Bursa İnegöl Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi
n....g
Doktor hanımcımmm, size ilk defa muayene olmuştum çikolata kistim ile ilgili. Alttan muayene tercih etmiştiniz bende ilk defa bakılacağı için haliyle gergindim. Ama siz o güzel enerjini ve samimiyetiniz ile o kadar güven veren bir yaklaşımla beni rahatlatmıştınız ki. Muayeneden çıktıktan sonra içimde garip bir mutluluk vardı. Ve herkese sizi öneriyordum bayıla bayıla anlatıyordum sizi. Daha sonra bir çok arkadaşım ve kuzenim gelmişti size muayene için. O kadar alışmışız ki duvar gibi konuşan hekimlere siz bize sıcak çikolata gibi gelmiştinizzzz. Ne mutlu ki bize bizim bölgemizde böyle bir doktor hekimimiz mevcut. Şimdi bu haberi görünce çok sevindim istemsiz. Başarılarınız daim olsunnnn. Gülen yüzünüz ve kalbinizin güzelliği hiç bizden eksik olmasın.
ay...
Tuğçe hanım bir doktor haricinde bir melek benim için Tuğçe hanım için özel hastane yi bıraktım en son gittiğimde panik atak geçiriyordum beni sakinleştirdi ve ben bir daha panik atak bebeğin suyu az diğer doktorlar bana olumsuz şeyler söyledi Tuğçe hanım beni sakinleştirdi ve takipte kalırız diye beni çok güzel bir üslupla sakinleştirdi tatlı kadın ya artık kendimi ona emanet ettim bebeğim ve ben hiç olmazsa psikolojik olarak çok iyiyiz sağlık olarak da iyiyiz sayın doktorumun yolları hep gül bahçesine çıksın
kü...r
Tuğçe hocam canım 2. Gebeliğiminde sizinle tanışmaktan o kadar mutluyum ki anlatamam. Doğumum ise izin sürenize gelmesin diye o kadar dua ediyorum ki tahmin bile edemezsiniz. 4 gözle sizin dönmenizi 17 Ağustos daki randevumu ben ve bebeğim bekliyoruz. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız
gö...a
Canım Tuğçe hocam bir kezde burdan yazmak istedim. Hamilelik sürecimde sizin gibi değerli bir doktorla tamamladığım için kendimi ve bebeğimi çok şanslı hissediyorum. Benim ilk doğumumdu her hamile gibi süreçle ilgili ön yargılarım, endişelerim vardı . ama Tuğçe hoca ile her randevumda bunların hiç biri kalmadı. İyi bir piskoloji hamilelikte en önemli şey ve buna katkısı olan en başta doktorunuz oluyor. Umarım uzun yıllar sizi İnegöl devlet hastanesinde görürüz . Yada ben gittiğiniz her yere gelebilirim:) iyiki varsınız!
ç ...g
Genellikle doktor seçimlerinde çok tedirgin oluyorum fakat Tuğçe Damla hocamız sayesinde bunu kırdık sağlıklı bir şekilde onun sayesinde hamilelik süreci geçirip çocuğumu sağ Salim kucağıma aldım hem sakinleştirdi hem önerilerde bulundu kısacası hem terapi hocası hem kadın doğum hocası olarak yardımcı oldu ve uzun detaylı bir bilgilendirme sıkılmadan dinledi bazen çok konuştuk fakat sabırla dinledi iyi ki inegöl'e gelip bu hocayı görüp tanışmış oldum ve doğum sürecimde destek oldu lütfen bu tarz hocaları farklı tutalım ve ödüllere boğalım hatta yılın hocası seçelim çok memnunuz iyi ki hastanemizde böyle hocamız var
k....m
İyi ki inegöle gelmişsiniz ve iyi ki sizi tanımışım gülen yüzünüz ilginiz pozitif yaklaşmanız herşeyi en ince ayrıntısına kadar söylemeniz daha ne söylesem az iyi ki sizi tanımışım
ya...
Tuğçe hanımı tesadüfen buldum ve iyiki bulmuşum. Şehir dışından yeni geldim sayılır ve hep özele gitme taraftarı idim ta ki Tuğçe hanıma rastlayana kadar. İlk gebeliğim ve Samimiyeti, detaylı anlatımı, hızlı hızlı bitirip de mesaimi doldurayım derdi olmayan, güleryüzlü ve çok ponçik bir hanımefendi ile bu yola girdiğim için çok şanslıyım. Rastgele randevu aldığım ama şuan çok sevdiğim biri. Kendisi işin ehli, ustası. İşini titizlilikle yapıyor süreci yakından takip ediyor. Gönül rahatlığı ile İnegöl’de tercih edebileceğiniz tek doktor derim. Bugün daha emin oldum ki doğru yere gelmişim. Gebeliğimde Korktuğum bişey olduğunda içimi ferahlatabiliyor,çok inceliyor. Bence aramızda çok farklı bir bağ oluştu. İnegölde kimsem yok, tek yakınım eşim ve doktorum. Tuğçe hanım siz iyikiii.. Sizin gibi doktorlar hep var olmalı…
ay...r
Tuğçe hanımla ikinci gebeliğimizde tanıştık. İlk doğumumu özelde yapmıştım, yine öyle olacağını düşünüyordum ki Tuğçe hanımla tanışana kadar. Tesadüfen gittiğim rutin kontrollerim bana iyi ki dedirtti, iyi ki tanımış, iyi ki doğumumu sizde yapmışım. Pozitif enerjisi, Güler yüzlülüğü, ilgi ve alakası her şeyiyle mukemm bir doktor. İlk doğumuma göre de sezeryanım çok güzel geçti. Hem doktorluğundan hem kendisinden öyle memnun kaldım ki anlatamam. Biz ondan razıyiz Allah da ondan razı olsun
Kendisine rahim alma ameliyatı için gittim ameliyat sürecinden çok memnun kaldım.İlk muayeneden beri gösterdiği ilgisi beni çok rahatlattı.hele bir de öyle tatlı dilli kiiii güler yüzü solmasın.ameliyat öncesindeki bilgilendirmesi ve ameliyat sonrasındaki takibi mükemmel idi.hastaya olan yaklaşımı takdire şayan.zorlu görünen bu süreci tuğçe hocam sayesinde çok kolay atlattım.emegine ve eline sağlık canım doktorum. İnegölümüzün bitanesiii
f....o
Bugün birkez daha anladım sizin gibi ilgili cana yakın merhametli bir doktora sahip olmicağımı gurbette gelin geldiğimde kendimi yanlız hisetmiştim meğerse sizin gibi bi doktora sahip olucakmışım artık yanlız olmadığımı ve ailemden birine derdimi anlatıyormuşum gibi hisetiriyorsunuz ve az bi sürem kaldı doğuma ilk günden bu yana ilginiz güler yüzünüz konuşmanız detaylı bi şekilde ilgilendiğiniz için size minetarım dilerim ki hayatınız boyunca hep iyi ve merhametli insanlar çıkar karşınıza sizi çok seviyorum iyiki çıktınız karşıma iyiki siz
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi, İnegöl şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bursa İnegöl Devlet Hastanesi, İnegöl şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Ürolog, Nörolog, Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikolog, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bursa İnegöl Devlet Hastanesi, toplam 114 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Aktimetre, Karotis Ultrasonu, Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Epilepsi Testi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Botoks, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Homeopati, Elektromiyografi, EMG.
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bursa İnegöl Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bursa İnegöl Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bursa İnegöl Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bursa İnegöl Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Bursa İnegöl Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta/danışan, Bursa İnegöl Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa İnegöl Devlet Hastanesi nerede?Bursa İnegöl Devlet Hastanesi adresi Kemalpaşa Mah. Ahmet Ufuktopcan Cd İnegöl şeklindedir.