Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 37 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 5 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 47 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 7 adet nükleer tıp uzmanı, 13 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 30 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 13 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 14 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 15 adet tıbbi patoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara ilinde Demetevler 12. Cad. Yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123360909 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Demetevler 12. Cad., Yenimahalle
  • Diğer (İade)
  • SGK

Y
    Op. Dr. Ergün Yüksel Meme Biyopsisi

Ergün hocam ile eşimin annedeki CA öyküsünden kaynaklı meme biyopsi operasyonu için kontrol ve takipleri aşamasında tanıştık. Bizi süreçle ilgili açıklayıcı bilgilerle rahatlatıp aydınlatırken, ilgi ve alakası ile güven ve huzur verdi. Sonuçlarımız temiz çıktı ve tahminlerinde yanıltmadı Ergün hocamız. Kesinlikle tavsiye edilebilir bir hekim bir cerrah olduğunu teyit ederim.

Op. Dr. Ergün Yüksel

Teşekkür ederim…

Prof. Dr. Bahadır Çetin Diğer

Annemin ilk görüşte büyük bir güvenle inandığı sevdiği ve meme kanseri illetin den kurtaran doktorumuz Rabbim de sizi sevdiklerinize bağışlasın ayağınıza taş degmesin

Y
    Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Coşkun hocama, Hastene doktorlarımızdan bir hocamın tavsiyesiyle gittik. Omuz yırtığı için Coşkun hocam ne yapılması gerektiğini ve nasıl hareket edilmesi gerektiğini çok iyi bilen, hem kontrol ve tedavi sürecinin hepsinde hastayla birebir ilgilenen ilgisini eksik etmeyen ve güleryüzlü bir doktordur. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Parçalı ayak bileği kırığımda hocam ilgi ve alakasıyla , açıklamalarıyla bizleri rahatlattı. Zor bir kırık olmasına rağmen başarılı bir operasyon ile eski sağlıma kavuşturdu. Ameliyat sonrasında ki süreçlerde de sürekli kontrollerde vs. İlgi alakasını eksik etmedi. Çok memnun kaldığımız ve her zaman tavsiye edebileceğimiz profosyonel bir kişilik.

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Hocam oğlumun ayak bileğinin kırılmasın da çıkması operasyonunda engin tecrübeniz ve harika insanlığınızla bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan başarılarınızın devamını diliyorum.

Op. Dr. Ergün Yüksel Diğer

Merhabalar ergün hocamı ben 2022 de arkadaşımın amcası olarak tesadüf tanıdım emin olun abartmadan anlatacağım başımdan geçenleri göbek fıtığı ameliyatı oldum gerçekten işinin ehli güzel operasyon yaptı ameliyat sonrası ilgisi mükemmeldi şuan fıtıktan eser kalmadı istediğim gibi ağırda kaldırıyorum ağrı sızı yok buradan çok selam ederim kendisine düşünmeden ergün hocayı tercih edebilirsiniz pişman olmazsınız....

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

3 Şubat 2025 tarihinde annemin humerus üst uç (parçalı) kırık ameliyatını yaparak,güler yüzü, üstün başarısı, her şeyden öte efendiliği ile ömrümüz boyunca iyi dileklerimizle anacağımız doktorumuz.Ayağına taş,gözüne yaş değmesin.

Dr. Çelebi Erdoğan Diğer

Apandisit şikayeti ile avile başvurdum. Dr gayet açıklayıcı, bilgili,alakalı bir dr. Yanısıra çok içten yıllardır doktorummuş gibi hissettirdi. Çok memnun kaldım . Başarılarının daim olması dileğiyle

O

Merhaba,
    Sizin gibi bir doktora rastlamak büyük bir şans ve ayrıcalık. Poliklinik sürecimden ameliyatıma kadar geçen sürede göstermiş olduğunuz ilgi, titizlik ve profesyonellik için size en derin şükranlarımı sunuyorum.
    Hastalığım, ayağımda başlayan şişlik ve ağrıyla kendini gösterdi. Zamanla yürümekte zorlanmaya başladım ve günlük hayatımda büyük sıkıntılar yaşadım. Doğru teşhisiniz ve yönlendirmeleriniz sayesinde tedavi sürecine güvenle adım attım.
    Hem bilgeliğiniz hem de insanlığınız sayesinde, sağlık sürecimi güvenle ve huzur içinde geçirdim. Tedavi sürecinde hastalarınıza gösterdiğiniz güler yüz, sabır ve içtenlikle, sadece harika bir doktor değil, aynı zamanda insan sağlığına adanmış gerçek bir hekim olduğunuzu kanıtlıyorsunuz.
    Ameliyatımın başarılı geçmesi ve sonrasındaki iyileşme sürecinde verdiğiniz destek sayesinde bugün çok daha sağlıklı ve huzurluyum. Sizin gibi değerli hekimlerin varlığı, hastalar için büyük bir şans.
    Size ve ekibinize minnettarım. İyi ki varsınız!

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Çoşkun hocamdan Allah razı olsun hem ameliyat sürecimde hem de sonrasında çok güzel bir şekilde ilgilendi her zaman yardımcı olmaya çalıştı. Ayak bileğimde kıkırdak kırığı vardı ve yaşım genç o yüzden ameliyat sürecinden korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı iyi ki çoşkun hocayla tanıştım ameliyat iyi geçti şimdi gayet iyiyim süreci uzaktan takip ediyoruz ve çok yardımcı oluyor. Ekibi ve kendisi çok titizlikle ilgilendiler çok profesyonel bir doktor Allah razı olsun.