Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi 38039Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
h....ç
Değerli Kıymetli hocam zor olan ameliyatımi başarılı bir şekilde yaptınız .cikolata kisti miyom kitle ve birçok şeyi başarılı bir şekilde çıkarıp beni hayata tekrar bağladınız.Ameliyat sonrasi beni hic yalniz bırakmadınız.kontrollerimde olan ilginiz alakaniz son derece mükemmeldi.Yıllarca çektiğim acılara son verdiniz.önce Rabbime sonra size minnettarım.İlginizle ,bilginizle mesleğinizi severek yapmanızla guleryuzunuzle biz hastalarıniza güven verdiniz.Burdan tekrar etmek istiyorum Öncelikle Yusuf hocama ve bütün ekibinize minnettarım iyiki varsinız hep varolun.Yusuf hocamı şiddetle tavsiye ediyorum.Yolunuz her daim açık olsun Sağlık huzur mutluluk hep sizlerle olsun.
ka...a
Pulmoner emboli nedeniyle zor bir dönem geçirdim ve bu süreçte yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 26.03 tarihinde dayanılmaz sırt ve göğüs ağrılarıyla acile başvurdum. Kalp krizinden şüphelendiler ancak tetkikler temiz çıkınca eve gönderildim. Ağrım dinmeyince farklı hastanelere gittim; zatürre ve zona gibi birbirinden farklı teşhisler aldım. Hiçbiri şikayetlerimi açıklamadı ve şikayetlerim giderek arttı. Bu belirsizlik içinde kendimi yalnız ve anlaşılmamış hissederken 15.04’te Nuri Hocamla karşılaştım. Şikayetlerimi dinlediği ilk anda pulmoner emboli olabileceğini söyleyip gerekli tüm tetkikleri hızlıca yaptı ve doğru teşhisi koydu. Tedavi sürecinin başından itibaren her adımı net ve anlaşılır şekilde aktarması, yoğunluğa rağmen sorularıma ayrıntılı cevap vermesi ve süreci sakin bir şekilde yönetmesi benim için büyük bir güven kaynağı oldu.Bu yaklaşım sayesinde zor bir dönemi daha kontrollü ve daha güçlü bir şekilde atlattım.şu anki iyileşme sürecimde doğru teşhisin konması bulunuyor.
at...
Merhaba ben Atalay korkmaz 2 8 2023 da Antalya Manavgat'tan gelerek tafisiye üzere sayın Ömer hacoami bulduk ve ameliyatımi kendisi yaptı sağ akciğer alt lopumu kimle aldı kapalı amilayat yaptı tam iki yıl oldu daha haha ararım telefonlarima cevap ver inan ben böyle değeri doktor görmedim ekipbi harika çok ilginlerdiler Allah razı olsun hepsinden rahatça teslim edin kendinizi .güler yüz hizmet her şey var.boyle hekimlerin Allah işini gücünü rast getirsin Allah kolayilk versin.antalya manavgatan sevgiler selamlar
Doç. Dr. Ömer Önal
Nazik mesajınız ve samimi sözleriniz için en içten teşekkürlerimi sunarım. Antalya'dan gelerek bize güven duymanız ve bu süreci birlikte başarıyla tamamlamış olmamız, hem benim hem de ekibim için gurur verici bir deneyimdir.
Kapalı (videotorakoskopik) yöntemle gerçekleştirdiğimiz ameliyatınızın iki yıl sonrasında sağlığınızın yerinde olduğunu duymak bizleri gerçekten çok mutlu etti. Sizi ve tüm hastalarımızı, tedavi sürecinin her aşamasında yakından takip etmek, danışabileceğiniz bir hekim olarak yanınızda olmak en büyük önceliğimizdir. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da dilediğiniz zaman ulaşabileceğinizi bilmenizi isterim.
Güler yüzlü yaklaşımımızı ve hasta odaklı tutumumuzu fark etmeniz, hem şahsım hem de tüm ekibim adına büyük bir motivasyon kaynağıdır. Güveniniz, dualarınız ve güzel dilekleriniz bizim için en değerli hediyedir. Sağlıkla, huzurla ve sevdiklerinizle bir ömür geçirmenizi dilerim.
Antalya Manavgat’a sevgi ve selamlarımla,
Saygılarımla,
Küçüklükten gelen bir burun kırıklığım vardı çok eğri duruyordu bir arkadaş tavsiyesiyle gittim ameliyat oldum ameliyattan sonra hiç morarma ağrı olmadı. Burnumda çok güzel bir görünüm kazandı hocamız ve ekibinden Allah razı olsun
m....a
Kerem Hocaya burnumdan nefes alamadığım için başvurdum ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve 10/2025 te ameliyat oldum Kerem hoca gerçekten iliğili ve çok Beyefendi hastalarıyla iletişimi çok kuvvetli fakülte de ameliyat olmaktan çok korkuyordum ama hem Kerem hoca diğer hocalar öğrencileri çok profesyonel çok ilgili eskisi gibi ilerlemiyor işler fakülteye karşı olan korkum gitti çok şükür.
el...r
Babamın böbrek rahatsızlığı nedeniyle başvurduğumuz doktor bey, mesleğine olan bağlılığı ve hastalarına gösterdiği ilgiyle gerçekten örnek alınacak bir hekim. Muayene sürecinde bizi aceleye getirmeden, en küçük detaylara kadar açıklama yaptı. Sorularımızı sabırla dinleyip, anlaşılır bir şekilde yanıtladı. En çok dikkatimi çeken ise; poliklinik saati bitmiş olmasına rağmen, tüm hastalarıyla tek tek ilgilenmeden, onların muayenesi tamamlanmadan asla çıkmaması oldu. Bu, hem mesleğine duyduğu saygıyı hem de hastalarına verdiği değeri açıkça gösteriyor. Böylesine özverili, ilgili ve güven veren bir doktorla karşılaşmak bizim için büyük bir şans oldu. Babam ve ailemiz adına kendisine, meslek hayatında başarılarının devamını diliyoruz.
se...
Salih Levent hocam sayesinde 10 yıllık yaşadığım ve kimsenin çözüm bulamadığı dermatit sorunumda rahatlamama yardımcı oldu Allah razı olsun Rabbım uzun ömür versin
zü....
Eşim 48 yaşında 100 kg erkek hastamız Ocak 2025 döneminde aort anevrizması ve biküspit teşhisi konuldu. Doktorumuz Doçent Doktor Aydın Tuncay benthall ameliyatimızi başarı ile 4 saat içinde gerçekleştirdi. Normal hastalar %8 veya %10 denilirken, bizim hastamız %2 veya %3 şansı var denilmişti. Aydın hocamızın becerikli, usta elleri sayesinde sağlığına çok şükür kavuştu. Ameliyat Cuma günü olmasiba rağmen hocamız mesai saatleri dışında bile her zaman destek oldu kontrol etti. Emeğine ve merhametine sonsuz saygılar ve minnetarız.
b....b
Annem belinde kanal daralması sebebiyle doktorumuza gitti. Belinde ağrı ve bacaklarında uyuşma sebepleriyle yürüme güçlüğü çekiyordu. Daha önce başka hastanelerden fizik tedavisi ve iğne tedavisi görmesine rağmen hiçbir sonuç alamadı. Hocamız çaresinin ameliyat olduğunu ve platin koyulması gerektiğini söyledi. Ameliyatta kanal daralmasından ziyade üç küçük fıtığı da temizlendi. Ameliyatı olduğu gün ayağa kalktı ağrı ve uyuşmalarının olmadığını söyledi ameliyattan sonra daralmaya bağlı omurilikteki eğriliği de düzeldi. Hocama ve ekibine emeklerinden ve ilgilerinden dolayı çok minnettarız
du...
21 yaşındaki Mervenur Sezen kızımıza beyin amaliyatı yaptı İlk muayeneden amaliyatına kadar olan süreçte çok memnun kaldık hocamızın başarılarını temenni ediyorum
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Melikgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Melikgazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Genetik Uzmanı, Patolog, Göğüs Cerrahı, Nefrolog, Halk Sağlığı Hekimi, Aile Hekimi, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Gastroenterolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Neonatolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Hematolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Psikiyatrist, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Spor Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Çocuk Psikiyatristi, El Cerrahı, Perinatolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Onkolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Genetik Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Algoloji Doktoru, Farmakolog.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, toplam 753 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fototerapi, Hemaferez, Esd (Sedimantasyon), X-Ray, Enjeksiyon Im, Yenidoğan Işitme Taraması, Büyüme Hormonu Testi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 217 hasta/danışan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi hangi sigortaları kabul ediyor?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi nerede?Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi adresi Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi şeklindedir.
- Melikgazi bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Melikgazi bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri