Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kayapınar Mahallesi, Diyarbakır 21100Sigortalar
- ACE European Sigorta A.Ş. – CGM (ÖSS)
- ACN Türk (TSS)
- ADAC
- AIG Sigorta
- AK Sigorta (TSS)
- AP Companies
- AXA Global
- Ace European Sigorta
- AcnTURK Sigorta A.Ş.
- AcnTürk Sigorta A.Ş. (TSS)
- Acıbadem (TSS)
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Aegon Emeklilik ve Hayat
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
- Anadolu Sigorta
- Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
- Ange Assistance
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
- Ankara Sanayi Odası
- Ankara Sigorta
- Ankara Ticaret Odası
- Antlink
- Areti Assistance
- Arex Sigortası
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Ata Destek Hizmetleri A.Ş.
- Aveon Sigorta
- Aveon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Aviva Sigorta
- Bupa Global
- Bupa International
- Büro Memur-Sen
- CEGA Assistance
- CGM Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM Check-Up) (ÖSS)
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Cigna International
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Coris Assistance
- Corpus Sigorta
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Demir Hayat (Lastik-İş)
- Demir Hayat Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Deutsche Assistance
- Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)
- Diyanet-Sen
- Diğer (İade)
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Dubai Starr Sigorta
- Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
- Emaa Sigorta
- Enerji Bir-Sen
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Eureko Sigorta
- Euro-Center
- Eurocross
- Eurocross Assistance Czech Republic
- Eurocross Assistance Sağlık Turizmi Destek Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (ÖSS)
- Eurocross Mideast Assistance
- GIG Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- GMMI
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası (TSS)
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Generali Sigorta
- Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
- GeoBlue
- Global Assistance (Czech Republic)
- Global Assistance (Poland)
- Global Voyager Assistance
- HanseMerkur
- Healix International
- Henner
- Hepiyi Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Hür Sigorta
- International Medical Group
- International SOS
- Iris Global Solutions
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Konya Sanayi Odası
- Liberty Sigorta
- MSH International
- MUTAS
- Magdeburger Sigorta
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Malteser Assistance
- Medigo
- Medilab Assist
- Medilink International
- Medisa Sigorta
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Medlife
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- NN Hayat Ve Emeklilik
- NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Neova Sigorta
- New Life Assistance
- New Life Yaşam Sigorta
- Orion Assistance
- PTT
- PTT Sigorta
- Prive Sigorta
- Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
- QLM
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
- RBK
- Ray Sigorta
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Reborn Assistance
- Redstar Havacılık
- Referans Sigorta
- Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
- Remed Assistance
- Sencard NW3 Sigorta
- Servotel Assistance
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Check-Up (ÖSS)
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Fiba (ÖSS)
- Sompo Sigorta
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Toç Bir-Sen
- Türk Exim Bankası
- Türk Hava Yolları A.O. (THY)
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Ulaştırma Memur-Sen
- Unico Sigorta
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı
- Zilveren Kruis
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Ziraat Sigorta (TSS)
- Zurich Sigorta
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Zurich Yaşam ve Emeklilik
- Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- senCard
- Çarşamba Ticaret Borsası
- Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası
- Ünye Ticaret Borsası
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
em...
Merhaba mardinden yazıyorum,biz evlendik 3 yılımız oldu ,bir düşük oldu eşimde düşükten sonra çok uğraştık .bebek için hangi doktora gitsek, bi tanı bi teşhis bulamıyorlardı dedikleri hiçbirşey yok bebeğiniz olur bahanesiyle 4 yılımız oldu evlilikte ve çok şükür RABBİME ,arkadaşımın vesilesiyle ,elif hocanın yanına gittik bir yıl obstetrik tedavi sonrası bebeğimiz oldu .herkese tavsiye ederim Sadece iyi bir hekim değil, aynı zamanda harika bir insan Sizinle karşılaşmak büyük bir şanstı elif hocam
k....ç
Zorlu Süreçten Mutlu Sona
Yaklaşık 5-6 aydır yaşadığım adet sancıları dayanılmaz bir hal almıştı. Resmen doğum sancısı çekiyormuşum gibi işkence yaşıyordum. Bununla birlikte kanamam o kadar fazlaydı ki, adetin ilk 3-4 günü ped ve tampon kullansam bile 40 dakikada bir üzerimi batıracak kadar kanıyordu.
Son 2-3 ayda ise buna yeni bir şikayet eklendi: Tuvaletimi yaparken ağrı hissediyor ve tam olarak tuvaletimi yapamiyordum.
Bu şikayetlerle Elif Hoca'ya başvurdum. Muayene sonrasında, sorunumun miyom kaynaklı olduğu anlaşıldı. Hocamın tavsiyesiyle miyom un alınması ve aynı zamanda vajinoplasti ameliyatı için karar verdik.
Ameliyatımı, adetim biter bitmez yaptırdım. Operasyon kesi yapılmadan ve sadece belden uyuşturularak (spinal anestezi) yapıldı. En güzeli de, sadece 1 hafta sonra işime kaldığım yerden devam edebilmekti.
e....k
Akciğer kanseri tedavisinde tahlil film derken uzun süre babam tedavi bekledi en son akıllı ilaç tedavisi denendi 2 aylık sürecin sonunda hiç bir işe yaramadığı akciğerdeki kitlenin büyüdüğü görüldü bu 2 aylık süreçte babamın çok ağrıları oluyordu şuan acilen başka şehre kemoterapiye yönlendirildi umarım bu tedavi işe yarar. Bizim için olumsuz bir tecrübe oldu fakat doktor bey ilk biyopside çıkmayınca ikinci defa başka bir bölgeden biyopsi istedi ve kanser teşhisi konuldu sayesinde teşhis konuldu. Umarım kemoterapi işe yarar
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
r....s
7yildir bulunmayan vajinadaolan sağlık problemime kimse çözüm bulamamıştı umudumu yitirmek üzereyken profesör doktor Elif ağaç ayak ile tanıştım hem ilgisi hemde bilgisi ve güler yüzü ile sayesinde başarılı bir ameliyat oldum kendisiyle iyi ki yollarımız kesişmiş
az...e
Merhaba ben azize özgöl 40 yaşında elif hocamla tanışmak nasip oldu 5aydır tedavi görüyorum elif hocam güler yüzüyle birebir konuşmasıyla sorduğum hersoruya uşenmeden gülerek cevap vermesi ona olan güvenimi artırdı bu serçte yumurtalıklarım toplandı bir amelyat geçirdim sonra tırasfer oldu şimdi 6haftalık hamileyim benim gibi ileri yaş faktörunuz varsa elif hoca endoğru seçim
me...i
Öncellikle rahim hastalığımdan dolayı doktor doktor gezdim bağırsakta olması gerektiğini söylediler elif hocaya geldim ameliyat oldum çok iyi sonuç aldım bağırsak için torba taktırmaya gerek kalmadı tedavim çok başarılı geçti çok minnettarım.
me...
Öncelikle eşimimin tümör hastalığından dolayı çocuk tedavisi olmadığım çok düşüktü elif hoca sayesinde eşimi üroloji doktoruna yönlendirerek tedavi olduk sonra benim tedavime başladık ilk tüp bebek sonucunda negatif çıktı ona rağmen ümidimi kaybetmeyip tekrar elif hocada tedavi görmeye başladım ve sonuç pozitif çıktı elif hoca sayesinde ikizlerim oldu.
ar...
Hemileyken kızıma sağ böbrekte genişleme teşhisi konuldu, eşim de hekim baya araştırdık ve sonunda Mazhar Hoca'ya ulaştık. Kendisi bizimle ilgilendi ve ameliyat öncesi tüm sorularımıza cevap verdi. Ben çok korkuyordum. Ama sonuç gerçekten mükemmel. 3 aylık bebeğim ameliyat oldu ve kateter takıldı 1 ay sonra tekrar kısa bir operasyonla alındı her iki operasyon arasında enfeksiyon geçirdi ama bu takılan stent ile ilgiliydi. Ameliyat çok iyi geçti ve kızım şu an 10 aylık herhangi bir sorunu yok takip ediliyor sadece. Kendisi ve ekibine minnettarız. Poliklinikte hocamız olmak üzere bütün doktorlar ve hemşireler gerçekten mükemmel bir çalışma gerçekleştiriyorlar.Ben ameliyat öncesi çok gergindim ve korkuyordum. Bunu benzer durumda olanlar için yazıyorum. Gerçekten mükemmel bir ekip . Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
nu...
Bir yıla yakındır yanında tedavi görüyorum akcigerimi kurtaran , ikinci ameliyata gerek kalmadan ilaç tedavisi ile beni kurtaran gördüğüm şahit olduğum mesleğini en iyi şekilde yapan hasta ile birebir ilgilenen çok değerli bir hoca. Hayatım boyunca her daim dualarimda olacak iyilik ile anılacak çok değerli bir hoca. Muayene olmaya gittiğimde her seferinde farklı ilerde gelen hastaları görmek hocamızın ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir. Her iki cihanda da tüm güzellikler sizinle olsun hocam
ve...ü
Annemin beyninde çıkan tümör sonucu İbrahim Hocamızı tanıdık. Kendisi önce annemi muayene etti. Öncelikle hastalara yaklaşımı çok içten ve samimi. Bir evlat gibi yaklaşıyor her hastasına.Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığına şahit olduk. Sonra annemi ameliyat ettirmemiz gerekti. Hocamız büyük bir özveriyle annemi ameliyat etti , ameliyat öncesi, ameliyat süreci ve ameliyat sonrasında hem bizleri bilgilendirdi hemde ilgisini eksik etmedi. Çok şükür ameliyatta başarılı geçti. Hala kontrol için gidiyoruz. Hocamız hala cok ilgili ve hala
elinden geleni yapıyor. Böyle doktorlar gerçekten ülkemize ilimize değer katıyor. Allah razı olsun
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Diyarbakır şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Diyarbakır şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Genel Cerrah, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Mikrobiyolog, Dermatolog, Fizyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Patolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Göz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Nefrolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Farmakolog, Adli Tıp Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Gastroenterolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Onkolog, Radyasyon Onkoloğu, Hematolog, Çocuk Romatoloğu, Algoloji Doktoru, Neonatolog, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Kardiyoloğu, Pratisyen Hekim, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Psikolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Perinatolog.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, toplam 661 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Manipülasyon, Biyoelektrik Tedavisi, Nöralterapi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Dual X-Ray Absorbsiyometri (Dxa), Kinesiotape(Kinezyoteyp), Karaciğer Kan Testleri, Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor).
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 104 hasta/danışan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi adresi Kayapınar Mahallesi Diyarbakır şeklindedir.