Psikiyatrist daha fazla

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Bağdat Psikiyatri ve Psikoterapi Klinigi, ruh sağlığı ve hastalıkları konusunda hizmet vermek üzere Ekim 2018'de, Psikiyatri Uzmanı Doktor Damla Tokaç Bostancı tarafından kurulmuştur.
Kliniğimizde, erişkin ve, çocuk - ergen ruh sağlığı alanında çalışmalarımız sürmektedir.
Aile ve Çift terapisi, Cinsel terapiler, Bireysel psikoterapi, Alkol ve Madde Bağımlılığı tedavisi, EMDR , Çocuk ve Ergen psikoterapisi ve diğer psikiyatrik hastalık ve bozuklukların tedavisi yürütülmektedir.
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bilgisayarlı MOXO testi, idrarda uyuşturucu madde tarama testleri, mental gelişim (zekâ) testleri, ilaç farmakogenetiği testi, MMPI ve Rorschach gibi kişilik ve patoloji tarama testleri yapılmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Bağdat Caddesi No:201 İkar Plaza Daire:5 Kat:2 Çiftehavuzlar, Kadıköy 34728
  • Diğer (İade)

C

Oğlum R harflerini çıkartmada zorlanıyordu.Yaren hanımla tedavi oldu.6 seans sonunda tedaviyi bitirdik.Yaren hanim inanılmaz ilgili,cana yakın ve kesinlikle cocuk dili ve ruhundan anlayan,son derece ilgili biri.Biz bu seanlar sonunda cok memnun kaldık çevreme ve yakınlarıma memnuniyetle tavsiye ederim.

• Dkt. Yaren Aslan Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

DEHB olduğumu 2 doktor sonrasında Damla hanım ilk seansta tanıyı buldu ve sağladığı tedavi hayatımı yeniden şekillendirmeme çok iyi geldi tavsiye ederim kesinlikle Damla hanım .

• Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

Damla Hanım'a bir tanıdığım vesilesiyle, eşimle birlikte evlilik problemleri nedeniyle başvurduk. Eşimle neredeyse boşanma evresindeydik ve son çare bir de çift terapisini denemiş olalım ve boşanacaksak öyle boşanalım motivasyonuyla tedaviye başladık. Damla Hanım'ın olaylara yaklaşımı, bizim göremediğimiz kısımları aralama şekli o kadar iyi geldi ki, tedavinin 2. yılındayız ve evliliğimiz öncesine göre çok daha iyi, anlayışlı, birbirimizi duyarak, dinleyerek ilerliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Damla Hanım’a kaygılarım ve korkularım yüzünden başvurmuştum. Tedavideki yaklaşımı, uygulamaları oldukça rahatlatan ve insana güven veren bir tarzdaydı. Tedaviye devam ettikçe güncel yaşamım üzerindeki değişimleri görmek de benim tedaviye olan inancımı arttırdı. Geçmişte korkularım yüzünden kendimi yapmaktan alıkoyduğum eylemleri hayatıma geçirmiş olabilmek beni daha canlı daha iyi hissettirmeye başladı. Kesinlikle tavsiye ederim. Bana çok iyi gelen bir süreç oldu.

Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Sevgili doktorum Ebru Hanım'ın DEHB'nin hayatımdaki olumsuz etkilerini aşmamda inanılmaz yardımı dokundu. 1 yıldan uzun süredir tedavi ve danışmanlık sürecimi yönetiyor.
    Süreci çok anlayışlı ve samimi bir şekilde ilerletiyor, sizi gerçekten dinleyen, DEHB konusundaki uzmanlığıyla, ezbere değil tamamen size özel bir tedavi planı çizen bir hekim.
    Şimdi geriye dönüp baktığımda, DEHB'nin hayatımı tahmin ettiğimden çok daha fazla etkilediğini fark ediyorum. Durumumun ciddiyetini kavramamı ve tüm açıklığıyla görmemi sağladı ve bu tedavi sürecinde büyük bir sabır ve empatiyle bu durumu nasıl düzeltebileceğim konusunda bana çok iyi bir rehber oldu. Hayatımdaki tüm kaos farkedilir şekilde azaldı. İnsan 'neden bu kadar yıl beklemişim keşke daha önce tedavi olsaydım' diyor.
    Eğer siz de DEHB şüphesi taşıyor veya tedaviye başlamaktan çekiniyorsanız, hiç ertelemeden randevu alın. Hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz. DEHB deyip geçmeyin çünkü hayat kalitemdeki artışı kelimelerle anlatamam.

• Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı Psikiyatri Randevusu  •

Damla hanım çok iyi dinleyip, çok hızlı anlatmak istediklerimi yakaladı. Henüz tek bir seans yaptık ve bu seansta odaklanmamız gereken bir kaç başlığı çıkarttı. İnsanı sakinleştiren bir iletişimi var. Deneyimi güven veriyor.

• Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı İlişki Terapisi  •

3 yaşındaki oğlum konuşmuyordu ve gecikmiş dil-konuşma bozukluğu tanısı almıştı. Doktorumuzun yönlendirmesiyle Yaren Hanım’a başvurduk. Kendisi son derece ilgili ve güler yüzlüydü. Oğlum terapistini çok sevdi; seans günlerini heyecanla bekliyor. Kısa sürede oğlumun konuşmasında gözle görülür bir ilerleme oldu.

• Dkt. Yaren Aslan Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Emine hanım gerçekten işinde çok iyi bir uzman bana kendimi daha güvende ve güçlü hissettiriyor

• Psk. Dr. Emine Erkan Randevu  •

6 yaşındaki kızım bazı sesleri doğru şekilde telaffuz edemiyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Yaren Hanım ile tanıştık. Kısa sürede çok güzel ilerleme kaydettik. Süreç boyunca yaptığı bilgilendirmeler ve yönlendirmeler son derece açıklayıcı ve güven vericiydi.

• Dkt. Yaren Aslan Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Annemin beynine pıhtı atması sonucu afazi gelişmişti ve konuşmakta ciddi zorluk yaşıyordu. Bu süreçte Yaren Hanım ile tanıştık. Uyguladığı dil ve konuşma terapileri sayesinde annemin konuşmasında belirgin ve sevindirici bir ilerleme oldu. Süreç boyunca hem ilgili hem de profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Aldığımız hizmetten son derece memnunuz