- Ana Sayfa
- Etimesgut
- Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi
Selvi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri -Ankara
Hakkımızda
Selvi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, 2006 yılından bu yana özel gereksinimli çocuklara ve bireylere yönelik eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri yürütmektedir.
Merkezimizde dil ve konuşma terapistleri, odyologlar, psikologlar ve uzman öğreticiler görev yapmaktadır. Eğitim ve destek süreçleri bireysel değerlendirme sonuçlarına göre planlanmaktadır.
Hizmet Alanları
Merkezimizde aşağıdaki alanlara yönelik değerlendirme ve eğitim çalışmaları yapılmaktadır:
Özgül öğrenme güçlüğü
Hafif düzeyde zihinsel yetersizlik
Oyun terapisi uygulamaları
Psikolojik ve eğitsel değerlendirme testleri
Özgül Öğrenme Güçlüğü Çalışmaları
Disleksi, disgrafi ve diskalkuli alanlarında yapılandırılmış eğitim programları uygulanmaktadır. Eğitim planlamaları bireysel ihtiyaçlara göre düzenlenmektedir.
Kullanılan programlardan bazıları:
Disleksi Müdahale Programları
Fotoğrafik Tanıma Temelli Okuma Yöntemi
Okuduğunu Anlama Programları
Fonolojik Temelli Yazma Çalışmaları
Matematik becerilerine yönelik yapılandırılmış eğitim programları
Dikkat Alanında Çalışmalar
Dikkat alanına yönelik değerlendirme süreçlerinde standart ölçme araçları kullanılmaktadır. Eğitim planlamaları bireysel değerlendirme sonuçlarına göre düzenlenmektedir.
Okul Öncesi Çalışmalar
Okul öncesi dönemde gelişimsel değerlendirme ve erken okuryazarlık alanlarına yönelik çalışmalar yürütülmektedir. Program içerikleri değerlendirme sonuçlarına göre planlanmaktadır.
Otizm Spektrum Bozukluğu Alanında Çalışmalar
Otizm spektrum bozukluğu alanında Floortime, ABA ve ergoterapi temelli eğitim uygulamaları bireysel değerlendirme doğrultusunda planlanmaktadır. Aile bilgilendirme süreçleri yürütülmektedir.
Psikolojik ve Eğitsel Değerlendirme Testleri
Merkezimizde çeşitli psikolojik ve eğitsel ölçme araçları uygulanmaktadır. Bunlar arasında:
WISC-IV, WISC-R
Stanford-Binet
MOXO Dikkat Testi
LD Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
AGTE
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Diğer gelişimsel değerlendirme testleri
Her birey için bireyselleştirilmiş eğitim programı (BEP) planlaması yapılmaktadır.
Selvi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri -Ankara
Telefon Numarası
Bağlantılar
tu...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Telefon numarası doğrulandı
Telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Randevu doğrulandı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Aselya hocam 3 yaşındaki kızımın ilk defa aile bireylerinin dışında başkasıyla iletişim kurabilmesinde bize çok yardımcı oldu.Derslerimiz halen devam etmektedir.Bizim gibi konuşmada gecikme ve duymada eksikligi olan çocukların adapte olmasında cok katkısı bulunmaktadır.
Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi, Etimesgut şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi, Etimesgut şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Dil ve Konuşma Terapisti, Odyolog.
Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi, toplam 45 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi.
Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi nerede?Ankara Selvi Rehabilitasyon Ve Eğitim Merkezi adresi Bağlıca Mahallesi Şht. Harun Turak Caddesi No:1/A Etimesgut şeklindedir.
- Etimesgut bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
- Etimesgut Konuşmada Zorluk
- Etimesgut Anlamada Zorluk
- Etimesgut Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
- Etimesgut Disleksi
- Etimesgut Disleksi (Okuma Bozukluğu)