Hakkımızda

Avicenna Kartal Umut Hastanesi kadrosunda;
Avicenna Kartal Umut Hastanesinde 9 yenidoğan yoğun bakım küvözü, 9 yetişkin yoğun bakım yatağı olmak üzere 58 yatak bulunmaktadır. kadrosunda 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 3 adet anestezi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji uzmanı,1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet psikolog, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı,1 adet biyokimya uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, 1 adet diyetisyen bulunmaktadır. Avicenna Kartal Umut Hastanesi İstanbul ilinde Petrol İş mahallesi Üsküdar Cad. No:45 Kartal adresinde bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi
Cihazlar
  • Eko
  • Ekg
  • Ultrason

Doktor: Op. Dr. Birsen Tursun Gebe Takibi

Harika ötesi bir doktor birsen hanım kızımı 2014 yilinda sezeryanla dogum yaptim hic agrim sancim olmadı..şuan ikinci gebeligimi yaşıyorum ve yine doktorum birsen hanıma gidiorum çok güler yüzlü bir doktor ...

Doktor: Op. Dr. Birsen Tursun Diğer

kadın hastalıkları sürecimde beni çok iyi yönlendiren harika bir uzman doktor korkulu sürecimde bana hertürlü desteği sağladı daha önceki raporlarımı açıp incelemesi güler yüzü tatlı gülüşü Allah hep yüzünüzü güldürsün Birsen hanım sayenizde hayatım düzene girdi

Doktor: Uzm. Dr. Mertol Bulur Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi

Mertol bey son derece insancıl ilişki kurarak muayene başlayan, kötü duygu yüklemesi yapmadan bilimsel bilgiler ışığında açıklamalar yaparak hastanın anladığı dilden durumu izah eden, gerçeklikten kopmadan hastaya makul tedavi önerileri sunan espirili ve alanında uzman bir doktordur. Eşim, babam diyabeti için gidiyor, annem kortizol düşüklüğünden dolayı takip altında. Moral değerlerini yükselterek tedaviye başlayan doktorun yazdığı ilaçlar anında etkisini gösterir, iyi ki Mertol Bey e gelmişiz dedirtir.

Doktor: Uzm. Dr. Mertol Bulur Randevu

Kendisine yaptığım araştırmalar sonucunda alanında çok iyi olduğunu duymamız sebebiyle gittik. Tiroitle ilgili olan problemimizi anında teşhis edebildi ve daha önce aldığımız yanlış tedavilerden kurtulmamızı sağladı. Daha önce bu konuda çok doktor gezmemize rağmen bu kadar hızlı sonuç almamıştık. Tedavi sürecindeki desteği ve ilgisi de ayrı olarak süreci çok kolaylaştırıyor. İyi ki Mertol Hocayı tercih etmişiz.

Doktor: Uzm. Dr. Kerim Nurihaliçi Nöroloji Randevusu

Tedavime çok büyük katkı sağladı teşekkür ederim doktor beye ileri boyutta yüz felci geçirmiştim emg çekimi yapıldı gayet herşey güzel gitti teşekkür ederim

Doktor: Uzm. Dr. Kerim Nurihaliçi Normal Randevu

1 ay önce Almanyadan kerim bey için geldim . huzursuz bacak sendromu ve unutkanlık problemlerim vardı. Doktor bey tedavi süreci hakkında bana bir den fazla bilgi verdi ilgi ve alakası için teşekkür ederim . ilaç tedavimden çok memnun kaldım..

Doktor: Uzm. Dr. Kerim Nurihaliçi Nöroloji Randevusu

Doktor bey epilepsi konusunda çok iyi tedavime çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim güler yüzünüz için

Doktor: Op. Dr. Ömer Faruk Kayıkçı Diğer

Bu doktorda kıl dönmesi ameliyatı oldum ve tekrar etti bu sefer doğal sünger koyma yöntemiyle (sürekli olarak süngeri çıkarıp yıkayıp yara yerine geri koyma) acılı bir tedavi süreci geçirdim ve yine geçmeyince başka bir hastaneye gittim kolonoskopi ve hastalığın seyri sonucu olarak chron teşhisi yapıldı.Yani Ömer Faruk beyin uyguladığı bu süreç sonuçsuz kaldı ve fistülüm tekrar etti arttı.

Doktor: Op. Dr. Emine Esra Asfuroğlu Göz Hastalıkları Randevusu

Muayeneye önceki taktığım lenslerimde kuruluk için gitmiştim. Muayene birkaç dakikayı geçmedi. Sorularım yanıtsız bırakıldı. İki farklı lens markası kullanmam için verildi. Göz kuruluğum için damla reçetesi yazıldı.İki markadan da memnun kalmadım. Göz kuruluğum geçmedi.

Doktor: Uzm. Dr. Mertol Bulur Randevu

Mertol Bey'e yaklaşık 2.5 sene önce, Özel Avicenna Umut Hastanesi Kartal şubesinde tiroid ve prolaktin ile ilgili şikayetlerim için gitmeye başladım. Uyguladığı tedavi yöntemleri ve takibi sayesinde problemlerim kısa sürede çözüldü. Eşim de diyabet ve kolesterol şikayetleriyle Mertol Bey'e başvurdu. Kontrollerimize aksatmadan devam ediyoruz. Kendisinin uzmanlık alanı ile ilgili bir şikayetimiz olduğunda başka bir hekime görünmek aklımıza bile gelmiyor. Hastalarına yaklaşımı ve işindeki uzmanlığı dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum.

İletişim

Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal 34862
Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, ... Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Şeker Sigorta, Inter Partner Assistance, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Sigorta, SGK, Ace European Sigorta
İlgili aramalar