Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Diğer (İade)
i̇...y
Mehmet Ali bey gerçekten tam olarak muhteşem bir hekim. Neredeyse 10 yıldır uğraştığım 20lik gömülü dişimdeki şiddetli ağrı sebebiyle tavsiye üzerine kendisine başvurdum ve dişimin çekilmesi gerektiğini artık daha fazla bu şekilde kalamayacağını söyleyerek çekim işlemi yapmaya karar verdik. Gömülü ve sinirin üstünde olmasından dolayı dün korkarak gittim. Uyuşturma işlemi sırasında bile herhangi bir iğne batımı hissetmedim desem yeridir. Operasyona başladıktan sonra hem yaptığı işlemleri adım adım açıklaması hem ara ara espiri yapması gerçekten rahatlattı. Verdiği tedavi de oldukça ektili. Beklediğimden çok çok daha az ağrım oldu ve herhangi bir his kaybım söz konusu değil ki en çok korktuğum şey buydu.Yüzümde de herhangi bir morarma olmadı. Eli gerçekten hafif hekimliği ve insanlığı da gerçekten şahane.
Kendisiyle iyi ki yollarımız kesişmiş
Ellerinize emeklerinize sağlık hocam.
mi...
2 adet alt-üst 20lik dişimi çektirdim. Kolay olabilecek bir yanı yoktu fakat hekim bey olumlu şekilde mücadele etti, kısa süre içerisinde günlük hayatıma devam ettim
mi...t
Sağlıklı ve kurtarılabilir dişin çekilmesine karşı olan; işinin ehli, nazik, hümanist bir hekim. Diş taşı temizleme ve dolgu işlemlerim acısız olumlu şekilde sonuçlandı. Sekreter hanım da yurtdışından gelmeme ve kısıtlı zamanım olmasına rağmen titizlikle randevularımı ayarladı.
z.....
Danışmadan, yardımcı elemanlardan, temizlikten dolayı içim rahattı. Dt. Güven vermesi, İmplant korktuğum kadar acı vermediğini yapılan işlemler anladım.
fa...a
2018 yılında kendisine nazoalveolar kist ameliyatı oldum. Daha önce üniversitede bir hocaya gitmiştim o süreç o kadar yıpratıcı ve ağrılıydı ki. Mehmet Ali hocam beni bu sorundan çok kolay bir şekilde kurtardı. O zamandan beri dişimde en ufak bir sorun olmadı. Her türlü diş kontrolleri ve tedavisi için kendisine başvuruyorum. Her seferinde çok pratik bir şekilde tedavimi yapıyor. Tavsiye ediyorum güvenle başvurabilirsiniz
f....a
Tedavim için kısıtlı bir zamanım vardi. Kısa zamanda zirkon dişlerim çok güzel sekilde yapıldı. Bu kadar kısa sürede işlemlerimin sorunsuz olacağindan endisem vardı ama bu endiselerim boşunaymış. Çok memnun kaldım :))
öz...i
İmplat için gittim o kadar çok korkuyordumki iğneyü bile özenle yaptı doktor bey ve kesinlikle bir acı hissetmezmi insan titizlikle yaptı ve oldumu diye tekrar film çekip baktı sonraki sürecinde de detaylı bilgi verdi
gü...t
Tel tedavisi gördükten sonra genel muayene için doktor beye başvurdum. Sorularıma anlayabileceğim şekilde çok açıklayıcı yanıtlar aldım. Ardından diş taşlarımı temizledi ve gerçekten kendisinden çok memnun kaldım. Artık hep doktor beyden randevu alacağım
ca...n
Uzun yıllar diş sorunlarım vardı, kanal tedavisi ve implant tedavisi görmem gerektiğini bana güzel bir şekilde anlattı ve tedavi olmaya karar verdim. Tedavim boyunca dişçi korkumu atlatmami sağladı. Olgun bey deneyimledigim kadarıyla işinin ehli bir diş doktoru
h....a
Kanal tedavisi için gittim ve açıkçası biraz endişeliydim ama süreç düşündüğümden çok daha rahat geçti. Doktorum hem çok ilgiliydi hem de her aşamayı sakin sakin anlattı. İşlem sırasında hiçbir ağrı hissetmedim, sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım. Eli gerçekten çok hafif ve güven verici. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bayraklı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bayraklı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ortodontist.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 73 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, İmplant.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 300 hasta/danışan, Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Dentomega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:72/A Bayraklı şeklindedir.