Avrupagöz Elazığ
Avrupagöz Elazığ
Sürsürü Mah. Malatya Cad. No:1, Elazığ 23040
on...ş
Astigmat ve miyop sorunu için gittim güler yüzlü hastası ile yakınen ilgilenen saygı değer bir doktor yaptığı lazer ameliyatı sayesinde görüşüm çok iyi oldu. Ameliyat sırasında hiç bir sorun yaşamadım. Cevremdekilerin önerisiyle tanıştım iyiki tanımışım
b....y
Bir sporcu olarak gözlükten çok çektim, çocukluğumdan beri gözlük ve lenslerle idare ediyordum. En son çareyi Sn. Mehmet Kaan Kaya hocama başvurarak buldum, kendisi gayet güler yüzlü ve ilgili bir doktor 4.00 ve 3.25 miyopum kendisinin sayesinde düzeldi. Aklımdaki tüm soruları eksiksiz cevapladı bu süreçte sorunun olursa gel dedi gidincede ilgilendi, Allah kendisinden razı olsun Alanında çok iyi ve uzman bir doktor.
el....
A dan z ye her şeyiyle memnun kaldım sermal hocaya 5 Mayıs tarihinde excimer lazer işlemi yaptırdım şu an ki süreçte görüşüm çok çok iyi gözlerim yeniden dünyaya açıldı desem yeridir onun dışında randevu başlangıç süresinden operasyon sonrası kontrollere kadar çok çok memnun kaldım kendilerinden bana bu kadar güzel bir duyguyu yeniden yaşattığı ve ilgisi için başta doktor beye be tüm ekibe minnet doluyum
Merhaba, Sermal Hoca’da exzimer göz ameliyatı oldum. Şu an bir ay olacak ve çok memnunum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ayrıca ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım
mu...u
Babaannemi her iki gözü için katarakt teşhisi koydu daha az katarakt olan gözünü ameliyat etti üç yıl önce iyi gözü kaybettik kötü gözüde kapanmak üzere sonradan başka hekime gittiğimizde hücre sayımı yapılmadan ameliyat yapılmış diğer gözüne de yapılamaz dendi şimdi ameliyat olan göz yüzde yüz görmüyor diğer gözde katarktan daha çok kapandı bundan sonra hayat onun için çok daha zor
d.....
Sermal beyde göz çizdirme işlemi yaptırdım. Çok memnun kaldım şuan net görebiliyorum. İlgisi süreç hakkındaki bilgilendirmesi çok iyiydi.
çi...
Sermal hocadan excimer lazer ameliyatı oldum ameliyatım çok başarılı geçti hiç sorun olmadı görme sorunum çözüldü şu an çok net görüyorum çok kısa bir sürede iyileştim çok memnun kaldım.Gerek doktorumuzdan gerek çalışanlarından çok memnun kaldım .
a....t
Güleryuzlu, enerjik ve ilgili bir hocamız eşimin no touch smart lazer ameliyatıni yaptı çok memnun kaldık.
ay...e
Mehmet bey. İŞİNDE cok profesyonel cok ılgılı bır Doktor... Goz cızdırme ameliyatını yaptı. Tesekkur ederım hersey için.
Avrupagöz Elazığ, Elazığ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Avrupagöz Elazığ, Elazığ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Avrupagöz Elazığ hangi hizmetleri sağlıyor?Avrupagöz Elazığ, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Tam Kan Sayımı-Hemogram, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Preoperatif Değerlendirme, Mikrovasküler Oklüzyon, Blefaroplasti, Retina Dekolmanı Düzeltimi, Botulinum Toksini Tip A, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Katarakt Ameliyatı, Blefarospazm Tedavisi.
Avrupagöz Elazığ adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Avrupagöz Elazığ DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Avrupagöz Elazığ kurumundan nasıl randevu alabilirim?Avrupagöz Elazığ bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Avrupagöz Elazığ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Avrupagöz Elazığ kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Avrupagöz Elazığ ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Avrupagöz Elazığ hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta/danışan, Avrupagöz Elazığ hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Avrupagöz Elazığ nerede?Avrupagöz Elazığ adresi Sürsürü Mah. Malatya Cad. No:1 Elazığ şeklindedir.