Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi
Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1, Edremit
t....b
Annemin bel fıtığı ameliyatını başarıyla yapan doktorumuzun ellerine emeğine sağlık. Annemin ağrıları geçti ve ayağa kalkabildi; sayesinde sorunsuz bir ameliyat süreci geçirdi. Benzer şekilde bel fıtığı, kanal daralması olan tüm hastalar güvenerek kendisine gidebilirler.
ha...
Tek kelimeyle dünya ya yeniden geldim ameliyat a gerek kalmadan beni tedavi etti
h....e
Benim ciddi bel kaymam omurilik kanal darlığım ve çift taraflı fitiklarım vardı.Ameliyatım kolay değildi ve benim kaygılarım vardı ta ki Mazhar Müfit Hocam ile yolum kesişene kadar O bana yaklaşımıyla bilgisiyle tecrübesiyle aradığım güveni verdi ve 18.08.2025 de ameliyatimi başarıyla gerceklestirdi.Altı hafta oldu henüz ve ben şimdiden çok iyiyim. Mükemmel bir cerrah ve herseyden öte mükemmel bir İNSAN şükranlarımı tskkurlerimi sunuyorum buradan.Ailesiyle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum kendisine.Değerli doktorum iyi ki varsınız..
b ...d
Dün annemin boyun fıtıği ameliyatını yaptı annem çıktığı anda ağrısı kesildi,annem bi hemşire olarak çok memnun kaldı,tekrardan ellerine sağlık allah ondan razı olsun gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz
me...
Babam(İbrahim Akan) uzun süredir boyun fıtığı problemi yaşıyordu.Hüseyin beyle yollarımız kesişti ve babamı başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşturdu.Böyle bir problemi olan varsa canı gönülden tavsiye ederiz.
ya...n
Sağlığıma kavuşturduğu için kendisine ve ekip arkadaşlarına minnettarım gerçekten sihirli parmakları ile bel fıtığı ameliyatımı yaptı bir ay oldu; sonuç süper!
o.....
Annem yürüyemiyordu, ağrıdan sızıdan yerinde duramıyordu. Hüseyin beye gittik ameliyat olması gerekiyor dedi. Biz de kabul ettik. Ameliyat çok güzel geçti. Annemin ağrısı, sızısı kalmadı. Şuan istediği gibi yürüyebiliyor.
se...u
Bayram tatilinde bacağımda sorun yaşadım. Randövümde olmadığı için hüseyin hocamdan sıra aldım. O kadar yoğunluğa rağmen herkese yetişmeye çalışmasına hayran kaldım. Ertesi gün sonuç için gittik. Ameliyat günü olmasına rağmen kalan zamanını tekrar poliklinikte sonuç bakarak geçirmesini görünce buraya yazmasam olmazdı. Umarım daha güzel koşullarda çalışabilecekleri bir sistem oluşturulur hekimlerimize
se...
Boyun ve kol ağrısı şikayeti nedeniyle doktor beyle gorustuk. MR incelemesi sonrası fıtık ameliyatı olmamı önerdi. Operasyon çok başarılı geçti. İyileşme sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Su an hiçbir ağrı problemim yok. Operasyondan çok memnun kaldım.
nu....
Kıymetli doktorum Op. Dr. Hüseyin Anbarcı sayesinde 22 yıldır çektiğim bacak ağrım son buldu. Senelerdir gitmediğim doktor, gitmediğim hastane kalmamıştı ama çözüm bulamamıştım. Bilgisi, tecrübesi ve hekimliğine güven duyduğum Hüseyin Bey'in yaptığı operasyon sayesinde ağrılarım dindi.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi, Edremit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi, Edremit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Genel Cerrah, Biyokimya Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Çocuk Cerrahı, Patolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikiyatrist, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi, toplam 269 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fibröz Tümörün Cerrahi Olarak Çıkarılması, Artroskopik Tenisçi Dirseği Cerrahisi, Myelografi, Menisküs Alımı, Halluks Valgus Onarımı, Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon, Dirsek Cerrahisi, El Cerrahisi, Eklem Cerrahisi, Ağrı Pompası.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 99 hasta/danışan, Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi nerede?Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi adresi Cennetayağı Mahallesi Küme Evler Ağılı Patlak Mevki No:1 Edremit şeklindedir.