Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunda 8 adet acil tıp uzmanı, 2 adet aile hekimliği uzmanı, 25 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 6 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 7 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 21 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet embriyoloji ve histoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 13 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 17 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 5 adet gastroenteroloji uzmanı, 19 adet genel cerrahi uzmanı, 7 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 12 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 10 adet göz hastalıkları uzmanı, 6 adet halk sağlığı uzmanı, 4 adet hematoloji uzmanı, 23 adet iç hastalıkları uzmanı, 9 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 12 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 16 adet kardiyoloji uzmanı, 11 adet kulak burun boğaz uzmanı, 3 adet nefroloji uzmanı, 11 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 9 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet perinatoloji uzmanı, 5 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 16 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 21 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 7 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi genetik uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 8 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, 14 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Edirne ilinde Edirne Girişi Mevkii Edirne adresinde bulunmaktadır. Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2842357641 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Edirne Girişi Mevkii, Balkan Yerleşkesi, Edirne 22030

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (54)

54 görüş

    N

    nu...

    Sadettin hoca çok güleryüzlü aynı zamanda çok başarılı bi doktor. Oğlum balanit, sünnet ve kasık fıtığı tedavisini ameliyatını kendisi yaptı. İletişimi çok güzel psikolojik açıdan çok rahat oluyorsunuz. Elleri dert görmesin. Herkese tavsiye ederim.

     • Uzm. Dr. Sadettin Yıldız • Diğer  • 

    S

    se...a

    Eşimin sağ sfenoid kanat menenjiom ameliyatını yapan harika tıp insanı.Operasyon öncesi tüm ameliyatı detaylıca ve olabilecek komplikasyonlarıyla bize anlattı.İnanılmaz disiplinli ve profesyonel bir uzman.Post-op evresinde süreci bizzat kendisi de takip etti.Ciddi bir beyin operasyonu olmasına rağmen şaşılacak derecede hiç bir komplikasyon yaşamadı eşim çok şükür.Bu da onun ve ekibinin yaptığı ameliyatın başarısının bir göstergesi bizim için.Eşim için verdiğimiz en doğru karar oldu kendisi.Osman Hoca ve ekibine,servis çalışanlarına sonsuz saygılarımızı iletiyoruz.

     • Doç. Dr. Osman Şimşek • Kraniotomi  • 

    U

    ut...z

    Belden aşağı uyuşmuş ve güç kaybı nedeniyle yürüyemez halde Prof Dr Cengiz Bahadır’ ın tavsiyesi ile Cumhur hocaya ameliyat oldum. 10 yıldır çektiğin tüm ağrılar, ameliyat öncesi çektiğim tüm sıkıntılı durumlar ameliyat gününün ertesi günü şaşırtıcı derecede yok oldu. Güç ve his 4. Ayın sonunda geri geldi. Şuan 7. ayımda gayet sağlıklı durumdayım. İyi bir cerrah arıyorsanız Cumhur Bey çok iyi bir seçenek.

     • Prof. Dr. Cumhur Kılınçer • Diğer  • 

    A

    a.....

    Harika bir doktor. 8 yıldır. Çocuğum olmuyordu ilk asilamada. Hamile. Kalmama vesile oldu. Anlayışlı. Sevecen bir doktor. Hemsileride çok iyi aile gibi oldular. Koray bey. İşini bilip yapan doktorlardan. Hiç atıp tutmaz olmazsa direk. Yüzüne söyler. Edirne'de gördüğüm. En mukenmel doktor . İyiki varsınız hocam . Sizin sayenizde annelik duygusunu tattım.

     • Prof. Dr. Koray Elter • Diğer  • 

    N

    ni...*

    Kendisine ne kadar dua etsem az. Babamın hayatını kurtaran kahraman doktorumuz. Kesinlikle ilgili ve bilgili bir hekim. Bize o gün hastaneye yatış önermeseydi babama pıhtı teşhisi konmayacakti. Sonucunu dusunmek bile istemiyorum. Allah razı olsun doktorumuzdan

     • Uzm. Dr. Selahattin Kat • Diğer  • 

    C

    ce...u

    Boyun fıtığı ameliyatı oldum hocama hasta ile ilgilenmesi Hastalığın ne oldu Nasıl tedavi edileceği sürece nasıl ilerleyeceğini ile ilgili anlattıkları gayet açıklayıcıydı çok başarılı bir süreç geçirdik tavsiyeleri sayesinde

     • Prof. Dr. Cumhur Kılınçer • Diğer  • 

    T

    t.....

    Anneme yapılan anjiyo sonucunda bir ana damarının %100 tıkalı olduğunu ve açamadıklarını söylemişlerdi. By-pass olmalı dediler. Araştırmalarımız sonucu doktorumuz Murat Gök tavsiye edildi ve annemi muayene için götürdük, CTO anjiyo tekniği ile annemin%100 tıkalı damarını açtı ve stent taktı. Alanında çok başarılı bir doktor olmasının yanında çok güleryüzlü, samimi ve hastasına değer veren bir Dr kendisi. İyiki tanımışız ,sevgiyle tavsiye ediyoruz.

     • Dr. Öğr. Üyesi Murat Gök • Diğer  • 

    I

    i.....

    8 ay önce Erol Hocaya otoplasti ameliyatı oldum kulaklarım komple açıldı kulağımın arkasında kesi izleri gözüküyor. Bandaj kullandırtmadı süreç boyunca ilgilenmedi. Kulaklarımın şekli birbirinden farklı oldu. Kontrole çağırmadı. Yaşananlardan memnun değilim.

     • Prof. Dr. Erol Benlier • Diğer  • 

    I

    i̇...o

    İki seneyi aşkın süredir hangi Dr gittiysem sonuca ulaşamadığım candida mantarından sevgili Zehra Nihal hocam sayesinde kurtuldum. Daha öncesinde gittiğim Dr bunun başka bir tedavisi yok demesiyle ben kurtulamayacağım dediğim an hocamın o mucize gibi tedavisiyle nihayet kurtuldum.Yaşam kalitemi etkileyen bu kabustan kurtardı. Çok mutluyum. Güleryüzlü hocam iyi ki varsınız.

     • Dr. Öğr. Üyesi Zehra Nihal Dolgun • Diğer  • 

    H

    h....y

    Cumhur hoca benim hayatımı kurtardı. şuan 25 yaşındayım ameliyattan memnunum. Problem yok. 3 veya 4 yıl önce orada fizik tedavi görürken ona gittim ve ameliyat yaptı. Omur iliğim kırık feci şekilde yan kaynamış tespit etti. ve yan kaynaması ameliyatımı daha zor hâle getirmişti.
    yürüme damarlarını herşeyi arasına sıkıştırmış durumdaydı. Felç olma riskim artmıştı. Mükemmel bir doktor hayatımı kurtardı. Kırmızı halı serip geldim hocam çok iyiyim teşekkür ederim

     • Prof. Dr. Cumhur Kılınçer • Diğer  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular