Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
- Diğer (İade)
b....m
Özenli çalışması ve ilgisiyle tercihim her zaman Rabia hanım.
Dt. Rabia Çatalca
Teşekkür ederim doktor hanım sizi örnek alıyorum :)
mu...l
Hastayla iletişim güzel tedavi süreci güler yüzlü ve yardımcı oldu korku ve endişe asla olmadı.
Dt. Rabia Çatalca
Tedavi süresince gösterdiğiniz sabır ve anlayış için de ben teşekkür ederim. Memnun kalmanız için tüm gayretimiz :)
il...
Kendisine 2007 şubatta kanal tedavisi yaptırdım.13 yıl geçmiş hiç sızım yok dolgu duruyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
er...6
Çok memnun kaldim. Ilk defa gittim bir cok diş hekiminin cozemedigi dis agrimi özenle tedavi etti. Meslegini hakkini vererek yapan bir hekim herkeze tavsiye ediyorum
ku...6
Daha önce kanal tedavisi ve dolgu tedavilerim oldu dişçiden çok korkmama rağmen tavrı çok iyiydi beni her zaman sakinleştirdi ve eli çok hafif sonrasında da hiçbir sıkıntı yaşamadım korktuğun gibi olmadı
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Kocasinan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 68 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Tam Diş Protezi.
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Dental Park Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Gevher Nesibe Mahallesi Atatürk Bulvarı Hastane Caddesi No:30 Kocasinan Kayseri Kocasinan şeklindedir.