Psikolog daha fazla

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Kayabaşı Mah. Adnan Menderes Bulvarı B5 Blok D: 26, Başakşehir 34480
  • Diğer (İade)

Doktorum beni hiç yargılamadan dinledi, bu çok iyi hissettirdi. Çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kafam rahatladı, kendimi daha iyi hissediyorum.

• Psk. Havva Nur Konak Psikoloji Randevusu  •

İlişkilerimdeki problem nedeniyle başvurdum gerçekten başka bakış açısı kazandık çok yol katettik

Ç

Cok güleryüzlü bir kadındı beni yargılamadan dinledi problemlerime yeni bir bakış açısı kattı havva hocam

• Psk. Havva Nur Konak Randevu  •

Havva Hanım ile, baş edemediğim kaygılarım nedeniyle çalışmaya başladık. Kendisiyle yaptığımız seanslar sayesinde şu anda kendimi çok daha iyi hissediyorum. Alanında son derece bilgili, anlayışlı ve güven veren bir uzman.

U

Hayatımda kendimi bu kadar anlaşılmış hissettiğim nadir anlardan birini yaşıyorum. İlk seansa gittiğimde kafam çok karışıktı, ne anlatacağımı bile bilmiyordum. Ama sakin, empatik ve yargısız yaklaşımı sayesinde kendimi kısa sürede açabildim. Her seans sonunda kafam netleşti, omuzlarımdaki yük hafifledi. Sadece dinlemekle kalmayıp, bana farklı bakış açıları kazandırması hayatımda büyük fark yarattı. Kendini keşfetmek, toparlanmak ve güçlenmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Psk. Havva Nur Konak Randevu  •

Terapiye başlamadan önce oldukça kaygılıydım, fakat Havva Hoca ile tanıştıktan sonra kendimi huzurlu ve anlaşılabilir hissettim. Sorduğu yerinde sorular, dikkatli yaklaşımı ve yönlendirmeleri sayesinde birçok şeyi daha net görmeye başladım. Zamanla kendimi daha iyi anlamaya ve duygularımı tanımaya başladım. Hem mesleki bilgisi hem de samimi tavrıyla bu süreci benim için çok daha kolay ve verimli hale getirdi, iyi ki varsınız hocam

• Psk. Havva Nur Konak Randevu  •

Yaşadığım sıkıntılar nedeni ile gitme gereksinimi duydum ve beklediğimden daha olumlu olduğunu söyleyebilirim. En önemli nokta da karşıda ki kişisinin yargılamadan , çözüm odaklı, empati yaparak beni dinlemesi ve öyle yaklaşımlarda bulunması.

Psk. Havva Nur Konak

Teşekkür ederim.

Nurtaç hanım canım hocam. Yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir terapi aldım. Keşke daha önce tanıma fırsatım olabilseydi. Hayatıma sihirli bir değnek gibi dokundu. İletişimi , tutumu, bana gösterdiği bakış açısı , hayata dair değerlerimizi nasıl koruyabileceğimizi, sınırlarımızı nasıl çizmemiz gerektiğini ve daha nicesi…. Manevi değerleri insanın ruhunu okşuyor adeta. Bana çok yollar gösterdi ,yeni pencereler açtı. Allah razı olsun çok dua ediyorum . Gittiğiniz her yol Çiçek açsın gönlünüz gibi tertemiz yıllar geçirin hocam sevgilerimle

• Uzm. Kl. Psk. Nurtaç Koçak Bireysel Terapi  •

Güçlü ve etkili iletişimi, psikoloji alanında bilgi ve deneyiminin etkisi görüşmelere de yansıyor. Terapi sürecinin hayatımın bir çok noktasında iyileştirme ve olumlu katkı sağladı. Oldukça başarılı ve iyi bir klinik psikolog.

• Uzm. Kl. Psk. Nurtaç Koçak Psikoterapi  •

Suna hanım ile terapi sürecimiz devam etmektedir. Gerek profesyonelliği, gerek seans odasındaki yaklaşımı beni terapiye daha da bağlı kıldı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kalpten ve etik çalışan birini arıyorsanız o Suna hanım :))))

• Uzm. Kl. Psk. Suna Bayram Psikoloji Randevusu  •