu onunla beraber geçirmişiz.İşinde elinden gelenin fazlasını yapıyor gerçekten nadir bulunan kusursuz hocalardan onun verdiği güven sayesinde hiç tereddüt bile duymuyorsunuz

• Op. Dr. Özgür Albuz Diğer  •

11 şubatta Hellux vegus ameliyatı oldum. Coşkun hocamızın yaptığı ameliyat çok başarılı geçti. Gerçekten ilgili ve güler yüzlü bir hoca kendisi.

K

Ergenlik dönemimde göğsümde çıkan yaklaşık 9 cm’lik bir kitle nedeniyle ameliyat oldum. Bu süreçte hem sağlık hem de görüntü açısından çok endişeliydim. Ergün Hocam başından sonuna kadar çok ilgili, açıklayıcı ve güven vericiydi. Ameliyatım çok başarılı tamamlandı üzerinden 5 ay geçti ve hiçbir iz kalmadı; göğsümün görünümü beni çok mutlu ediyor. Gerçekten hem bilgisi hem de ilgisiyle, adeta şifayla kutsanmış ellere sahip bir doktor. Bu süreci yaşayacak herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Op. Dr. Ergün Yüksel Diğer  •

Coşkun hocam iyiki tanımışım sizi kalça protezi ameliyatı oldum çok memnun kaldım.Ağrı sızı çekmeyin varsa sorununuz adres belli Coşkun hoca ve ekibi bir numara.

• Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer  •

Aralık 2024 meme ca tanısı konuldu. Araştırmalarım sonucu birçok meme cerrahi uzmanından (özel ve devlet) görüş aldım, fakar lütfü hoca o kadar kendinden emin ve net bilgiler verdi ki dolayısıyla ameliyatımı mayıs 2024 de kendisi ve ekibi yaptı. Çok memnun kaldım. tedavim etlik şehir hastanesinde devam ediyor her şey yolunda ve senkronize ilerliyor. Ekibide şüpheye yer vermiyor. Şükranlarım Lütfi hocama ve etlik şehir hastanesi onkoloji bölümü.

• Op. Dr. Lütfü Doğan Diğer  •