Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Mahir İz Caddesi No: 31 Altunizade, Üsküdar 34718
c....y
Öncelikle rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin. Başka hastanede üç denemem oldu negatif bahçecide mehmet hoca sayesinde ilk denemede tutu keşke başından beri mehmet hocaya gitseydim gerçekten hocamız bu alanın en iyi doktoru diyebilirim ne kelimeler yetersiz bu duygunun tarifine ne de hocamızı övmeye iyiki varsınız hocam
gö...
Mehmet hocam 2019 da dondurulmuş embriyom ile hiç umudum yokken 12 yıl sonra uğurlu elleriyle mavi bir kalp bıraktı bize. Şuanda 33 haftalık gebeyim sağlıkla tamamlamaya dua ederken her seferinde kendisine de dua ediyorum. Profesyonel tavırları ile bu adam bu işi yapacak galiba dedirtiyor içten içe. Ben ellerinin uğuruna cidden inanıyorum. Hemşireyim ve transferi kimin yaptığının da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ya başkalarında olmayan iyi bir tekniği var ya da işte elleri uğurlu bence her ikisi de. Oğlumu sağlıkla kucağıma alınca uğurlu ellerini öptürmeye götürüceğim kesin. Herşeyi heryeri bırakıp uğuruna inanın ve Mehmet hocayı deneyin.
m....d
Araştırmalarım sonucunda Mehmet hocayı tercih ettim iyi ki Mehmet hoca.. Daha önce başka bi yerde denemem olmamıştı ilk tüp bebek denememi Mehmet hoca yaptı ve daha ilkte pozitifi gördük, şimdi 15 haftalık hamileyim. Bilgisi,tecrübesi ve samimiyeti herşeyin önüne geçiyor. Kendinizi emin ellerde hissettiğiniz tek yer tek hekim Mehmet hoca. Hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz,yıllar sonra tekrar gitmem gerekse hiç düşünmeden yine Mehmet hocaya giderim. İyi ki varsınız hocam ,iyi ki yollarımız kesişti de sizin sayenizde minik mucizemize kavuştuk..
Dr Mehmet Reşit Asoğlu hocamıza 2 düşük daha sonra başarısız bir tüp bebek tedavisi sonrası gelmiştik Mehmet hocamızı sosyal medyada gördükten sonra eşime buldum ben o doktoru dedim ve ilk görüşmeye gittik İlk görüşmede doktorumuzun bana senin yaşın(35) daha küçük Ben seninle uğraşırım demesi Tamam doktorumuzu bulduk dedim ve hiç pişman olmadık şimdi gebelik haberimizi aldık sabırsızlıkla kalp atışlarını bekliyoruz sorduğumuz her soruya asistanları gece gündüz cevap verdi Güler yüzleri hiç eksik olmadı İyi ki Bahçeci İyi ki Mehmet hoca. Ve birçok tanıdığıma şehir dışından da olsa Mehmet hocayı bir görmelerini tavsiye ediyorum bir hasta için en önemli şey güler yüzlü bir hoca umut verici bir hoca ve güler yüzlü asistanlar
e....k
Her şeyi işe net işinde gerçekten tecrübeli bir hekim bizi çok güzel motive etti 2 aşılama 5 tüp pes yok dedi ve 6 deneme pozitif
si....
Daha önce başka bir kurumda negatif aşılamam olmuştu.Tüp bebek sürecime ilk olarak Mehmet bey ile başladık iyi ki de başladık. Mehmet Bey’in karakteri ile uyumumuz harikaydı. Çok net bir doktor ve çok açık, şahsen ben benimle direk konuşup olanı anlatan doktorlardan yanayım. tedavide bize karşı çok açık olması,gerekli görmediği hiç bir şeyi istememesi ki tüp bebek süreci maddi olarak yorucu bir serüven olmasına rağmen kendisi çok yardımcı da oldu maddi olarakta. İlk iki transferimiz negatif oldu beraber çok üzüldük ama hiç bir zaman umudumu kırmadı hep sonraki adımı net bir şekilde anlattı,panik anlarımda bile sakinleştirdi beni. Çok etkileyici ve güven veren birisi. Son transferimiz tuttu ve şu an 11 haftalık olduk bile. Bakış açınıza,davranışınlarınıza hayran kalmamak elde değil. ,iyi ki bu meslektesiniz.
r.....
17 yıllık mucize me vesile olan Mehmet Reşit Asoğlu. Başka merkezlerde 3 negatif sonuçtan sonra doktorumuza 4. Denemeye bugün kalp atışı duymak en büyük mucize oldu benim için. Rabbim herkesi sevindirin. İşini hakkıyla yapan doktorlarımız iyi ki var.
g....k
6 yıllık evliyiz 1 tüp bebek 1 aşılama denedik başka hastanelerde Mehmet hocayı çok araştırdım birçok kişinin de tavsiyesi üzerine tanıştık iyi ki yolumuz bahçeciyle kesişmiş mükemmel bir doktor şahane bir ekip var çikolata kistim vardı 5 aylık süreç içerisinde polip ameliyatı oldum ilaç tedavisi başlandı ve sonucu aldık çok şükür bugün de bebeğimizin kalp atışlarını duyduk inanılmaz bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin kesinlikle MRA diyorum iyi ki varsınız hocam.
el...i
20 yıldır evliyim. 8 defa tüp bebek denedim olmadı ta'ki hocami tanıyana kadar. İlgi alakası hasta takibi ile mükemmel bir doktorumuz oldu. Ve 9. Deneyimde hocam sayesinde artık çok şükür sonucum olumlu oldu. iyi ki size denk geldik hocam işiniz ehli oldugunuzu duymuştum ama kendimde şahit oldum Allah razı olsun
me...ç
12 yıldır evliyiz 2 aşılama 3 tüp bebek denemesinden sonra Mehmet hoca sayesinde herşey pozitif ve bizde bir çocuk sahibi olacağız inşallah şiddetle mehmet hocamızı tavsiye ediyorum.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi, toplam 87 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta/danışan, Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi nerede?Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi adresi Mahir İz Caddesi No: 31 Altunizade Üsküdar şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri