Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:72/A, Bayraklı 35530Sigortalar
- Diğer (İade)
Güler yüzlü, ilgili ve işini gerçekten çok iyi yapan bir diş hekimi. Tedavim çok rahat geçti, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
pe...z
Olgun hocamın tedavisi sayesinde aylardır süren ağrım geçti dişimi çekeceklerini söylemişlerdi fakat olgun hocam diş kaybım olmadan tedavimi yaptı. tedavi olduğunuz diş hekiminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım artık başka hekime gitmem işlem süresince her yaptığı işlemi açıkladı sabırla sorulamı cevapladı böyle hekimleri bulamıyoruz artık eğer sizde sizi anlayan ve düzgün bir tedavi istiyorsanız olgun hocamı ziyaret edebilirsiniz
y....ö
Çok başarılı ve yetenekli bir hekim
İlgi ve alakada gerçekten çok iyi hissettim
Tedavi sürecim de beni çok iyi biigilendirdi
b....a
20 lik dişimi çok rahatça çekti .
Sonrasında şişti ve tekrar gittim çok açıklayıcı şekilde yardımcı oldu.Sorunsuz iyileşti.
sa...n
İYKİDE MEHMET ALİ HOCAMI TANIDIM,UGURSUZ BİR İPLANT YAPIMIM OLMUŞTU BAŞKA BİR KİLİNİKDE ,YENİDEN UGURLU BİR EMELİYYAT YAPARAK YENİ İMPLANTLAR YAPTI NE MORALMA NE AGRIM OLMADI.TESİN TAFSİYA EDERİM ON NUMARA BİR DOKTOR ELLERİNEN ÖPERİM
t.....
Tek diş implant uygulaması yaparken, işlemleri anlatması ve sorulara verdiği cevaplar sayesinde oldukça keyifli bir tedavi süreci oldu. Yurtdışından geldiğim için daha titiz çalışılması sayesinde zamanında ve problemsiz olarak tedavim tamamlandı.
s....t
Mehmet Ali hocam hakkında söylenecek Çok da fazla bir şey yok , gerçekten işini severek yaptığına inanıyorum ve gerçekten bu mesleği maddi kazançtan ziyade insanlara yardımcı olmak , hizmet etmek için yaptığını düşünüyorum ... 4 adet diş çekimi yapıp implant yaptık , gerek işçiliği olsun gerek sohbeti olsun gerçekten kusursuz ve on numara bir doktor arkadaşımız
zi...n
Uygar Bey ben başta olmak üzere tüm ailemin 1 numaralı diş hekimi. Ailecek kanal tedavisi, kaplama, diş temizletme ve beyazlatma, implant, 20lik diş çekimi gibi aklınıza gelebilecek tüm işlemleri yaptırdık. Bizi hiçbir tedaviden pişman etmedi kendisi. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz sayılı doktorlardan birisi. İlgileri, detaylı anlatımları ve samimiyetleri için DentOmega ailesinden çok memnunuz.
s....g
Hasan hoca gerçekten çok ilgili bir diş doktoru, sağlık problemlerimden kaynaklı diş etlerim ve kaplamalarımda sıkıntı vardı. Hasan bey süreç boyunca çok ilgiliydi. Şişen diş etlerim düzeldi. Kaplamalarım yenilendi. Randevular boyunca sık sık iyi olup olmadığımı sordu. Gerekli bilgileri ben sormadan verdi. Nazik ve güleryüzlü olması da beni diş doktoru korkusunu çok çabuk atlatmamı sağladı.
şü....
Annem ve benim yıllardır diş tedavimiz ve implantımızı yaptırdığımız muhteşem bir yer.Doktorumuz Mehmet Ali bey işin uzmanı güleryüzlü ve rahatlatıcı tavrı rahatsızlık hakkında ayrıntılı bilgi vermesi gönül rahatlığı ile orayı tercih etme sebebimiz.Herkese tavsiye ederim.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bayraklı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bayraklı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ortodontist.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 70 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, İmplant.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 290 hasta/danışan, Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:72/A Bayraklı şeklindedir.