Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
- Diğer (İade)
- SGK
ha...a
1 yıl önce irfan hocama rinoplasti ameliyatı oldum, ki bu ameliyatın hayat kalitesini önemli derecede değiştirebilen kritik bir ameliyat olduğunu düşünüyorum. Birtakım riskleri olan bir ameliyat olsa da irfan hocamın gerçekten işinin hakkını veren bir insan olması sebebiyle ameliyatımın çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Burnumun gerçekten doğal gibi oluşu ve nefes almamda bir problem ortaya çıkmaması ve hatta nispeten iyileşmesinden ötürü minnettarım.
kü...ü
Alanında cidden uzman bir hekim ve hastası ile ilgilenmesi ve bilgilendirmesi gayet güzel.
ne...r
Eşimin safra kesesi ameliyatı için özveri ile çalısan hocamız a minnettarız. Sempatik tavırları ve ailemizden birisi gibi olan yaklaşımı ile gönlümüzü feth eden hocamız iyiki varsınız. Rabbim sizin gibi işini hakkıyla yapan doktorlarımızın sayısını arttırsın. İyiki varsınız. Necati özer
f....t
Halil Dönmez hocam Allahım razı olsun ömrü uzun ve hayırlı olsun.Devletimiz ve milletimizin böyle doktorlara çok ihtiyacı var.Beni ameliyat etti kapalı riskli yerde 1cm yakın beynimdeki baloncuğu 1 saat içinde bitirdi işi.Bildiğim kadarıyla hac vazifesinden yeni geldi rabbim tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin inşallah.Adamın kralı kesinlikle rahatsızlığız var ise gitmeniz gereken hocam PRF.DR.HALİL DÖNMEZ
g....a
Dört ay önce İrfan Hoca karın germe ameliyatımı yaptı. Süreçten ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kötü yorum yapan insanları anlamıyorum; Zira ülke şartlarında hocam gibi başarılı olup mütevazılığını koruyabilen hekim bulabilmek oldukça zor. Kısacası baba gibi doktor...
gü...r
15 gün önce patlayan fıtık şikayeti ile hocama muayene oldum. Detaylı anlatımı,bilgisi ve ilgisi sayesinde kaygısız bir şekilde ameliyatı kabul ettim. İki gün sonra ameliyat oldum hocam ve ekibi sayesinde sağlığıma kavuştum.Allah ondan razı olsun.
p....k
Annem nöbet geçiriyordu kitlenme oluyordu ve yürümesinde dengesizlik oluyordu .Dr.Şükrü Beye gittik .Annemin hidrosefali hastası olduğunu ve beyninde kitle olduğunu öğrendik.İlk ameliyatı oldu şant takıldı anneme ve ameliyatı başarılı geçti .Nöbetin süresi kısaldı ,yürümesi büyük ölçüde düzeldi ve kafasının arkasındaki şişlik bile küçüldü .1 ay oldu ameliyat olalı ve 1 ay sonra bir daha ameliyat var bu sefer kitleler alınacak .Dr.Şükrü Oral gerçekten çok iyi bir doktor.Hastayı iyice dinler eder ve tedavisini de güzel bir şekilde yapar.
ca...
Şükrü oral hocamız Dalında çok başarılı bir hekim gayet güler yüzlü Ağzından çıkan her söz açıklayıcı ve Net . Soru işareti kalmıyor insanın kafasında ALLAH böyle doktorlarımızı Eksik etmesin .
ah...̇
At nalı böbrek yapısına sahip oğlumun böbreğinde taş nedeniyle yaşadığımız zorlu süreçte, ameliyatımızı başarıyla gerçekleştiren Halil Tosun hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Hem ameliyat öncesinde bizi detaylı şekilde bilgilendirdi hem de süreç boyunca ilgisi ve güler yüzüyle içimizi rahatlattı. At nalı böbrek gibi özel ve hassas bir durumda gösterdiği tecrübe sayesinde operasyonumuz başarılı geçti.
Çocuğumuzun sağlığına kavuşmasında emeği büyük. Alanında bilgili, ilgili, güven veren ve hastasına değer veren bir hekim. Böyle zor bir süreç yaşayan ailelere gönül rahatlığıyla öneririm.
a....k
Sivas’tan bu hocayı ulaştım..Çocukluktan beri Ezonfil ağır astım hastası ve burnumda koku almada zorluk ile ameliyat sonrası polip oluşmaktaydı. Tüm bu sorunlarımı güncel tedavi yöntemleri ile tedavi etmiş olup, tekrar koku almaya başlayarak, polip oluşum sorunu çözdü…
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Genetik Uzmanı, Patolog, Göğüs Cerrahı, Nefrolog, Halk Sağlığı Hekimi, Aile Hekimi, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Neonatolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Hematolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Psikiyatrist, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Spor Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Çocuk Psikiyatristi, El Cerrahı, Perinatolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Onkolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Genetik Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Algoloji Doktoru, Farmakolog.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, toplam 729 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 248 hasta/danışan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi sigortaları kabul ediyor?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi adresi Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi şeklindedir.
- Melikgazi bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Melikgazi bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri