Göz doktoru

Elazığ 1 adres

Sürsürü Mah. Malatya Cad. No:1, Elazığ 23040

O

Astigmat ve miyop sorunu için gittim güler yüzlü hastası ile yakınen ilgilenen saygı değer bir doktor yaptığı lazer ameliyatı sayesinde görüşüm çok iyi oldu. Ameliyat sırasında hiç bir sorun yaşamadım. Cevremdekilerin önerisiyle tanıştım iyiki tanımışım

• Uzm. Dr. Sermal Arslan Lasik  •

Bir sporcu olarak gözlükten çok çektim, çocukluğumdan beri gözlük ve lenslerle idare ediyordum. En son çareyi Sn. Mehmet Kaan Kaya hocama başvurarak buldum, kendisi gayet güler yüzlü ve ilgili bir doktor 4.00 ve 3.25 miyopum kendisinin sayesinde düzeldi. Aklımdaki tüm soruları eksiksiz cevapladı bu süreçte sorunun olursa gel dedi gidincede ilgilendi, Allah kendisinden razı olsun Alanında çok iyi ve uzman bir doktor.

• Uzm. Dr. Mehmet Kaan Kaya Diğer  •

A dan z ye her şeyiyle memnun kaldım sermal hocaya 5 Mayıs tarihinde excimer lazer işlemi yaptırdım şu an ki süreçte görüşüm çok çok iyi gözlerim yeniden dünyaya açıldı desem yeridir onun dışında randevu başlangıç süresinden operasyon sonrası kontrollere kadar çok çok memnun kaldım kendilerinden bana bu kadar güzel bir duyguyu yeniden yaşattığı ve ilgisi için başta doktor beye be tüm ekibe minnet doluyum

• Uzm. Dr. Sermal Arslan Lasik  •

Merhaba, Sermal Hoca’da exzimer göz ameliyatı oldum. Şu an bir ay olacak ve çok memnunum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ayrıca ilgi ve alakasından dolayı çok memnun kaldım

• Uzm. Dr. Sermal Arslan Diğer  •

Babaannemi her iki gözü için katarakt teşhisi koydu daha az katarakt olan gözünü ameliyat etti üç yıl önce iyi gözü kaybettik kötü gözüde kapanmak üzere sonradan başka hekime gittiğimizde hücre sayımı yapılmadan ameliyat yapılmış diğer gözüne de yapılamaz dendi şimdi ameliyat olan göz yüzde yüz görmüyor diğer gözde katarktan daha çok kapandı bundan sonra hayat onun için çok daha zor

• Uzm. Dr. Mehmet Kaan Kaya Diğer  •

Sermal beyde göz çizdirme işlemi yaptırdım. Çok memnun kaldım şuan net görebiliyorum. İlgisi süreç hakkındaki bilgilendirmesi çok iyiydi.

Ç

Sermal hocadan excimer lazer ameliyatı oldum ameliyatım çok başarılı geçti hiç sorun olmadı görme sorunum çözüldü şu an çok net görüyorum çok kısa bir sürede iyileştim çok memnun kaldım.Gerek doktorumuzdan gerek çalışanlarından çok memnun kaldım .

• Uzm. Dr. Sermal Arslan Diğer  •

Güleryuzlu, enerjik ve ilgili bir hocamız eşimin no touch smart lazer ameliyatıni yaptı çok memnun kaldık.

• Uzm. Dr. Mehmet Kaan Kaya Diğer  •

Mehmet bey. İŞİNDE cok profesyonel cok ılgılı bır Doktor... Goz cızdırme ameliyatını yaptı. Tesekkur ederım hersey için.