Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6, Ataşehir 34758
İLK MUAYENE DİYE GİTTİM DİŞİME YARIM SAATTEN KANAL TEDAVİSİ VE DOLDU YAPTI 1 AYSONRA AGRI İLE GİTTİM BENİMLE ALAKASI YOK YANDİŞ ÇÜRÜMÜŞTÜR DEDİ AZARLADı HALEN RAHATSIZIM
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
kü...
Çok büyük korkularla gittim kendisine sabahda zaten geç kaldım onun stresi, diş çekimi korkusu, dokunsalar agliycak durumdaydım. Ama kendisi çok iyi kalpli bir doktor. Geç kalmama rağmen beni aldı. Hiçbir şekilde söylenmedi bile. Zaten utana sıkıla gitmiştim geç kaldığım için. Dişimi çekmek için iğne yaptı onun acısını bile hissetmedim. Daha sonra üst arka dişimi çekmesi 2 dakika bile sürmedi, ne bir ağrı ne bir acı, hicbirsey hissetmedim. Bitti diyince çok şaşırdım. Herşeyi tek tek anlattı, ne yapmam gerektiğini, çekerken bilgi verdi. Çok ilgili çok iyi kalpli bir doktor. Ömrüm boyunca kendisine dua edeceğim. Böyle iyi doktorların olması çok güzel. Çok profesyonel, çok iyi, çok güler yüzlü, çok pozitif
ka...ş
Benim ve tüm aile bireylerimin diş hekimi. Hem işinde çok iyi hem de kendisi çok tatlı birisi. Hastalarına çok sıcak kanlı yaklaşıyor uzun uzun ve net bir şekilde açıklamalar yapıyor. İşlem yaparken süreç hakkında bir yandan da bilgi veriyor.
oz...z
Diş çekimi için kendisine gittim. Çok ilgilendi. Kısa sürede ağrısız sızısız dişimi çekti. İşinin ehli ve çok iyi bir doktor. Sırf bu yorumu yazmak için siteye üye oldum kendisine başarılar dilerim.
tu...
Nazan hocamla, eşimin komple ağzındaki kaplamaları değişmesi ve tedavisi sayesinde tanıştık
Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki karşımıza Nazan hocayı çıkarttı, eşim çok memnun , Nazan hocamın ellerine sağlık
di....
Hayatımın en stresli randevusu olan 20lik çekimine tek başıma gittim. İlk randevuda emin ellerde olduğumu anlamıştım ama bugün çekim öncesi ve anında benimle konuşması, yatıştırması, sohbet etmesi, canım falan demesi, beni resmen abla gibi sardı Fatma Hanım. Elinin hafifliği de cabası. Kapıdaki abinin egosunun zerresi bile yok kendisinde. Meslek hayatında yolu açık olsun, tüm güzellikler onun olsun.
to...y
Muhteşem bir hekim! 20’lik dişlerim için kendisine gittim.
d....k
Pınar hanım çok iyi bir doktor 2 tane yirmilik dişimi çektirdim kendisinde hatta bu yorumu yazarken birini çektirdim eve geldim kelimeler yetmez böyle doktor asla bulunmaz hiç terredutunuz olmasın herseyi anlatarak yapıyor Allah razı olsun kendisinden
i̇...m
Fatma Hanım 1 adet gömülü 20lik 1 adette 20lik dişimi çekti. İlk gittiğimde 20lik dişimi çok kısa sürede ağrısız sızısız çekti diğer diş içinde randevu için gün verdi. Kendisinin stres yönetimi gerek konuşması ve yapacağı her işi anlatmasıyla mükemmel bir hekim. 2 yıla yakındır sürekli vazgeçtiğim dişi sonunda çektirdim. Başarılarının devamını dilerim. Gönül rahatlığıyla gözünü kapalı gidip dişinizi çektirebilirsiniz.
d.....
Fatma Hanım’a 4 adet sinire yakın gömülü 20lik dişimi aldırdım. İşlem esnasında sürekli beni rahatlatacak şeyler söyledi. Yapacağı işlemleri önceden anlattı korkmamam için. Ve sinir hasarı vs. yaşamadım oldukça hassas işlemler yaptı. Çok değerli, kibar ve işini çok iyi yapan bir hekim . Gerçekten buradaki yorumlardan daha fazlası kendisi. Ülkemizde böyle hekimlerin olduğunu bilmek beni çok sevindirdi.
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Periodontolog.
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 82 hasta/danışan, Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi nerede?Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresi Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6 Ataşehir şeklindedir.