Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği
Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı 24-F Ata Konutları A Blok, Bolu 14300
ül...n
Profesyonel bakış açısı ile verilen hizmet anlayışı,hijyen,ilgili personel, kibarlık ,iş becerisindeki hassasiyet kişisel olarak memnun kalmamı sağladı.
t....u
20 lik diş tedavisi için çevremin tavsiyesi ile kliniğini tercih ettim. Başlangıçta süreçle ilgili gergindim. Sandığımın aksine hızlı ve acı hissetmediğim bir uygulama oldu.
2 hafta önce 20 lik diş çekimim oldu çekim esnasında hiç anlamadım saniyeler içinde bitti sonrasında 2 gün kadar ağrım oldu fatih bey gerçekten işin uzmanı
Fatih Bey’e 20lik diş çekimi için gittim, ilk çekim dolayısıyla korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı. gönülden tavsiye ediyorum.
as...
3-5 farklı doktora gidip güven vermedikleri için çektiremediğim bir dişim için Fatih hocaya tavsiye üzerine gittim. Fatih hocanın net ve açıklayarak konuşması çok güven verdi. İlk defa diş çektirdiğim için ve sıkıntılı bir diş olduğu için çok endişem vardı ama iyi ki Fatih hoca dedim. Çekimde biraz yoruldu ama bana sürekli sıkma kendini sakin ol telkinleri ile rahatlattı. İyi ki siz hocam
Oğlumun 20 yaş dişlerinin çekimi için Doç. Doktor Fatih Bey'e başvurduk. İlk muayene, randevu süreci çok kolay oldu. 5dk anestezi sonrası, diş çekimi süreci saniyeler içinde ağrısız ve problemsiz olarak tamamlandı. Doktor Beyin deneyim ve tecrübesini gözlemledik. Aldığımız sağlık hizmeti için güven duyduk. Gözlemlediğimiz temizlik ve hijyen iyiydi . Yardımcı çalışanlar ilgili. Fiziki şartlar iyiydi. Kliniğin konumu, park sorunu olmayışı önemliydi. Aldığımız hizmet gayet profesyonelceydi.
Ülkü hocamın ilgisi, anlayışı ve güler yüzlü yaklaşımı çok güzeldi. Sorularıma tüm ihtimalleri değerlendirerek net cevaplar vermesi beni ayrıca tatmin etti. Muayenesi ve muayene sonrası hasta takibi açısından da çok iyiydi.
se...e
Bu gün dısıme dolgu yapıldı koltukda işlem yapılırken bır sıkıntıyaşamadım nasıl bıttı anlamadım ıyıkı varsınız
Fatih beye gömülü ve sinire yakın 20lik dişimi çektirdim. İlk diş çekimim oldugu için çok korkuyordum ama o kadar güler yüzlü ve kibardı ki işlem sırasında beni rahatlattı. 10 dakika içinde dişimi çekti. İyileşme süreci boyunca hiç ağrı çekmedim. Eli çok hafif. Gerçekten başaralı ve güleryüzlü bir doktor.
e....k
Fatih Bey’i bir arkadaşımız önerdi. Bolu’ya geleli çok olmadı 20’lik gömülü dişim ağrımaya başlayınca acilen gittim tabiki. Önce bir antibiyotik tedavisi bir hafta sonra da çekim oldu. Diş taşlarımda epey kötü durumda olunca hepsini bir halletti doktor bey. Eline ve emeğine sağlık. Korkarak girdim ama işlem yaparken beni rahatlamak için elinden geleni yaptı.
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği, Bolu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği, Bolu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Endodontist.
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği, toplam 41 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, İmplant, Ağız Cerrahisi, Diş Çekimi, Çene Implantasyonu, Kemik Grefti, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Gülüş Tasarımı, 20'lik Diş Çekimi.
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 132 hasta/danışan, Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği nerede?Fatih Özan - Ülkü Özan Diş Kliniği adresi Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı 24-F Ata Konutları A Blok Bolu şeklindedir.